Karmen Plavčak

Tedenski numerološki namig od 11. - 17.12.2017

10. december 2017    775 ogledov

Igre energij se bodo tudi v tem tednu še naprej zapletale, prepletale in razpletale življenjske zgodbe. Se pravi v vsakem izmed vas, bodo prebujale njegovo pristnost, njegovo edinstvenost. Ker bo na obzorju veliko sprememb, gibanja, novih izkušenj, po drugi strani tudi precej situacij v katerih ste zelo statični, zasidrani v cono udobja, vas bo navdihovala čarobnost kreiranja, veselja, sreče in druženja.  

Začutili boste precej neravnovesja

Bodite zavedajoči in energije uravnovesite z zavestnimi dejanji. Igrivost, druženje, dobre ideje, strast, ambicioznost in potreba po spremembah bo iz vas privabljala nove korake. Čas retrogradnega planeta čudovito izkoristite za čiščenje energij v vašem vsakdanjiku. Dovolite si v tem času dokončno spustiti nepotencialne energije, saj boste le tako veliko bolj lahkotno, odločno in odgovorno stopili novim življenjskim dogodivščinam naproti.

Izzive sprejmite in jih razrešite. Tvegajte, izkusite nekaj popolnoma novega, svoje življenje začnite živeti strastno in si dovolite, da vas v življenju spremlja sreča in uspeh.

Energije vas spodbujajo k ogumnim korakom!

Od poletja naprej ste bili priča izjemnim energijam, ki so vas spodbujale k pogumnim korakom, k spremembam. Prav je tako, čas je, da svojo raziskovalno naravo, vznemirjenost po novem, premike, razgibanost uporabite z namenom, uporabite za pogumne korake in dosedanje temelje prevetrite z veliko sveže energije.

Dovolite si uresničevati velike in ambiciozne sanje, a bodite ob enem pripravljeni spustiti majhne zgodbe, odnose in situacije ob katerih se zapletate.

Zaupajte in verjemite, da vse to boste lahko imeli, veliko stvari se zgodi samo od sebe, še posebej, če je jasen in čist namen po uresničitvi večjih sanj. Ustvaljanje in zgubljanje energije v malenkostih ni priporočljivo, zato boste v tem tednu, takšnim energijam priča. Na izbiro boste imeli veliko možnosti, priložnosti za odločitev.

Nekatere energije vas bodo močno potiskale v stare vzorce, vsekakor z namenom, da jih boste pripravljeni spustiti, omamljale vas bodo s čudovitimi materialnimi dobirnami, v vas spodbujale potrebo po njih in v vas spodbujale prestiž, seveda še naprej z namenom, ker bodo na preizkušnji vaši ambiciozni cilji, vaša resničnost in navezanost na odnose, materialne dobrine ter situacije, ki v vas zbujajo navidezno varnost.

Spremembe so vaša edina stalnica!

Nekateri ljudje so po sami naravi že nagnjeni k nenehnim spremembam, spet drugi pa malo manj. Naučite se te lahkotnosti in zavestno sprejejmajte spremembe.

Če ste eden izmed tistih, ki nenehno ne sprejemate spremembe in se zalotite, da posledično veliko idej, zgodb, ciljev sploh ne dokončate, pa je pomembno, da to transformirate in naredite spremembo tukaj in zdaj tako, da vztrajate in se naučite reda, discipline, sistematičnosti.

Posamezniki ste nagnjeni k eni, spet drugi pa k drugi stalnici v življenju. Zato je zelo pomembno, da ste pripravljeni na nenehen osebni razvoj in spremembe sprejemate z namenom, da spremenite nekaj predvsem pri sebi, bolj kot pri drugih. Naučite se “pravilno” ravnati z energijami, postanite zavedojujoči in svoje življenje živite zavestno. Kadar vaš vsakdanjik podpirajo energije, ki so identične tem v prihajajočem tednu, potem je smiselno v vašem življenju poskrbeti za ravnovesje in harmonijo. Priporočljivo je, da poišete pot, ki bo harmonizirala vaš vsakdanjik, kljub “zmedi” na nebu.

Teden bo primeren za spremembe na vseh življenjskih podorčjih ...

Delajte spremembe, gibajte se in raziskujte. Energije bodo v vas prebujale lahkotnost. Imejte načrte, urnike, plane, bodite dobro organizirani, a še vedno odprti na način, da vse v življenju lahko spremenite.

Velikokrat se  ustrašite, da boste izgubili osebe, materialne dobrine v svojem življenju. Nekateri morajo to doživeti z namenom, da razumejo zakaj so spremembe dobrodošle. Če pa pogledate resnici v oči, pa boste videli, da vedno gre za transformacijo energij in da boste energije, ki jih potrebujejte  imeli vedno ob sebi, ampak le v drugačni fizični podobi obliki se bodo pojavljale.

V veliko bolj podporni za vas. Imeli boste partnerja, službe, prijatelje z isto vsebnostjo energij, a le “obleke”, “frizure”, “make-up” bodo imeli različne. Zato bodite pogumni, pripravljeni na nenehne spremembe, tudi za nepričakovane dogodke.

Vsekakor pa v sebi negujte prefinjenost, sposobnost prilagajanja, dobro zdravje – tako moralno, kot tudi fizično. Kadar začutite,da vas energije spodbujajo k premikom, jih z odprtimi rokami sprejmite, saj boste na koncu priča temu, da so morale v vaše živlejnje vstopiti in ga malo prevetriti. Se pravi “odpihenjo” tiste stvari, odnose, dogodke v življenju, ki niso pravi za vas, obdržijo pa se pristni, pravi in trdni, na katerih morajo stati vaše ambiciozne sanje.

Energije bodo podpirale vaše ambicije in materialne dosežke

Ambicioznost izvira iz vaše duše, zato jo brezkrbno negujte. Postavljajte si prave cilje, temelje in uresničujte korake na poti k vaši viziji. Nekateri nosite v sebi velike vizije, drugi pa malo manjše. Ni pomembna velikost vizij in tudi intenzivnost ambicioznosti se ne kriva za tem, ampak bodite usmerjeni v uresničitev vaše vizije. Saj boste le tako imeli energijo, moč, fokus in veliko mero kreativnosti.

Dovolite si tvegati in izkusite nekaj popolnoma novega, da si pridobite neprecenljive izkušnje. Bodite se pripravljeni naučiti kaj je tisto, ki je pristno, pravo in iz kje izvira tista prava volja, moč po vztrajanju, pogumu, samozavesti. Tovrstne energije v vas spodbujajo razvoj pravih energij, zato bodite pripravljeni sprostiti negativne energije in spodbujajte razvoj pozitivnih.

Vsak izmed vas bo lahko na svoji poti začutil velik strah pred spremembo, togostjo, vkopanostjo, nasilnostjo, brezčutnostjo, introvertiranostjo, tudi osamljenostjo in fanatizmom. Kadar to začutite, občutkov ne potlačite, ampak jih poskušajte razumeti in usmerjati v bolj pozitivno smer. Bodite disciplinirani, vztrajni in pogumni, vdani, zanesljivi, osredotočeni in ohranjajte visok nivo koncentracije.

Ohranjajte smisel za negovanje odnosov

Druženje je čudovito, kadar to počnete z ljudmi, ki jih imate radi, imate skupne cilje, naloge, službe, konjičke, hobije, in še več. Še lepše pa je, če prepoznate, da imate skupno vizijo in lahko brezskrbi nenehno ustvarjate, uresničujete skupne ideje, cilje. Ob takšnih trenutkih začutite strast, srčnost, pristnost in srečo. Podprti ste z veliko količino pozitivne energije.

Seveda pa takšne stvari iz vsakega izmed vas pritiskajo na neželjene vzorce, energije, ki ste jih potlačili, ki so negativne in tiste, za katere dobro veste, da ne morejo prinesti pozitivnih razpletov. Zato spoznajte svojo senco, prepirljivost, zaletavost, pretirano zaskrbljenost, nenadzorovano strast, koleričnost, velikokrat tudi jezikavost.

To so energije, ki jih boste lahko v tem tednu prepoznali in ozavestili, ter našli pot, kako jih transformirati in v sebi prebuditi resnično strast, zvestobo, dinamičnost, duhovitost, optimizem, odgovornost in smisel za umetnost. Bodite umetniško nadarjeni in izrazite svojo notranjost, skozi pisano besedo, morda s čopičem v roki, ali pa pripravite kakšen čudovit prigirzek, večerjo, kosilo primerno za druženje. Bodite ustvarjalni in negujte svojo kreativnost, strat ter tako popazite na zdravje vaše vitalne enrgije, ki se nahaja v ledvicah. Bodite družabni, strastni, igrivi in kreativni. Vztrajajte. Imejte pogum in smisel za ravnovesje. Ne pozabite na prefinjenost.

Več o numerologiji in svetovanjih na: http://www.intuicija.si/intuitivna-numerologija 

Deli svoje izkušnje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...