Tjaša Pavček
Nova energija

0 zahval     151 ogledov

Človek, ki živi v Novi Energiji, se od drugih razlikuje po tem, da razume, da je tudi on Bog in da izbira.

Lahko izbira odprto, kreativno, o svojem življenju, telesu, zdravju, čustvih, družini in konec koncev tudi o svoji smrti. Seveda izbira lahko le zase, ne za svet.

 Oseba, ki ni v Novi Energiji, verjame, da je vse stvar usode in da neki veliki mož na nebu odloča o vsem in da so ljudje le lutke.

 Želite tudi vi postati Mojster Nove Energije in izkusiti, kako je, ko ti energije služijo, ko je vse elegantno enostavno, kakšno je življenje v zaupanju, obilju, vedenju in Mojstrstvu? Vse je stvar izbire in odvisno je povsem od vas. In v Novi Energiji znamo postaviti sebe na prvo mesto.

 Informacije v knjigah in na tej spletni strani so namenjene tistim, ki prevzemajo popolno odgovornost za svoje življenje in se zavedajo, da so kreatorji in ne več žrtve.

 Informacije, ki jih skozi knjige Mojstri Nove Energije, Živite svojo Božanskost in Igra zavesti podaja Adamus Saint-Germain, vam lahko resnično spremenijo življenje, kot so ga že mnogim. Vprašanje pa je, ali ste resnično pripravljeni na spremembo? Ste pripravljeni na resnične radosti življenja?

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  NOVA ENERGIJA

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...