25
september

Ajeet Kaur v Sloveniji

Organizira: Tjaša Pavček
Kdaj: 25. septembra ob 19:30
Kje:
Prispevek:od 33 eur dalje v predprodaji do 31.12.2019
Organizira:Tjaša Pavček
Kontakt:tjasa@ekolife.si

159 ogledov

Ajeet Kaur je sveža prisotnost v svetu svete glasbe in petja manter, vendar je hito našla pot v srca ljudi po vsem svetu. Odraščala je v glasbeni in spiritualni družini na Irskem in v ZDA, ter tako že v mladih letih našla pot do čarobnosti svete glasbe, ter se tako zaljubila v pesmi, zgodbe in skrivnosti mnogih svetih tradicij. Ko je pri osmih letih zbolela za avtoimuno boleznijo, se je zaljubila v zdravljenje s Kundalini jogo in odkrila svoj glas.

 

Njena glasba jo je ponesla po vsem svetu, kjer skozi svoje pesmi ustvarja sveti prostor. Med drugim je tudi učiteljica kundalini joge in starodavnih tehnik zdravljenja.

 

Do zdaj je izdala šest albumov, ki so se na svetovni lestvici iTunes uvrstili na prvo mesto, ter na lestvico Billboard med  deset najbolje uvrščenih “new age” skladb.

 

V septembru 2020 bo s svojim bandom prvič obiskala Slovenijo. Če se želite tudi vi prepričati v angelski glas simpatične Ajeet, ritmom in pesmim, ki odpirajo srce, prisrčno dobrodošli na koncertu v Festivalni dvorani.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Novi Energiji se zavedamo, da smo kreatorji svojega življenja mi sami, za kar prevzemamo popolno odgovornost. Vemo, da so vsi odgovori že v nas samih.


Nalagam...