Lan

Umik napačne energije v objektu

piše: Lan
3. maj 2017    1684 ogledov

Domovi in drugi prostori so včasih energijsko obremenjeni, to ne velja samo za stare objekte. Ljudje smo energijska bitja. Celo naše telo, ki ga zaznavate, je poleg obdano z skoraj enkrat večjo energijo, kot je velikost našega telesa. Ta ista energija je zanimiva tudi za tiste, ki nimajo nobene pravice do vaše energije, pa si jo vse eno lastijo in samovoljno dodeljujejo.

Domovanja lahko razvrstimo v 3 kategorije. V prvi so objekti, kjer je energija zelo primerna za življenje ljudi in živali. Je osvežujoča, počutimo se umirjeno, smo zadovoljni. Tak prostor deluje na nas zelo sprostitveno in harmonično. Prostorov z tipom kvalitetne energije je najmanj. To ne pomeni, da mora biti tako, le nihče si ni vzel časa, za tiste, ki so drugačni in bi jim omogočil, da postanejo objekti iz prve skupine.

V drugi skupini so prostori, ki nič ne dajejo in ravno toliko jemljejo. Nimajo energije, toplega prostora, nimajo ničesar, kar nas navdušuje. Seveda, pa nima energije, ki nas izčrpava. Tipa 2 prostorov je največ. Vse te prostore je mogoče postopoma premakniti v prvo skupino, z vnosom manjkajoče energije.

V tretji skupini so prostori, ki po izgledu delujejo, kot vsi drugi. Uporabniki prostorov vedo, da temu ni tako. To so prostori v katerih, poleg prostora delite, tudi svojo energijo. To so tista domovanja, kjer se zjutraj zbudite bolj utrujeni, kot ste zvečer legli v posteljo. V teh prostorih se nam dogajajo rahle, skoraj neopazne spremembe, opazne pri oteženem dihanju. Včasih občutimo težo na določenem delu telesa. To so prostori, kjer so pogostejše poškodbe, tam se poškodbe tudi počasneje celijo in bolezni pogosteje pojavljajo. Živali se pogosto vedejo čudno ali nenavadno obnašajo. Prižiganje sveč, nam v takih primerih ne pomaga. Žegnana voda ne spreminja energij v prostoru. Kuhinjska sol je v danem primeru napačno čistilo. To ne pomeni, da problemov ni mogoče odpraviti. Seveda je, le posegi so drugačni. Trudi prostor tretje kategorije lahko postane prostor prve kategorije. Specializirani smo za energijsko delovanje in urejanje neprimernih, celo škodljivih energije ljudem v prostoru. Veliko nevidnih energij, vidno poškoduje in škoduje, vidnemu delu vašega telesa. Naše delo je pospraviti energijske dele in prostor urediti do te mere, da bo bivanje in delovanje v njem postalo primerno prvi kategoriji. Uporabnikom prostorov, pa povrniti odvzeto energijo. Prve spremembe so hitro opazne, za ureditev celote, potrebujemo nekaj daljše obdobje. 

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...