28
november

Access Bars delavnica - popolna sprostitev

Organizira: Anahata
Kdaj: 28. novembra ob 9:00 do
28. novembra 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 € za prvo udeležbo in 120 € za ponavljalce ter otroke stare 16 in 17 let
Organizira:Anahata
Kontakt:anahata.goga@gmail.com ali 041 / 67 44 88

7 ogledov

Ali poznate koga, ki bi rad izboljšal svojo osebno rast, družinske in poslovne odnose, odnos do sebe in svojega telesa? Ki želi v svoje življenje vnesti več radosti, lahkotnosti, ustvarjalnosti, sproščenosti ter PREJEMANJA? Biti manj pod stresom, in manj pod vplivom drugih? Ki se želi naučiti preprostih orodij, ki hipno delujejo? Potem mu priporočite udeležbo na tej delavnici ... :-)

Na delavnici boste dvakrat prejeli in dvakrat izvajali barse. Prejmete tudi priročnik in plastificirano shemo poteka barsov. Po končani delavnici dobite certifikat o usposobljenosti za bars praktika.
 
In zakaj bi se sploh udeležili Access bars delavnice? Ker je z znanstvenimi študijami dokazano, da barsi zmanjšujejo stres, odstranjujejo konstantni klepet v glavi ter negativne misli, izboljšujejo spanje, zmanjšujejo anksioznost, depresijo, znake staranja in še bi lahko naštevali.

Investicija vase: 240 € (za prvo udeležbo) in 120 € (za ponavljalce)

Otroci do 16. leta se lahko brezplačno udeležijo delavnice v spremstvu odrasle osebe, (ob prijavi navedite, če pride z vami še otrok)

Otroci stari 16, in 17 let ter vsi ponavljalci plačajo polovično ceno. Otroci stari 18 let in več plačajo polno ceno.

Prijave in informacije: anahata.goga@gmail.com ali 041 67 44 88

Prosimo prinesite s seboj vzglavnik, rjuho in odejo, če želite uporabljati svoje stvari.
 
Gradivo: priročnik, plastificirana shema vseh točk in certifikat.

Delavnico izvaja Goga Pečnik, Access Consciousness® Certificirana facilitatorka, Access Bars® facilitatorka, facilitatorka za Pravi glas za vas (Right Voice for You), facilitatorka za Bodi ti, spremeni svet (Being You, Changing the World) , facilitatorka za Radost poslovanja ter facilitatorka za Pogovarjajte se z entitetami (Talk To The Entities). 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Prav tako kot vi sem tudi sama šla skozi številne življenjske izzive, ki so me oblikovali v to, kar sem danes. Kako vam lahko pomagam na vaši duhovni...


Nalagam...