27
april

Atlantis Healing - tečaj za praktike

Organizira: Universal Light
Kdaj: 27. aprila ob 10:00 do
28. aprila 2024 ob 17:00
Kje:
Prispevek:690€
Organizira:Universal Light
Kontakt:dejan@universal-light.eu, 041 396 836

325 ogledov

Vas mika v živo doživeti in spoznati svet višjih dimenzij in frekvenc? Bi želeli na zelo enostaven način upravljati z njimi, transformacijsko zdraviti sebe in druge s pomočjo višje inteligence ter zdravilnega spektra frekvence Svetlobe?

Napredna atlantidska tehnologija in metoda trasnformativnega zdravljenja vam na široko odpira svoja vrata - dobrodošli na tečaj in usposabljanje za praktika Atlantis Healing metode!

Atlantis Healing je napredna tehnologija in metoda metafizičnega energijskega zdravljenja v kvantnem polju, ki vzpostavlja ravnovesje v telesu in na vseh nivojih človeške biti - usklajevanje s sveto geometrijo.

Starodavni princip zdravljenja in tehnologijo je leta 2016 rekonstruiral Dejan Pevec, kreativni raziskovalec paranormalnega, vibracije in kozmične energije, že več kot 20 let pa deluje kot energetski zdravilec.

Atlantis Healing metoda se korenito razlikuje od drugih poznanih metod energijskega zdravljenja. Terapija se katalizira skozi poseben kvarc kristal, katerega energijska struktura je spremenjena v strukturo diamanta in se ob aktivaciji na osnovi vstavljenih programov poveže s portali Svetlobe na Zemlji (mrežo portalov) in jedrom Zemlje, kar vzpostavi polje, v katerem se zdravljenje odvije. Terapijo vodi in usmerja višja inteligenca, praktik pa nastopi kot katalizator te energije, katero prevaja skozi Atlantis kristal.

Ta tehnologija je počivala tisočletja, po razkritju pa ponuja izjemne možnosti zdravljenja, ki so bile doslej v novi dobi zgodovine nepoznane.

Po mnenju večih priznanih mojstrov energijskega zdravljenja in metafizike, gre za eno najmogočnejših danes znanih metod transformacijskega energijskega zdravljenja, katere multidimenzijska razsežnost je neomejena in se je zato tudi težko zavedamo.

'' The healing allows you to travel through time and space. The session began with my aura being covered in a beautiful, vibrant white light. The sparkles within the Light was gorgeous. As the session continued, I saw the Archangels, Goddess Athena and my guides releasing stress, and other issues within my energy field, body and chakras. My energy was lighter as the days went by. The detox process was uneasy. My energy was fluctuating throughout the day, and I had to rely on nuts, etc to keep it up. Thank you. '' (SHANU, Reiki Grandmaster o Atlantis Healing terapiji)

Atlantis Healing predstavlja multidimenzionalno celostno transformacijsko zdravljenje, harmonizacijo in razpuščanje vsega, kar posamezniku ne služi več oz. ga omejuje. Praktik prepusti višji inteligenci, da skozi spekter Svetlobe transformira in zdravi to, kar je v tem trenutku zanj najbolj pomembno, praktik pa lahko terapijo usmeri tudi v obravnavo specifične težave (bolezen, bolečina, emocionalni in mentalni nivo, situacija,..).

Terapirane osebe poročajo o opaznem izboljšanju počutja, lahkotnosti, visoki energijski pretočnosti, višjii osebni vibraciji, izboljšanju stanja oz. celo ozdravitvah psihofizičnih stanj in bolezni, dvigu zavesti, višji kreativnosti, splošnem balansu, notranjem miru, spremembi negativnih vzorcev razmišljanja in delovanja, boljših odnosih, občutku izpopolnjenosti itd.

Na seminarju boste prejeli, spoznali, pridobili: 

 • iniciacijo v delo z energijo Svetlobe (povezava)
 • programiran Atlantis kvarc kristal (spremenjena energetska struktura, programiranje in uskladitev z vašo osebno energijo)
 • vpogled v osnove delovanja tehnologije Atlantis kvarc kristala in povezanih portalov Svetlobe
 • vpogled v delovanje zdravilnega spektra Svetlobe, kateri se aktivira skozi Atlantis kvarc kristal
  vpogled v bitja Svetlobe
 • vso potrebno teoretično in praktično znanje za samostojno delo
 • razlaga avričnih teles posameznika
 • inteligenco in obliko komunikacije s terapiranimi osebami
 • vpogled v osnove diagnostike
 • vaje za lastno vzdrževanje visoke vibracije

Ob zaključku je predviden čas za splošni diskurz, kjer vam bo vodja seminarja, Dejan Pevec na voljo za vaša vprašanja in razlage.

Ključne logistične informacije o seminarju

Seminar je namenjen vsakemu posamezniku, ki želi osvojiti znanje za samostojno zdravljenje sebe in ostalih - nobeno predznanje ni potrebno. Posameznik, ki uspešno opravi tečaj, prejme certifikat in dovoljenje za samostojno delo ter naziv 'Atlantis Healer'.

Seminar vodi:

DEJAN PEVEC, rekonstruktor Atlantis Healing tehnologije in metode (+ posebna gosta)

Čas trajanja seminarja:  27. in 28. april 2024 (2 DNI / vsak dan od 10:00 do 17:00, vmesna pavza za kosilo)

Lokacija seminarja:  Ljubljana, natančno lokacijo objavimo kmalu!

Rok za prijavo:  do 23. april 2024 oz. do zapolnitve razpoložljivih mest

Opombe: Priporočamo vam, da se seminarja udeležite v udobnih oblačilih, s seboj pa prinesite stekleničko za vodo, joga podlogo, pisalo in beležko. Digitalno zvočno in video snemanje seminarja ni dovoljeno.

Informacije:  dejan@universal-light.eu  / 041 396 836

Prijava: www.universal-light.eu/atlantis-healing-seminar


* Po prijavi vas bo vodja seminarja poklical in z vami dogovoril vse potrebne podrobnosti.

** Programiranje Atlantis kvarc kristala in personalizirano usklajevanje izvaja mojster Kan, opciji sta pa dve - kristal si lahko izberete in priskrbite sami (priporočljivo!) ali pa ga za vas izberemo mi. V primeru, da kvarc kristal izberete sami, boste prejeli dodatna navodila, saj se kristala v postopku programiranja ne sme premikati ali pa dotikati (ta proces se izvede pred pričetkom seminarja). V kolikor ste kristal izbrali sami, nam pošljite sliko, da mojster preveri ali je vaš kristal ustrezen za programiranje (nepoškodovan, dovolj močan koren, neobdelan - brušeni kristali v simetričnih oblik niso primerni)

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Največje spletno središče terapevtov in praktikov različnih modulacij zdravljenja na daljavo. Zagotavljamo vrhunsko storitev in strokovno svetovanje.


Dogodki organizatorja

Nalagam...