Aleksandra Rehar

Zanke kolektivne zavesti

29. november 2016    211 ogledov

Danes sem razmišljala o čem pisati, pa se mi je porodila ideja o tej kolektivni zavesti. Še sama sem se pred dobrim tednom skoraj ujela v te niti, ampak k sreči sem se dokaj hitro zavedala, da to ni moje razmišljanje in da vsa ta teža pripada kolektivnemu razmišljanju torej zavesti ljudstva. Obdali so me resnično težki občutki, za katere nisem našla nobenega pojasnila. Ampak, ko sem se pričela spraševati, komu to pripada? Sem hitro prejela odgovor. In ko delaš za svetlobo in za ljudi, prav nič nisi "imun" na te zadeve, saj si tudi človek, ki se iz dneva v dan boriš s svojo zavestjo in prepričanji, zaključki, projekcijami in vsemu kar paše zraven.

Ljudje smo bitja, ki ogromno situacij in dogodkov, ki se nam prepletajo iz dneva v dan potem ob koncu dneva vse to še enkrat premeljemo bodisi na glas v krogu svojih bližnjih ali pa preden odidemo spat in tako kreiramo občutke, razmišljanja....

Predstavljajte si, da je vesolje en velik oblak, ki srka in vsrkava vse naše misli in občutke in vse kar meljemo, kot en mlin srka vsa okolica okoli nas. Vse to zaznamo...in tako se prične kreirati kolektivna zavest, ujamemo se v te niti, zanke, ki nas potem blokirajo, da ne moremo stopiti naprej in ne moremo izstopiti iz te zavesti...Ker kupujemo prepričanja drugih. Verjamemo vsemu, kar nam drugi rečejo. Vzamemo njihove besede kot svete...ali pa se poistovetimo z njimi. Naj vam samo podam primer, kako hitro se eno razmišljanje vsrka v našo zavest, pa lahko rečete, da gre za zelo banalen primer, ampak je še kako močna sugestija za našo podzavest...

Npr.:  Stavek, ki ga pogostokrat slišim: "Danes je tako grdo vreme in nič se mi ne da..." To ljudje slišijo, sliši eden, sliši drug, tretji in tako naprej. Ko te trije ali več ljudi ponotranji te svoje občutke in jih zavibrira - to vibracijo odda v vesolje in tako se naredi teža na oblaku, ki kreira vso kolektivno zavest.  To težo čutijo vsi ljudje, začutijo neko nelagodje, glavobol, lenost itn... Razumete?  In zato je čas, da se pričnete zavedati svoje moči, o kateri sem pisala v predhodnem blogu z naslovom: "Moč kreacije".  Kar mislite - to kreirate. In ko so občutki ponotranjenji se manifestira! In kaj želite kreirati je odvisno od vas samih!

Zato se odziva tako tudi naša narava...

Veliko vas je, ki ne mara zime, poletja in na sploh ločevanje letnih časov...Tako se vede narava do nas, z nihanjem temperatur... Bolj, ko boste zavestni, bolj bo narava nam naklonila ljubezen. Zemlja in kot planet smo jo ljudje izčrpali do te mere, da nam ne more več vračati ravnovesja.  Zato nas meče tudi naše telo iz ravnovesja: želja po več hrane, menjavanje okusov slano - sladko - kislo - grenko, vse to v nekaj minutah ali pa menjamo razpoloženje in nihamo...Vrgli smo naravo ven iz ravnovesja z vsemi našimi razmišljanji , občutki - ves ta oblak, ki smo ga kreirali nam sedaj narava zrcali naši vedenje - zavedanje - zavest. in narava smo tudi mi sami - ljudje. Vse je ena celota in enost vsega kar je. Bolj, ko boste v svojem ravnovesju znotraj sebe, bolj bo okolica odražala takšna čustva okoli nas... In ker na tem planetu nismo sami in živimo kot enost, se zamislite kaj si želite in kaj kreirate?

Ali boste še vedno kupovali prepričanja ljudi? Ali ste sedaj pripravljeni stopiti v svojo moč? Bi želeli vi biti kreator vaše realnosti? Kaj je tisto, kar vas še omejuje v vašem zavedanju in blokira vašo zavest, da se še vedno vpletate v zgodbe drugih ljudi? Kaj je vse potrebno storiti, da pričnete sprejemati sebe in se ne ločujete od vašega neskončnega bitja? Vi ste enost z vesoljem! Ne pozabite tega! Vi kreirate in vi živite vašo realnost!

Kaj pa ti praviš? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!
Nalagam...