Karmen Plavčak

Tedenski intutivni namig: Zavedajte se sebe in svojega neodvisnega življenja!

15. december 2019    272 ogledov

Leto se počasi poslavlja in z njim tudi energije, za katere veste, da jih smiselno prepustiti toku odhajanja. Pred vami je čudoviti čas, da prevrednotite odnose, projekte, se na novo odločite, katera je tista energija, ki bo razvijala vaš vsakdan v prihodnosti.

Prihaja čas, ki nam prinaša popolnoma nove energije leta 2020 in s tem tudi nove pripetljaje, neprecenljive izkušnje, čudovita srečanja, sodelovanja, odnose in trdne temelje na različnih področjih vašega vsakdana. Kmalu boste izjemno dobro čutili sidranje le teh. Zadnja leta ste se na drugačne začetke, ki nas čakajo v letu 2020 kalili, pridno delovali in navsezadnje izjemno dobro pripravili. Zato se z veseljem podajte v teden, ki je pred vami. Uči vas zavedanja sebe, zaupanja vase in v življenje neodvisnega in notranjega delovanja.

Veliko zabavne, živahne, strastne, vesele in družabne energije bo razvijalo teden, zato bo potrebno ta val energij dodobra izkoristiti. Vrstile se bodo številne dejavnosti, ki jih ne boste želeli zamuditi, čutili boste veliko voljo do dela in obilje tudi v materialnem smislu vam bo dano prav na vseh področjih, V vas bo naraščala skladna in vztrajna rast, osebna kreativnost, odkritja. Zelo učinkovita notranja moč, mentalne sposobnosti in dosegljivost ciljev, vam bo vlivala vero in zaupanje v življenje. Seveda bo potrebno prestopiti marsikatero oviro, vendar zavedajte se, da je pred vami uspeh nad pričakovanji. Pod drobnogledom bodo vaši temelji vezani predvsem na družino, poklicno pot, sprejemanje odgovornosti in pogum za nove ideje. Osvobodite se vzorcev obnašanja v preteklosti in posledično začutite radost, veselje in ljubezen. Dane vam bodo priložnosti, zaupanje, delovanje v višji namen in vsekakor podpora. Sodelujte in sklepajte kompromise, pri tem odkrivajte in negujte svoje darove, ki vas vodijo v skupno vizijo. Pred vami je popolnoma nov cikel, zato vam naj ne bo tuje razumevanje, odpuščanje, predvsem pa razvijanje sočutja do posameznikov okoli vas.

Zmorete več!

V tem tednu vas bodo energije usmerjale, da se aktivno in z veliko zavedanja poglobite vase, najdete svoj mir in prevrednotite svoj dosedanji vsakdan. Ko se boste znali umiriti in poiskati znotraj sebe moč in iz tega tudi delovati, boste videli, kako lahko izjemno uporabite svoje darove in se zavedate, da zmorete več. Veliko izmed vas je v zadnjem desetletju ali dveh uspelo spoznati in izpiliti svoje talente. Spoznali ste jih, kasneje plemenitili in tudi delili z drugimi, zato ne obupajte. Pogumno stopite naprej, naredite ta korak resničen in poskusite razvijati tudi odgovornosti, v katerih niste najbolj “talentirani”. Pomembno je, da najdete ravnovesje. Saj vas le-to v življenju polni in vam daje moč, pogum za drugačne korake, ki uresničujejo vaše cilje, na poti vaše preljube vizije. Bodite še naprej tako predani življenju in delujte iz srca. Poskušajte razumeti vaš um in slišati dušo.

Čas je primeren za kreativno in umetniško delovanje!

V zraku je veliko kreativne energije, ki vas v vaše misli pošilja ideje skozi katere se boste zlahka izrazili. Vzporedno pa le razvili tudi tiste lastnosti v katerih potrebujete več vaje in Sistema,da jih osvojite in se sinhrono zlijejo v prijetno, radostno in veselo delovanje.

Zaupajte v svojo intuicijo, negujte njen glas, saj vas na izjemno intimen način potiska naprej k uresničenju vaše trenutne želje. Upajte si sprejeti odgovornosti, upajte sprejeti vam do sedaj nemogoče stvari. Morda razmišljate že nekaj časa, kako vašo energijo izraziti skozi besedo, glas, ples ali risanje. Sedaj je izjemen čas, da vse skupaj odgovorno sprejmete in vsaj poskusite skreirati verzijo, ki še morda ne bo najboljša. Gre za to, da sprostite energijski pretok, ki vas bo popeljal na drugačne, tiste poti, ki jih želite uresničiti, ZDAJ.

Urejanje in ohranjanje nadzora bo plemenitilo vaš vsakdan.

Morda vas čaka gora neopravljenih opravil. Morda že na veliko pospravljate J. Imeli boste čas in energijo, ki vas bodo spodbudila, da razna opravila uresničite, uredite. Namen bo, da ohranjajte zdrav nadzor nad energijami. Več ko meditirate, delujte na umirjanju uma in stresa v vašem vsakdanjiku, bolj mirno, zavestno morate delovati navzven. Vse skupaj vas bo vodilo, da opravite z lekcijami, mirno in edinstveno uresničujete svojo življenjsko pot.

Resničen ključ je ravnovesje med notranjim in zunanjim svetom v katerem delujete. Energije vas bodo spodbudile, da boste kos ravnovesju, saj boste svoj vsakdan pripravljeni izjemno lepo organizirati, dobro sestaviti urnik opravi, ki se morajo zvrstit, se prilagoditi ritmom in ciklom tedna. Preprosto, pred vami je božanski načrt, zaupajte vanj. Navsezadnje zaupanje v intuicijo, vaše nebesne vodnike in zaščito pred vsem slabim, vas bo na izjemen način podpiralo k uresničitvi vsega skupaj.  

Naj romantičnost v decembru vas očara.

Na prvem mestu pa bo vsekakor čutnost. Zato se romantičnim energijam odprite na veliko. Naj vas očara moč decemberskih energij, energij po plemenitenju ognja domačnosti in gnezdenja. Svojo rahločutnost začutite in si jo dovolite izraziti. Naj vas ne preplavljajo negativni občutki, kot so jeza, prevzetnost, sebičnost in brezobizrnost. Ne sprejmite ozkosrčnosti, manipulacij in čustvenega izsiljevanja.

Te energije prepustite toku spuščanja preteklosti, in jih nadomestite z energijo romantičnosti, zabavo, privlačnostjo in veselja. Saj vam bo prinašala veliko bolj lahkotno razrešitev danih situacij. Energije bodo v vas plemenitile čut za plemenitenje energije doma, odnosov do svojih najdražjih. V teh decemberskih dneh si vzemite čas drug za drugega, pokažite drug drugemu nežnost, sprejetja in spoštovanje. Neizmerno boste hvaležni za dane trenutke, ki jih boste izkusili. Ta izkustva pa ne bodo kar tako izbrisana iz vašega srca. Pozitivna umska naravnanost naj v vaših srcih razvija ustvarjalnost. Modra trdnost vas bo obvarovala pred marsikatero nespametnostjo.

V tem tednu naj vas navdihuje strast, visoka občutljivost, intuitivnost, modrost, ravnovesje in povezovanje s svojim notranjim stebrom. Teden vam prinaša obilje na vseh področjih. Oplemenitie iskrice v očeh v teh decemberskih dneh.

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...