12
junij

Delavnica: “Osnove energijskega urejanja prostora”.

Organizira: Merryfullife
Kdaj: 12. junija ob 17:00 do
12. junija 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:45 €
Organizira:Merryfullife
Kontakt:+38651321353

41 ogledov

Vabljeni na praktično, 4 – urno delavnico “Osnove energijskega urejanja prostora”. ☀️
Delavnico organiziram na dveh lokacijah. Vabljeni, da se udeležite tam, kjer vam je bližje.

 

PROGRAM:
1. Človek in prostor
Prostor odseva svojo energijo in z njo določeno vibracijo. Tudi mi oddajamo svojo energijo v prostor. Torej nismo ločeni od prostora temveč smo z njim na energijski ravni povezani. Spoznali se bomo z osnovami energije zemlje, prostora in človeka.

2. Naravne zakonitosti v prostoru
Za vsak prostor z njegovo okolico obstajajo naravne zakonitosti, ki naj bi jim sledili pri urejanju prostora na energijski ravni. Spoznali bomo 7 osnovnih načel za energijsko urejanje prostora, ki jim sledi Vastu – medicina za prostor (zapisi iz ved, starih več kot 5.000 let).

3. Vzpostavljanje harmonije v prostoru
S pomočjo naravnih zakonitosti, ki veljajo v prostoru, lahko uredimo naše bivalno okolje, dom ali poslovni prostor, uravnoteženo. Spoznali bomo 9 naravnih zakonitosti s katerimi lahko preuredimo in podpremo prostor.

4. Podpora prostoru je podpora za nas same
S tem, ko poskrbimo za nemoten pretok energij v prostoru, poskrbimo tudi za večjo pretočnost v nas samih. Spoznali bomo na kakšen način se podpora v prostoru odraža v nas samih – izboljšanje kvalitete življenja.

 
Kaj je energijsko urejanje prostora? 
Prostor, v katerem bivamo, je prežet z energijo. V nekaterih prostorih se tako lahko počutimo nelagodno, smo nemirni ali utrujeni, medtem ko v drugih dobimo dodatno energijo, navdih in smo nasmejani. Vzrok za naše počutje v prostoru se nahaja v naravnih zakonitostih in naravnih silah, na energijski ravni.

Energijsko urejanje prostora ni enako energijskemu čiščenju prostora. Pri urejanju poskrbimo, da energija v prostoru teče nemoteno.

Ob ugotovitvi, da je prostor v velikem neskladju z naravnimi zakonitostmi, pridemo do spoznanja, da nas prostor ne podpira. Slednje se v življenju odraža skozi slabše osebno počutje, slabše odnose in primanjkljaju uspeha ter obilja.

Z manjšimi (dodatki, detajli ipd.) ali malo večjimi posegi (premik ali zasuk določenih kosov pohištva ipd.) pri urejanju prostora vzpostavimo ravnovesje v prostoru in posledično ravnovesje v nas samih.

Cena: 49 €.
Za prijave do 15.5. (45 €) – Koper, do 29.5. (45 €) – Ljubljana.

Za prijavo na delavnico mi pišite na info@merryfullife.si ali preko spodnjega obrazca. Za dodatne informacije sem dosegljiva na 051/321-353.

“Nekateri iščejo lepo okolje, drugi naredijo svoje okolje lepo.”
Inayat Khan

Vabljeni

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Merryfullife se zavzema za aktivnejše življenje posameznika na fizičnem, mentalnem, emocionalnem in duhovnem nivoju.

  |  merryfullife.si/
Nalagam...