23
december

Božični retreat na Slovenski obali

Organizira: Tina Ananda
Kdaj: 23. decembra ob 16:00 do
26. decembra 2023 ob 11:00
Kje:
Prispevek:555 EUR + doplačilo za 3 nočitve je 160 EUR
Organizira:Tina Ananda
Kontakt:info@tina-ananda.si

150 ogledov

Zakorakajmo v novo leto s svežim pogledom!

Prehod v novo leto nas naravno žene h kontemplaciji preteklega in k željam za prihodnje. To bomo tudi letos naredili skupaj, in sicer na prav posebnem božičnem retreat-u.

  • Kdaj: 23. 12. pričetek ob 16:00 in traja do 26. 12. do 11:00
  • Kje: Zasebna vila v Sečovljah 
  • Velikost skupine: 8 udeležencev 
  • Prostih mest: 4


Skupaj bomo preživeli 4 dni, ki bodo posvečeni čutenju, razmisleku, povezovanju in pregledu preteklega leta (oziroma let). To ne bo običajno srečanje, ampak priložnost, da v posebnem procesu skupaj zaključimo preteklo obdobje in nastavimo kompas za prihajajoče leto 2024. 

Razmisli o tem, kaj ob zaključevanju leta puščaš za sabo in s čim bi rad-a zakorakal-a v novo leto? Kaj bi rad-a odklenil-a v sebi in v svoji zavesti za svoj napredek in radostno osvobojeno srce? Ta ideja naj bo tvoj vstopni ključ v naš retreat in verjemi, da boš v 4 dneh našega druženja dobil-a tudi odgovore, kako te želje udejanjiti.

Kot že veš, so skupinski procesi zelo močna stvar in to nemalokrat doprinese k temu, da se nam razkrijejo kakšne stvari o sebi, ki jih sami nismo niti zaslutili. Izkoristi priložnost, da izmenjaš svojo zgodbo še z drugimi in skupaj jih bomo povezali v svežo namero za čudovito prihodnost. 

Na tem posebnem čarobnem retreat-u ti bom popolnoma na razpolago kot orakelj (branje tvojih energij in slepih peg), z energijsko kirurgijo (transformacija tvojega biopolja in zavesti) in kot transformacijska terapevtka (preobrazba tvojih družinskih in kolektivnih vzorcev). Na voljo je samo 8 prostih mest, zato se prijavi kar sedaj!

Nastanjeni bomo v mediteranski zasebni vili v Sečovljah s sauno in jacuzzijem, tako da razvajanja in uživancije ne bo manjkalo! :D

Razmišljaj o božičnem retreat-u kot o darilu zase, darilu, ki bo imelo dolgotrajne učinke na tvoje življenje in v prihajajočem letu.

  • CENA: zajema celoten transformativni program skupaj z veganskimi obroki: 555 eur. Doplačilo za 3 nočitve je 160 eur (vsi udeleženci spijo v hiši v dvoposteljnih sobah)
  • BONUS: izvedli bomo naš slavni Kakavov obred z razreševanjem energijskih vezi <3

Prijavi se na: info@tina-ananda.si (še 4 prosta mesta)

 
Z ljubeznijo,
 
Tina Ananda

Transformacijska terapevtka in strokovnjakinja za zavestne odnose
Kreatorka Ananda metode in Akademije zavestnih odnosov

 

ORGANIZATOR

Vam stari vzorci preprečujejo, da bi zadihali in zaživeli sproščeni in srečni? Pripeljala vas bom do vaše notranje svobode in celostne transformacije. Preko procesa z mano boste začutili...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...