22
avgust

1. duhovni Pranic Healing tečaj - Doseganje enosti z višjo dušo

Kdaj: 22. avgusta ob 9:30 do
23. avgusta 2020 ob 17:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:210€
Organizira:Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja
Kontakt:info@potdozdravja.si | 068/130-711

171 ogledov

Zdaj imate prvič edinstveno priložnost, da prvi duhovni Pranic Healing tečaj lahko opravite kar z domačega kavča!

Tečaj Doseganje enosti z višjo dušo je namenjen ljudem, ki jih zanima duhovna pot in si želijo pospešiti energijski pretok, izboljšati intuicijo in razjasniti prepričanje, da smo duhovna bitja in, da smo ustvarjeni po božji podobi.

Danes je bolj kot kdajkoli prej ključnega pomena, da se obrnemo navznoter, da bi oživeli svoje duhovno poslanstvo. Tečaj razkriva orodja, s katerimi boste lahko dosegali globoko notranjo mirnost, umirjenost in jasnost.

Naučili se boste uporabljati duhovne tehnike, ki vam bodo omogočale umiriti, nadzirati in uravnovesiti svoje misli in čustva ter razviti jasnejši pogled na vse vidike življenja. To so izjemna orodja za preprečevanje stresnega in paničnega odziva v življenjskih situacijah, ki so izven vašega nadzora.

Nauki in meditacije, ki se jih boste naučili na tem tečaju, so namenjeni razvijanju notranjega miru, ljubezni in jasnosti na vseh področjih. Z redim dnevnim izvajanjem teh tehnik boste v sebi razvili pravo, resnično notranjo moč, spoznali svojo duhovno bit in odkrili enost z vsem.

Česa se boste naučili?

 • Spoznali boste svojo pravo bit, in zavedanje, da smo duša z več energijskimi telesi oz. plastmi.
 • Naučili se boste prepoznavati božanskost v drugih in jih sprejemati takšne kot so.
 • Naučili se boste ustvariti boljši odnos s svojim zakoncem, z družino, s prijatelji in sodelavci.
 • Spoznali boste skrivnosti simbola Caduceus (modri biser in kače) in simbolov v energijski medicini, ter duhovne simbole zgodb, kot sta Trnuljčica ter Sneguljčica in 7 palčkov.
 • Naučili se boste na preprost način doseči in vzpostaviti notranji mir, umirjenost, jasnost in sproščenost v napornih dneh in v kaotičnih situacijah tako doma kot v službi.
 • Naučili se boste nadzorovati in usmerjati um.
 • Spoznali boste skrivnosti duhovnih semen, ki se nahajajo v vsakem izmed nas,
 • Naučili se boste povečati obseg svojega duhovnega kanala oziroma popkovine (antakarane) za večjo energijsko pretočnost in povezovanje z višjo dušo oziroma višjim Jazom.
 • Spoznali boste pomen mantre “Jaz sem, ki sem“.
 • Izvajali bomo mentalne tehnike sprejemanja, odpuščanja in spuščanja stare čustvene navlake ter ustvarjali pozitivne spremembe v vseh odnosih, tako da v svoje vsakdanje življenje povabimo svojo Višjo dušo.
 • Naučili se boste metode za uresničitev namena svoje duše v tem življenjskem obdobju.

Tečaj Doseganje enosti z višjo dušo je del arhatske joge in je odprt za vse. Omogoča vam globlje razumevanje življenja in njegovega namena. Čeprav smo si na videz različni, imamo različne poglede, poklice in prepričanja, smo vsi bitja svetlobe, ki si želimo razumeti in realizirati svoj pravi Jaz. Enost z višjim Jazom nam to povezavo omogoči!
Po tečaju dobite certifikat Inštituta za notranje študije INC© iz Filipinov, ki velja kot potrdilo o uspešno opravljenem tečaju ter vam omogoča obnavljanje in nadaljevanje tečajev v vseh Pranic healing centrih po svetu.

Potek tečaja:

Tečaj vodi dr. Deborah Anna Quibell in bo simultano prevajan v Slovenščino.

Tečaj zajema 12 ur teoretičnega in praktičnega dela, ki se razdeli na soboto in nedeljo:

 • 9:00 – 13:00: prvi del tečaja s krajšim odmorom.
 • 13:00 - 14:30: čas za kosilo in počitek.
 • 14:30 - 17:00: 2 del tečaja s krajšim odmorom

Več o inštruktorici Deborah Quibell

Deborah se je v Indiji in drugih delih sveta učila pod mentorstvom mojstr Choa Kok Sui-a in nadaljevala MCKS Pranic Healing misijo v Južni Afriki in Atlanti. Sodelovala je z različnimi zdravniki uradne medicine in predavala alternativno mediticno na različnih univerzah v ZDA.

Deborah je učiteljica joge in meditacije in doktor psihologije s poudarkom na Jungovskih in arhetipskih študijah. Je poklicna pisateljica, ki piše in obljavlja na več svetovno znanih straneh: Huffington Post, Expanded Consciusness, Rebelle Society, Explore Pranic Healing and The House of Yoga…

Je licencirana inštruktorica Inštituta za notranje študije (institute For Inner Studies INC.) in poučuje začetne in napredne Pranic Healing tečaje na Nizozemskem, Norveškem, Danskem in v Sloveniji.

Njeno poučevanje je oplemeniteno z njeno prijetno toplino, nežnostjo in globokim holističnim znanjem.

Cena tečaja?

Splošna cena tečaja za Slovenijo je 305€

Samo tokrat imate edinstveno priložnost, da tečaj opravite z več kot 30 % popustom, saj je cena le 210 €! / Obnovitev tečaja je 100€. 

Izkoristite to edinstveno in zelo redko priložnost še danes!

Na tečaj se prijavite na tej povezavi.

Možnosti plačila:

Trr. nakazilo  |  gotovina  |  PayPal

*** POSEBNO DARILO ***

Zavod za osebno rast in razvoj Pot do zdravja vam ob tem tečaju podarja: Paket osebnih astroloških poročil za duhovni ravoj v vrednosti 177€

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Smo zavod za osbno rast in razvoj Pot do zdravja, ki s pomočjo spletnega portala potdozdravja.si stremi in spodbuja k celostnemu holističnemu razvijanju zdravja. 

  |  potdozdravja.si/

Dogodki organizatorja

Članki organizatorja »

Nalagam...