23
april

AFTER WORK ART - Delavnica Izdelave Orgonitov

Organizira: GALIA
Kdaj: 23. aprila ob 16:00 do
23. aprila 2021 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:55
Organizira:GALIA
Kontakt:041768278

21 ogledov

V našem centru GALIA ponovno delavnica izdelovanja orgonitov, ki jo bo vodil mojster Robert Koprivc
Z VELIKIM VESELJEM VAS VABIMIM, DA SE UDELEŽITE IN ŽAŽARITE V SVOJI KREATIVNOSTI...
AFTER WORK ART..., Ko si pod vodstvom mojstra izdelamo svoj lasten ORGONIT, ki nam bo prečiščeval prostor   in izvemo vse, kar nas zanima o ORGONSKI energiji.


Cena delavnice: 55 €
- V ceno delavnice je vštet ves material za izdelavo ORGONITOV, ki jih odnesemo domov.
- Ter napitki in prigrizki, da bo ustvarjanje še lažje.

 


Število prostih mest je omejeno....
Prijave so obvezne na info@galia.si ali 041 768 278
UDELEŽBO DELAVNICE POTRDITE S PLAČILOM PRISPEVKA NA RAČUN;
GALIA, Karmen Matičič s.p.
Žerjalova 30
1000 Ljubljana
DŠ 89476786
TRR SI56 1010 0005 5113 843


Prav vse, kar potrebujete za odlično delavnico in za izdelavo čisto svojega orgonita dobite pri nas.

 


Lahko boste občudovali in po želji tudi kupili druge Robertove izdelke (orgonite in kristale) .

 

 

Več o ORGONITIH si lahko preberete na spletni strani  www.orgoniti.com.


Lahko pa si pogledate oddajo Ob kavi z Robertom Koprivcem na https://www.youtube.com/watch?v=rmbqCsLTkwQ

 


___________________________________________
KAJ JE ORGONIT?
KAJ JE ORGONIT IN KAKO DELUJE
✽ Orgonit je generator – transformator življenjske orgonske energije. Obnaša se kot akumulator, ki vase srka negativno energijo in jo skozi kaos v orgonitni osnovi transformira v čisto orgonsko, življenjsko energijo. Na ta način se prečisti prostor, v katerem bivamo in s tem tudi naša telesa in telesa naših domačih živali. Ščiti nas pred elektromagnetnim sevanjem v prostoru, kakor tudi pred negativno energijo od ljudi in predmetov, ki nas obkrožajo.
✽ Znanstvenik Dr. Wilhelm Reich je v prejšnjem stoletju uspel prikazati prisotnost te univerzalne energije s svojim eksperimentom, z akumulatorjem orgonske energije, v katerem je bilo mogoče koncentrirati orgonsko energijo iz okolice in koristiti jo kot terapevtsko sredstvo proti raznim stanjem bolezni. Pojasnil je tudi prisotnost mrtvega orgona (DOR), kateri ustvarja električna in magnetna polja in je tudi prisoten v električnih napeljavah. To onesnaženje imenujemo danes elektrosmog, kateri dokazano zelo slabo deluje na naše zdravje. Pomembno je to, da izdelki iz orgona in kristalov spremenijo mrtvi orgon (DOR) v pozitivni orgon (POR). V Orgonit s svojim žarčenjem spodbuja pretok energije skozi čakre in vpliva na »slabe« »poškodovane« dele naše avre (vrzeli energije in bolezni) so možni in prehodni občutki v teh delih telesa v obliki pritiska, napetosti ali glavobola, vrtoglavice. Če gre za čiščenje zaradi prekinitve energetske blokade, so ti simptomi iz dneva v dan vse šibkejši.
Občutljive osebe pri prvih dneh namestitve orgonita v prostoru lahko čutijo nespečnost, nervozo ali slabše telesno počutje; to je normalen pojav kot del čiščenja prostora in telesa, ki ga izvaja orgonit. Rešitev teh težav v prvih dneh je tuširanje z mlačno vodo in pitje mlačne žive vode iz orgonitnega podstavka.
Čim več je negativne energije v prostoru, tem več dela bo imel orgonit in tako bo tudi nastala sprememba bolj očitna. Če pa je sprememba v počutju le prevelika, ga prestavite na drugo mesto.
V svoji osnovi orgonit vsebuje pet programiranih in aktiviranih žlahtnih kamnov, ki imajo določene funkcije. Lastnosti posameznega kristala, ki se nahajaja v vrhu orgonita so večkratno povečane zaradi piezoelektričnega efekta, ki se v mešanici sestavin v orgonitu, pojavlja znotraj samega kristala.
Najboljše učinke pri uporabi orgonita dosežemo tako, da vsak bivalni prostor opremimo z enim orgonitom. Na ta način preprečimo kakršnokoli možnost delovanja mrtvega orgona na nas in naše okolje.
Če imamo kakršnekoli blokade ali bolečine, se bodo le-te v kratkem času občutno zmanjšale ali pa povsem izginile, v nas in v prostoru pa bo zavladala prijetna umirjenost in harmonija.
Orgonit ustvari vibracijsko polje, ki na osebo deluje zdravilno in pomirjujoče. Ker je orgon inteligentna energija, se ta izkušnja poglablja, če zavedno svojo pozornost usmrimo na sam orgonit in brez pričakovanj doživljamo občutke, ki se pri tem pojavljajo. Orgonit lahko postavimo v dlan roke ali na določen del telesa. Ko meditiramo ob orgonitu se pogosto pojavlja občutek miru, olajšanja, topline, vročine v dlaneh in stopalih, zaspanost, sproščenost. Lahko se zgodi, da bolj dovzetni ljudje vidijo tudi orgonitovo auro, ki se drugače lahko vidi samo z Kirlijanovo kamero. Prikaži manj

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

GALIA - Center za osebni razvoj, zdravljenje duše in transformacijo zavesti za vstop v novo življensko obdobje in novo dobo zavedanja.

Nalagam...