21
junij

Art Sound Mandala Workshop IV.

Kdaj: 21. junija ob 19:00 do
23. junija 2019 ob 19:00
Kje:
Prispevek:100€ (v prednaročilu 90€) / Obe delavnici v prednaročilu skupaj: 170€
Organizira:Mandala art in feng shui arhitektura
Kontakt:ekolife.art@gmail.com, +38640818015 (SLO), ‭+39 339 2128343‬ (ITA)

1119 ogledov

alex-sonia.jpg

Vabljeni na izjemni delavnici ArtSound Mandala Workshop (delavnica slikanja mandal in delavnica zvočne mandale - delavnica zvoka in vokala), ki ju bosta vodila Alex Imelio in Sonia Trošt! 

ART&SOUND mandala združuje umetnost simbola in zvoka. Ustvarja HARMONIJO, ki jo dosežemo z MANDALAMI, ki imajo močan vpliv na človeka. "Zdravijo", ščitijo in polnijo s svojo energijo. Gre za eksperimentalno umetnost SLIKE in ZVOKA, za učenje posebnih TEHNIK VOKALA , ki so primerne tudi za profesionalne PEVCE , IGRALCE, skratka vse, ki jim je ZVOK del vsakdana. Kombinacije pravih zvočnih FREKVENC , simbola In slike , raziskovanje zvokovne In barvne TONALITETe, vse to ima vpliv na prostor In človeka. Alessandro in Sonia bosta predstavila in učila udeležence tistih frekvenc Mandale, ki sprožajo v nas samih mir, ravnovesje , harmonijo in zdravje v povezanosti z naravo, soncem in morjem naše obale.

Alessandro in Sonia skozi MANDALO Zvoka in Slike izražata, kako se različne frekvence zvokov pretvarjajo v simbolni svet Art mandal in obratno.

21. junij ob 19h: prezentacija ArtSound mandale in Gong kopel ter razstava mandal slikarke mag. Sonie Trošt

22. junij:  ART Mandala delavnica s slikarko mandal mag. Sonia Trošt

23. junij: SOUND Mandala delavnica z Allesandro Imelio / mojster vokala in zvoka /

 

Lahko se prijavite na POSAMEZNO delavnico ali OBE skupaj. Cena posamezne delavnice je 100€ (v prednaročilu 90€). Obe delavnici v prednaročilu skupaj: 170€.

Prijave preko SPODNJEGA OBRAZCA ali na ekolife.art@gmail.com , +38640818015 (SLO), ‭+39 339 2128343‬ (ITA).

Kaj raziskuje SOUND mandala?

SOUND Mandala v raziskuje, kako zvok in frekvenca vplivata na naše čustveno in mentalno stanje. Alessandro Imelio vam bo s posebnim vokalom, tehnikami petja pokazal kako odkriti svojo pravo ZVOČNO frekvenco in na ta način razvijati lastni potencial petja. Avtomatično se ob tem zgodi samozdravljenje uma In telesa, izginevajo različne blokade, ki smo si jih v preteklosti nakopičili. VOKAL povezuje z ritmom In na ta način še močneje vzpodbuja prave zvočne FREKVENCE, ki sprožajo v nas samih mir, ravnovesje in HARMONIJO.

Kaj raziskuje ART mandala?

V ART Mandali pa boste odkrili, kako barva ter simbolika mandal polnita naše energetske centre in vplivata na dvig zavesti, kakšen vpliv imajo na nas barve, zvok, planeti, narava in kako nas polnijo s pozitivno energijo.

Ob spoznavanju Art MANDALE boste razumeli simbole, ki nas obkrožajo.

23. junij: SOUND Mandala delavnica z Alexom Imelijem

 • Vpliv ZVOČNIH frekvenc
 • Učenje pravih TONOV vokala,
 • Uporaba VOKALA kot procesa samozdravljenja
 • PETJE - Pesem pozameznika in skupine
 • skupinska ZVOČNA terapija ART & SOUND mandale
 • SKUPINSKA meditacija s simbolom in zvokom MANDALE

Alex / Alessandro Imelio

Alex / Alessandro / Imelio je zvočni terapevt, poje z dvema zvokoma, je učitelj vokala za igralce in pevce v Pavii, Milanu /Italija / in Luganu /Švica.

Alex je italijanski pevec, holistični strokovnjak na področju vokala, ki nas s posebnimi Tehnikami vokala, z zvokom ter posebnim vokalom popelje v globlje odkrivanje naših pevskih sposobnosti, s povdarkom na posebnih frekvencah vokala.

22. junij: ART Mandala delavnica s Sonio Trošt

Sonia Trošt vas bo popeljala v čudežni svet mandal. Slikali In ustvarili boste svojo Osebno mandalo.

Spoznali boste :

 • osnovne In izvorne principe projektiranja mandale
 • kako simboli Mandal polnijo naše energetske centre in vplivajo na dvig zavesti
 • vpliv barve In oblike na razvoj mandale skozi statodavni vedi Feng Shui-Ja In Vastu Shastre
 • Kako energetsko in estetsko polepšati bivalni ali poslovni prostor, okolje v katerem živite in delujete

Sonia Trošt

Sonia Trošt je magistra Akademije za likovno umetnost univerze v Ljubljani in diplomantka Fakultete za arhitekturo. Skozi sliko prenaša na platno najrazličnejše vibracije in energije, ki obstajajo v naravi, vesolju in seveda v nas samih.

Skozi svet barv, občudovanja narave in iskanja prvinskih vzorcev v okulju vas popelje v kreacijo poplne osebne MANDALE, ki se na koncu združi v mandalu ktoga vseh udeležencev.
Prav skozi mandale se namreč pretakajo prvinske forme, vzorci ter barve našega planeta, univerzuma, tudi širših dimenzij bivanja, ki se jih mi kot ljudje niti ne zavedamo.

Njene postavitve ART Mandal se predstavljajo doma in v tujini -
2018 - Italija: Milano ~ Pavia art gallery, 2017: ART Expo, Ljubljana, Riva del Garda /kongresna palača/ - Italija, Austrotel Ljubljana, Galerija LifeClass Portorož /Slovenia /
2016: Formaviva ~ Debeli rtič /Slo/ , Domus Medica - Ljubljana /Slo/ , Festival Benessere / Andalo, / Italija /, Internavtika 2016 - 2017 /Slo /, Lago di Molveno /Italija/, Atrij CONVENT Ankaran /Slo/
2015: Evropski kulturni Center Vesoljskih tehnologij KSEVT /Slo/, Galerija ROTUNDA Koper /Slo/, Eko ART Center v Puli /Cro/, ...

Alessandro in Sonia skozi MANDALO Zvoka in Slike izražata, kako se različne frekvence zvokov pretvarjajo v simbolni svet Art mandal in obratno.


Kako se prijavite?

Preko spodnjega obrazca!

Za vsa vprasanja pisite na ekolife.art@gmail.com 

Pokličite:

 •  +38640818015 ( slo)
 • ‭+39 339 2128343‬ (ita )

 
DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

SonioSofio Trošt že celo življenje navdihuje in navdušuje spoznavanje prave resnice našega, človekovega obstoja. Skozi svet barv, občudovanja narave in planeta , je začutila klic po ustvarjanju EKO...


Nalagam...