16
november

Delavnica Razcvet življenja

Kdaj: 16. novembra ob 16:00 do
16. novembra 2019 ob 20:00
Kje:
Prispevek:early bird do 14.11. - 44 EUR, kasneje 55 eur
Organizira:Biodanza - Sistem Rolando Toro
Kontakt:Zena 040 305 502, email: zena.skerjanec@gmail.com , Marija 041 527 326, email: marija.valencak1@gmail.com

27 ogledov

Najprej boste spoznali Bachove cvetne esence, kako delujejo in kako si lahko z njimi pomagamo. Bachove kapljice na naraven, blag način, zdravijo naše porušeno čustveno ravnovesje in blagodejno vplivajo na naše telo. Na srečanju si lahko izberete svojo osebno mešanico. Predstavitev bo podala Marija Valenčak, velika ljubiteljica narave in raziskovalka življenja. 

Po kratkem odmoru, kjer bo čas za vprašanja in klepet, boste zaplesali ob skrbno izbrani glasbi biodanze, začutili življenje in se preko gibanja povezali s seboj, z drugimi in z naravo.

Biodanza je plesno-gibalni sistem, osnovan na znanstvenih temeljih biologije, antropologije in psihologije. S pomočjo doživljanja ob glasbi izboljša našo samopodobo, krepi identiteto, nas sprošča, jača naše komunikacijske sposobnosti in še veliko več. Plesno predznanje ni potrebno. Pridite v lahkotnih oblačilih, lahko plešete bosi, ne pozabite na steklenico vode. Biodanzo bom vodila Zena Škerjanec, dipl.vaditeljica biodanze, sicer pa zaljubljena v življenje.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Biodanza je sistem človekove integracije ob plesu, je proces organske prenove, čustvene prevzgoje in ponovne vzpostavitve izvornih funkcij življenja.


Teme:
Nalagam...