Romana Črček

Vsak prehod na boljše lahko najprej navidezno ustvari kaos

15. marec 2020    495 ogledov

Sidranje nove energije prinaša boljšo prihodnost za vse nas. Zato opustite strah in paniko, ki sta le posledica čiščenja korenske čakre na kolektivni ravni. Vsako čiščenje lahko sproži neke neprijetnosti ali bolečine v telesu, saj se sproščajo stare blokade in izločajo toksini. V zadnjem letu smo priča dogodkom, ko se Zemlja čisti na vseh nivojih. Vse z namenom, da kolektivno presežemo stare vzorce, strahove in omejitve na kolektivnem nivoju. Da preidemo na 5D-časovnico, kjer bomo izkušali boljše življenje. A da bi to dosegli, moramo najprej očistiti in opustiti staro energijo (3D-realnosti).

Ta situacija nas je povezala in združila v eno

V nas je prebudila sočutje in podporo za sočloveka. Iz tega bomo prišli močnejši in z več zavedanja, kaj naše izbire ustvarjajo. Pustite preteklost, kjer je. Ne poustvarjajte je. Ne analizirajte, kaj in kako, saj s tem poustvarjate dano situacijo. Vsak s svojimi mislimi soustvarja prihodnost. Bolj ko govorite o problemih, več jih ustvarjate za prihodnost.

Si želite v prihodnosti ponovno doživeti kaj podobnega? Dvomim. Torej nehajte dajati pozornosti bolezni, strahu in paniki s tem, ko govorite o njih, ter se raje osredotočite na zdravje, ljubezen, hvaležnost in mir. To, kar želite izkušati tudi v prihodnje. Vse je okej. Ne prilivajte olja na ogenj, ne paničarite in ne napovedujte črnih scenarijev. Ker ni nič vklesano v kamen. Tisti, ki to počnejo, so sami najbolj v paniki in potrebujejo ljubezen in sočutje. Bodite pozorni, koga poslušate. Vrnite se k sebi, prisluhnite svoji intuiciji.

Če ste zmedeni od vseh informacij, je to super

Čas je, da nehate slepo slediti drugim in poslušate svoje zavedanje. Imate to v sebi, brez skrbi. Samo poglobite se vase. Vesolje ve, kaj dela. Zemlja najde način, da se očisti toksičnih energij. Zato dvignite vibracijo. Izberite ljubezen, hvaležnost in radost. Izberite mir in harmonijo. Izberite sočutje in razumevanje. Izberite odgovornost zase in za ves planet. V tem smo skupaj. Ta situacija nas je povezala bolj in nam dala misliti, kaj je zares pomembno. Ne materialne stvari, ne pehanje za dobičkom, ampak zdravje, odnosi, ljubezen. To, kar zares šteje. Pokazalo nam je, da v takih situacijah nismo sami. Okoli sebe imamo ljudi, ki jim je mar za nas. Uči nas sprejemanja, če smo se samo razdajali, in nas uči dati, če smo samo prejemali. Uči nas najti mir znotraj sebe v vsem tem kaosu, zato izkoristite dano situacijo, da se 'nadgradite'. Ne le operacijskega sistema (svojega telesa), ampak tudi program razmišljanja (mental).

Začnite iskati pozitivne stvari v vsem, ne negativnih

Začnite videti dobro v vsaki situaciji in ljudeh. Začnite širiti pozitivo in ljubezen. Opustite sodbe in obsojanja, kaj in kako bi kdo moral nekaj narediti. To so toksične energije, ki le uničujejo planet in vse na njem ... najbolj pa osebo, ki obsoja. Bodimo raje sprememba in povabilo k spremembi na bolje. Na jeziku zna vsak biti močan. A zdaj je čas za dejanja. Dokažimo, da smo močni tudi na tem področju in skupaj lahko soustvarimo varnejšo in stabilnejšo prihodnost za vse nas. Tukaj ni več časa za jaz, ti, on/ona ..., ampak za MI! Mi smo skupaj v tem. In skupaj lahko to izboljšamo. Ko se združimo v ljubezni, sočutju in podpori, smo zmagovalci vsi mi!

Deli svoje mnenje! 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...