25
september

Ajeet Kaur v Sloveniji

Kdaj: 25. septembra ob 19:30
Kje:
Prispevek:od 33 eur dalje v predprodaji do 31.12.2019
Organizira:Tja┼ía Pav─Źek
Kontakt:tjasa@ekolife.si

150 ogledov

Ajeet Kaur je sve┼ża prisotnost v svetu svete glasbe in petja manter, vendar je hito na┼íla pot v srca ljudi po vsem svetu. Odra┼í─Źala je v glasbeni in spiritualni dru┼żini na Irskem in v ZDA, ter tako ┼że v mladih letih na┼íla pot do ─Źarobnosti svete glasbe, ter se tako zaljubila v pesmi, zgodbe in skrivnosti mnogih svetih tradicij. Ko je pri osmih letih zbolela za avtoimuno boleznijo, se je zaljubila v zdravljenje s Kundalini jogo in odkrila svoj glas.

 

Njena glasba jo je ponesla po vsem svetu, kjer skozi svoje pesmi ustvarja sveti prostor. Med drugim je tudi u─Źiteljica kundalini joge in starodavnih tehnik zdravljenja.

 

Do zdaj je izdala ┼íest albumov, ki so se na svetovni lestvici iTunes uvrstili na prvo mesto, ter na lestvico Billboard med┬á deset najbolje uvr┼í─Źenih ÔÇťnew ageÔÇŁ skladb.

 

V septembru 2020 bo s svojim bandom prvi─Ź obiskala Slovenijo. ─îe se ┼żelite tudi vi prepri─Źati v angelski glas simpati─Źne Ajeet, ritmom in pesmim, ki odpirajo srce, prisr─Źno dobrodo┼íli na koncertu v Festivalni dvorani.

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

V Novi Energiji se zavedamo, da smo kreatorji svojega ┼żivljenja mi sami, za kar prevzemamo popolno odgovornost. Vemo, da so vsi odgovori ┼że v nas samih.


Nalagam...