12
junij

Delavnica: “Osnove energijskega urejanja prostora”.

Organizira: Merryfullife
Kdaj: 12. junija ob 17:00 do
12. junija 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:45 €
Organizira:Merryfullife
Kontakt:+38651321353

43 ogledov

Vabljeni na praktično, 4 – urno delavnico “Osnove energijskega urejanja prostora”. ☀️
Delavnico organiziram na dveh lokacijah. Vabljeni, da se udeležite tam, kjer vam je bližje.

 

PROGRAM:
1. Človek in prostor
Prostor odseva svojo energijo in z njo določeno vibracijo. Tudi mi oddajamo svojo energijo v prostor. Torej nismo ločeni od prostora temveč smo z njim na energijski ravni povezani. Spoznali se bomo z osnovami energije zemlje, prostora in človeka.

2. Naravne zakonitosti v prostoru
Za vsak prostor z njegovo okolico obstajajo naravne zakonitosti, ki naj bi jim sledili pri urejanju prostora na energijski ravni. Spoznali bomo 7 osnovnih načel za energijsko urejanje prostora, ki jim sledi Vastu – medicina za prostor (zapisi iz ved, starih več kot 5.000 let).

3. Vzpostavljanje harmonije v prostoru
S pomočjo naravnih zakonitosti, ki veljajo v prostoru, lahko uredimo naše bivalno okolje, dom ali poslovni prostor, uravnoteženo. Spoznali bomo 9 naravnih zakonitosti s katerimi lahko preuredimo in podpremo prostor.

4. Podpora prostoru je podpora za nas same
S tem, ko poskrbimo za nemoten pretok energij v prostoru, poskrbimo tudi za večjo pretočnost v nas samih. Spoznali bomo na kakšen način se podpora v prostoru odraža v nas samih – izboljšanje kvalitete življenja.

 
Kaj je energijsko urejanje prostora? 
Prostor, v katerem bivamo, je prežet z energijo. V nekaterih prostorih se tako lahko počutimo nelagodno, smo nemirni ali utrujeni, medtem ko v drugih dobimo dodatno energijo, navdih in smo nasmejani. Vzrok za naše počutje v prostoru se nahaja v naravnih zakonitostih in naravnih silah, na energijski ravni.

Energijsko urejanje prostora ni enako energijskemu čiščenju prostora. Pri urejanju poskrbimo, da energija v prostoru teče nemoteno.

Ob ugotovitvi, da je prostor v velikem neskladju z naravnimi zakonitostmi, pridemo do spoznanja, da nas prostor ne podpira. Slednje se v življenju odraža skozi slabše osebno počutje, slabše odnose in primanjkljaju uspeha ter obilja.

Z manjšimi (dodatki, detajli ipd.) ali malo večjimi posegi (premik ali zasuk določenih kosov pohištva ipd.) pri urejanju prostora vzpostavimo ravnovesje v prostoru in posledično ravnovesje v nas samih.

Cena: 49 €.
Za prijave do 15.5. (45 €) – Koper, do 29.5. (45 €) – Ljubljana.

Za prijavo na delavnico mi pišite na info@merryfullife.si ali preko spodnjega obrazca. Za dodatne informacije sem dosegljiva na 051/321-353.

“Nekateri iščejo lepo okolje, drugi naredijo svoje okolje lepo.”
Inayat Khan

Vabljeni

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Izvajam osebna astrološka svetovanja - djotiš, intuitivne coachinge, čuječnost, analize prostora - vastu, energijske terapije in energijsko čiščenje prostora.

Nalagam...