28
junij

Bosanske piramide - duhovno potovanje z dr. Semirjem Osmanagićem

Organizira: Irena Jarc
Kdaj: 28. junija ob 0:00 do
1. julij 2024 ob 0:00
Kje:
Prispevek:309
Organizira:Irena Jarc
Kontakt:irenajarc9@gmail.com

2 ogledov

Srečanje s starodavno energijo iz preteklih časov, ki je shranjena na redkih krajih Zemlje: orgonska energija, Teslovi skalarni valovi, torzijska polja, naravni magnetizem.

Program potovanja:

1. dan: Odhod na pot iz Ljubljane (ob 22.00 uri iz Parkirišča Dolgi Most na Viču), Novega mesta (ob 22.50 uri izpred Qulandije) in Čateža (ob 23.40 uri, izpred Bencinske črpalke Petrol).

2. dan: Prastare kamnite krogle v Zavidovičih. Na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o njihovem namenu in nahajališča po svetu. Prazgodovinski podzemni tuneli Ravne, ki jih bomo obiskali vsak dan potovanja. Strokovna razlaga vodnikov o arheoloških nahajališč v tunelih, o runskih napisih na megalitih, podzemnih jezerih, »sobi orbov« ter »sobi vode«. Ne vodene zdravilne meditacije ob megalitih K1, K2 in K5 (z 55.000 Bovis). Ogled arheološkega muzeja in novega energetskega parka »Arheološki park Ravne2« pri tunelih in ogled polkrožnega hriba tumulus.

3. dan: Meditacije in glasbeni koncert v tunelih Ravne. Piramida Meseca s prastarimi kamnitimi betonskimi ploščami. S stran piramide Sonca z betonskimi ploščami. Vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca z glasbenim koncertom in meditacijo. Nočni vstop v tunele Ravne.

4. dan: ogled originalnih bosanskih stečkov v Sarajevu (na avtobusu bomo pogledali barvne diapozitive o življenju bogumilov), panoramski ogled Sarajeva z lokalnim vodnikom in peš ogled Baščaršije. Prosto za nakupe spominkov. Meditacija v tunelih Ravne, odhod domov. Prihod v Ljubljano bo predvidoma ob 00.00 uri.

Pridružujemo si pravico do manjših odstopanj pri programu ali pa v primeru spremenjenih vremenskih razmer.

CENA po osebi: 309 € nad 45 oseb; 333 € nad 35 oseb; 350 € nad 30 oseb

 

CENA VKLJUČUJE: 

*vse vstopnine in vodeni ogledi arheoloških objektov v dolini bosanskih piramid, s strokovnim, lokalnim vodnikom po programu: Belvedere; 3x dnevni in 1x nočni vstop v prazgodovinske podzemne tunele Ravne; obisk muzeja z vodstvom dr. Semirja OsmanagiĆa; ogled »Arheološkega parka Ravne2«; severna stran piramide Sonca z betonskimi ploščami; vrh piramide Sonca; piramide Meseca in glasbeni koncerti

* avtobusni prevoz s stroški; 2 x nočitev z zajtrkom v dvoposteljnih sobah v hotelu s 4* v Sarajevu; 1x kosilo; stroški vodenja lokalnega vodnika po Sarajevu; spremstvo slovenskega vodnika; nezgodno turistično zavarovanje; stroški organizacije potovanja in DDV

 

CENA NE VKLJUČUJE: doplačilo za enoposteljno sobo 34 € (dve nočitvi); doplačilo za večerjo v hotelu na dan prihoda (predhodna najava) 12,00 €; vožnja s taksiji na vrh piramide Sonca 6 € (na osebo v obe smeri); možen ogled »Orgonske sobe« v »Arheološkem Parku Ravne2«, vstopnina 3 €; Coris zdravstveno zavarovanje, plačljivo pri prvem obroku (za skupino z min. 7 osebami): osnovna cena znaša 6,60 €, 50 % doplačilo za letnike 1948-39, ki plačajo 9,90 €, letniki 1938 in manj plačajo 13,20 €; riziko odpovedi na osnovno ceno znaša 20 € in je plačljiv pri prvem obroku; popust za otroke od 2 do 12 leta starosti, na osnovnem ležišču 10,00 %.

DOKUMENTI: Slovenski državljani za vstop v BIH potrebujejo potni list ali osebno izkaznico. Osebni dokument mora biti veljaven še vsaj tri mesece po nameravanem zaključku bivanja v BiH.

Potovanje organizira: Turistična agencija Jereb d.o.o., Trg OF 13, 1000 Ljubljana, www.jereb.si

 

Pisne prijave zbira avtorica programa

Irena Jarc, s.p.

Trnovče 16, 1225 Lukovica

E-pošta: irenajarc9@gmail.com

GSM 031 670 392

http://www.mandala.si

ORGANIZATOR

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...