22
januar

Access Bars® delavnica s Snežo Ulčar dr.med

Organizira: Aurora center
Kdaj: 22. januarja ob 10:00 do
22. januarja 2022 ob 17:00
Kje:
Prispevek:240 eur
Organizira:Aurora center
Kontakt:center@aurora.si / 051 675 750 / https://aurora.si

29 ogledov

V času, v katerem smo, so spremembe še bolj intenzivne in neizogibne. Te spremembe so lahko prijetne ali neprijetne, na tebi paje, kaj boš iz njih ustvaril/a. Morda celo transformiral/a sebe in svoje življenje na način, ki bo končno odgovarjal tebi. 

Dovoli si, da je ta možnost mogoča tudi zate. In to na lahkoten način, brez dram, norosti in obsojanj.

Orodja in tehnike za več življenja, prejmeš na delavnici Access Bars. Tu se naučiš vstopati v prostor prejemanja, dopuščanja in prisotnosti. Naučiš se videti izziv/problem s ptičje perspektive, ga poenostaviti in opustiti vse ideje, misli in projekcije, ki ti preprečujejo, da bi ga razrešil/a. Naučiš se prisluhniti telesu in ga začneš vključevati v bodoče izbire. Izvedli bomo kar nekaj vaj, katere lahko uporabljate v svojem vsakdanjiku.

Vsa znanja in vedenja so zbrana v priročniku, ki ga prejmete. V osrednjem delu delavnice pa se naučite izvajanja svetovno znane tehnike Access Bars. Le ta je tisočim ljudem po svetu izboljšala mnogo vidikov življenja, povezanih s fizičnim in duševnim zdravjem, ki zajema: spanje, telesno težo, spolnost, odnose, simptome depresije in anksioznosti, stres, finance, neprestane misli in nekatere psihosomatske težave.

Kako bi bilo, če bi si dovolil/a pogledati z drugega zornega kota?

Kako bi bilo, če odpreš vrata zavedanju; tistemu, kar veš le ti?

Kaj, če dostopiš do možnosti, za katere veš, da obstajajo?

Več informacij in prijava: center@aurora.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Aurora center v Ljubljani je novodobno središče za kakovostno življenje pod vodstvom zdravnice Snežane Ulčar. V hiter tempo življenja vnašamo lahkotnost, radost, vse več prisotnosti s telesom in...

Nalagam...