Lidija

Zakaj vprašanja z odgovorom DA oz. NE niso dobra za tarot?

piše: Lidija
17. april 2019    269 ogledov

Veliko vprašanj, ki mi jih ljudje zastavijo, je oblikovanih tako, da je možen le odgovor DA ali NE. Na primer: Ali bom dobila službo? Ali naj se preselim v nov kraj? Ali je on pravi zame?

Taka vprašanja predvidevajo, da je usoda že vnaprej odločena

Stvari naj bi se dogajale zunaj našega nadzora, ne da bi bili odgovorni za to, kaj se nam bo v prihodnosti zgodilo.

Moje mnenje je, da prihodnost ni dokončno določena in da imamo ljudje svobodno voljo. Če naredimo nekaj, se nam življenje obrne v eno smer, če naredimo nekaj drugega, se nam prihodnost lahko popolnoma spremeni. Karte tarot pokažejo verjetne dogodke, ki se bodo zgodili v prihodnosti, glede na trenutno stanje.

Predstavljajte si, da me vprašate, ali boste dobili določeno službo. Karte vam pokažejo, da jo boste zelo verjetno res dobili. Zadovoljni ste z odgovorom, sedite doma na kavču in čakate, da vas nekdo pokliče in vam ponudi službo. Ker se to ne zgodi, menite, da so vam karte napačno napovedale prihodnost. Kaj želim povedati? Da morate za to, da se vam stvari uresničijo, tudi sami nekaj narediti, ne glede na to, kaj pokažejo karte.

Če namesto vprašanja: Ali bom dobil službo? vprašamo: Kaj lahko naredim, da bom dobil službo?, je to popolnoma drugače. Namesto da čakamo na usodo, dobimo nasvet, kako naj ravnamo v danem položaju. S tem prevzamemo nadzor in odgovornost nad svojo prihodnostjo.

Še en razlog je, da vprašanja z odgovorom DA ali NE niso dobra. Primer: zanima vas, ali boste kdaj našli pravo ljubezen. Karte tarot vam pokažejo, da ne. Kako se boste počutili? Vam bo ta odgovor pomagal ali vas bo potisnil v globoko depresijo? Veliko bolje je vprašati: Kaj lahko naredim, da bom našla pravo osebo? Odgovor, ki ga dajo karte tarot na tako vprašanje, vas usmeri in vam da moč, da delujete tako, da pripeljete ljubezen v svoje življenje.

Vprašanja z odgovorom DA oz. NE  niso dobra zato, ker nas omejujejo in naredijo pasivne

Najboljša so vprašanja, ki se začnejo s Kaj, Kako, Zakaj, ker pojasnijo trenutno situacijo in energije, ki se dogajajo v ozadju.

S postavljanjem pravih vprašanj bomo dobili prave odgovore. Ne bomo se počutili, kot da se nam življenje dogaja. Prevzeli bomo vpliv nad svojo prihodnostjo in nad svojo usodo.

O primeru slabih in dobrih vprašanj pa v prihodnjem prispevku. Naredite si življenje lepo. 

Kako se pa tebi zdi? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...