Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig 2. - 8. 10. 2017

29. september 2017    1597 ogledov

Pozdravljeni!

V tednu, ki je minil ste imeli izjemno priložnost, zavihati rokave, uporabiti veliko kreativne energije in zgraditi čvrste temelje za mogočne energije, ki prihajajo v naš vsakdan. Temelji morajo biti stabilni, resnično močni, saj morate biti kos le-tem. V tednu, ki je pred vami, pa vas bodo energije močno podprle še posebej v gradnji in organizaciji resnično dobrih temeljev. Še boste pilili temeljni kamen. Bodite vztrajni, zagnani, nepopustljivi, sistematični in držite se reda ter discipline.

Energije vas bodo podpirale, da se boste lahko kot školjka odpirali zelo ambicioznim priložnostim

Vsekakor boste čutili trenje energij, ki jih povzročata dobra organiziranost na širši, globalni ravni in po drugi strani grajenje neke sistematičnosti, reda, discipline in varnosti samega zase. Bodite odprti za močne energije in s pomočjo njih ustvarite korake, ki uresničujejo vašo ambiciozno vizijo. Bodite dobri vizionarji in se nikar ne utaplajte v vsakodnevni rutini, zgodbi “majhnega človeka” h kateri vas bodo energije močno potiskale. Preizkušale bodo vaše zaupanje in vero v velike sanje.

Pred vami je teden fizičnih, zelo zemeljskih in racionalnih energij

Delovali, ustvarjali, kreirali boste lahko že popolnoma nove, velike vizije. Svojo individualnost edinstvenost boste na vsak način želeli izraziti in izpostaviti. Bodite modri in se tega zavedajte. Delo z zemeljskimi energijami je lahko zelo osvobojajoče, če se tega zavedate. Dejansko se lahko stvari samo zlagajo in kot puzzle sestavljajo v jasno in veliko sliko vašega vsakdanjika.

Bodite pogumni, imejte voljo, samozavest, bodite vztrajni, sistematični, delovni, dovolj strogi, organizirani, da ustvarjate ravnovesje. Dobro se organizirajte, tako pri delu, kot tudi v prostem času. Posvetite tudi dovolj časa sprostitvi, saj boste le na ta način lahko poskrbeli za svoje zdravje, si napolnili “baterije” ter tako ustvarjali vaše življenje bolj izpopolnjujoče. Čutili boste trenje energij, zato bo za vsakega izmed vas zelo pomebno, da jih boste znali uravnovesiti.

Vzemite si čas za sprostitvene trenutke, meditirajte, da si uredite misli in posledično poskrbite za svoje fizično, dušno in čustveno telo. Bodite tudi fizično dovolj aktivni, ampak ne pretiravajte, da si le z njo ne naredite še več stresa. Telo  v tednu, ki je pred nami potrebuje dovolj počitka in tudi spanja, da se regenerira in je fizično pripravljeno na mogočne naloge. 

Dana vam je moč, denar in materialnost

Potrebovali boste čas za premislek, znašli se boste na točki, ko boste morali tvegati in nekaj popolnoma novega izkusiti. Če ste stopili na tisti vlak, ki vas pelje v novo resničnost, za katero je potrebna zavestna kreacija, potem veste vse.

Energije bodo vsekakor podprle tisti del vas, ki mora izstopati, da lahko realizrate svoje cilje. Če ste postavili jasne cilje in korake  do tja, se pravi imate izdelan jasen načrt, potem vam manifestacija ne uide. Saj boste energije še toliko bolj usmerili v pravo smer.

Veliko izmed vas, bo nagrajeno z obiljem, tudi finančnim

Bodite odprti, tvegajte, naredite odločne korake k novi realnosti. Premislite ali se ste še vedno pripravljeni izgubljati energijo v nepravih odnosih, projektih, službah, stvareh. Prihaja obdobje, ko enostavno staro zamenjalo novo in če se ne boste najboljše znašli, se bo v vaši dosedanji realnosti vse “raztreščilo”.

Zavedajte se, ni več oprijemljiva zunanjanost, zunanji izgled in uspešni individualisti. Pomembna je notranja integriteta, sodelovanje in kompromisi, na vseh področjih v vašem življenju. Bodite previdni kaj je tisto pravo, kar si želite. Neprijetnim izkušnjam, morda tudi nesrečam, se ne boste mogli izogniti, če boste hlastali za materialnimi, zunanjimi uspehi. Zapomnite si, da so vam le-ti dani, če imate močan notranji stebe, predvsem zgrajen na pravih temeljih. Čas je, da se soočite z resnico. 

Pred vami je teden manifestacije

Okoli vas bodo švigale izjemne ideje in vizije. Počasi se sidrajo v misli pravim ljudem. Ne bodite leni, sitni in prepirljivi. Tudi ozkosrčnost, togost, ljubosumje, uporništvo in nepopustljivost vas ne bodo pripeljali nikamor. Kadar so vam dane priložnosti, da poprimete za najboljše, je super, če se tega zavedate in svoje cilje resnično in zavestno uresničujejte. Ker vam je na pladnju dana velika priložnost, katero boste morali zajeti z veliko žlico, je čas, da premagate svoj ego, ga predate višji resnici in se zavestno bojujete s svojimi notranjimi glasovi, ki vas iz dneva v dan vse bolj kruto odvračajo od vašega uspeha. Energije vas bodo učile nenavezanosti na materialne stvari.

Bolj ko boste to ozaveščali na vseh področjih, bolj vam bo jasno in več vam bo dano, da zoorganizirate in o tem poučite tiste, ki vidijo isto vizijo. Ponavadi so to duše, ki sestavljajo isto dušno družino. Zavestno poprimite za pozitivna, nova sporočila in nove navade, ampak nikakor ne tiste, za katere mislite, da vam bo z lahkoto in brez truda uspelo doseči uspeh v kratkem času ali čez noč. Energije vas učijo ravno tega, gradite trdne, resnično čvrste temelje, katerih energije v prihodnosti ne bodo mogle zrušiti. Če ste energije in svoj čas vlagali v prave stvari, je pred vami bolj svetla plat zgodbe. Pričakujte kakšno ambiciozno uresničitev, sploh če je podkovana z energijami, ki podpirajo velike vizije in so naklonjene človeštvu.

Pred vami so novi začetki, projekti, nove poti na vseh življenjskih področjih

Izberite, svojo srčno in pravo pot. Odprite se viziji, ki se je počasi in potrpežljivo sidrala v vaše misli zadnje pol leta. Pokažite svojo orginalnost in  kreativnost, dovolj ste močni in agresivni, ambiciozni in trmasti, da se vam bo uspelo postaviti za lastne ideje. Dobre organizacijske sposobnosti, sposobnosti vodenja in upravljaja v velikih sistemih vam bodo dane. Če v sebi še čutite malega upornika, bodite do sebe dovolj sočutni in potrpežljivi in dovolite svoji individualni naravi, da se izrazi. Ozavestite vaše uporništvo, zdaj je čas za vaš pogum, samozavest, voljo in vztrajnost. Odprite se sodelovanju, učite se in izražajte svoje občutke. Odprta so vam nova vrata, kolesje časa vam odpira nove poti, po katerih lahko zakorakate zavestno. Če ste do sedaj sedeli tiho v svojem kotu in premišljevali o vaših velikih dejanjih, potem ste zagotovo skovali čudovite načrte in izpilil vašo nalogo do potankosti. In pred vami je teden, ko vas bodo energije k temu še bolj podprle. Sprejemajte nove naloge, nove priložnosti, pogumno in odločno.

Zahteven teden je pred vami. Učite se poiskati ravnotežje med duhovnim in materialnim. Naj energije v tednu ne bodo samo usmerjene v pridobivanje denarja, niti ne v to, da ga prezirate. Bodite organizrani in se izogibajte ekstremom. Za srčno popotnico pa vzamite pogum, samozavest, vztrajnost in veliko volje.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...