22
oktober

Delavnica Rebirthing

Kdaj: 22. oktobra ob 18:30 do
22. oktobra 2020 ob 20:30
Kje:
Prispevek:30 €
Organizira:Dario Sever Preobrazba
Kontakt:dariopreobrazba@gmail.com ali 031 669 824

17 ogledov

Rebirthing je dihalna meditativna tehnika namenjena energijski regeneraciji in zdravljenju energijskih blokad v telesu. Z njim lahko osvobodimo čustvene, mentalne in druge blokade katerih energija je ujeta v raznih potlačenih bolečih spominih. Z izvajanjem rebirthinga in osvoboditvijo naših šibkih točk, lažje naredimo potrebne spremembe, saj se nam razkrije širša slika našega življenja v kateri lahko zaživimo z več ljubezni in svobode.

Kdaj?

četrtek 22.10.2020 od 18:30 do 20:30 ure 

Kje?

Studio Bebionika, Litostrojska cesta 4, Ljubljana (Šiška)

Kaj rabim za obisk delavnice?

Lahka športna oblačila, podlogo za ležanje, vodo in manjšo odejo.

Prispevek za delavnico je 30€

OBVEZNE SO PREDHODNE PRIJAVE:

dariopreobrazba@gmail.com ali 031 669 824

Energijske blokade so shranjene v obliki spominov, ki so v svojem jedru nabite z negativnimi čustvi, ki smo jih v potlačili v našo podzavest. Travmatične izkušnje smo v preteklosti potlačili oziroma potisnili v pozabo, ker po eni strani z bolečimi občutki nismo mogli živeti in smo jih zato skrili pred samim sabo, po drugi strani pa takrat nismo bili dovolj zreli oziroma nismo imeli potrebne zavesti in razumevanja, da bi si znali pomagati. 

Tehnika Rebirthing deluje v skladu z našo namero oziroma je učinkovita, ko smo pripravljeni na soočenje s svojimi občutki v telesu. Proces zdravljenja se odvija tako, da med tehniko dovolimo svetlobi, da iz nas na naraven način izpodrine vse nizke vibracije energije, ki nas mečejo iz ravnovesja. Ko med izvajanjem tehnike zastala energija blokade privre na dan v obliki občutkov, jih izrazimo in sprostimo z močnejšim globokim dihanjem. Takrat lahko začutimo močan naval energije, lahko podoživimo dogodek iz preteklosti in ob sprostitvi čustev začutimo globoko olajšanje, delčki sestavljanke se združijo v celo sliko, zgodi se energijska izravnava, se osvobodijo vezi itd.

Na delavnici bomo pred izvedbo rebirthinga pripravili naše fizično in energijsko telo za globinsko zdravljenje z raznimi gibalnimi energijskimi tehnikami.

Kdo vodi delavnico?

Sem samo nekdo, ki je spoznal kaj v življenju resnično šteje. Odločil sem se za pot srca. Nisem tisti, ki obvlada vse modrosti v praksi, čeprav sem hvaležen za vsako, ki jo in teh ni malo. Z gotovostjo lahko potrdim, da sem v svojih Zemeljskih izkušnjah izkusil mnogo različnih vlog od teh so bile nekatere tudi skrajno temne in brezupne. V najtemnejših trenutkih, mi je bila pokazana pot ven in v trenutku, ko sem se odločil, da stopim na pot mi je bila podana roka, ki sem jo sprejel in posijalo je sonce, kot še nikoli poprej! To je sonce zavesti, sonce razumevanja vzrokov in posledice.

Danes je moje poslanstvo, da ponudim roko tebi, ker te lahko razumem, čutim v srcu in ker lahko vidim širšo sliko življenja v katerem smo vsi samo igralci, kjer vsak igra svojo vlogo in smo drug drugemu samo ogledalo! Želim ti predati svoje znanje in izkušnje svoje prakse rednega dela na sebi že skoraj 20 let. Večina mojega dolgoletnega učenja se je odvilo med člani skupine Magičnost gibanja. V svojem življenju sem bil soočen s številnimi izzivi in preizkušnjami, mnogokrat padel, dojel sporočilo lekcije, se pobral in stopil naprej. Hvaležen sem si za vztrajnost in predanost na poti svoje izpolnitve in za vse blagoslove, ki mi jih življenja prinaša danes.

10 let predajam naprej to znanje in izkušnje, tehnike ter intuitivno usmerjam energijske procese transformacije in zdravljenja klientov na svojih individualnih terapijah in delavnicah.  

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poučujem energijske in meditativne tehnike ter usmerjam kliente na svojih individualnih terapijah in delavnicah v energijskih procesih samozdravljenja. Namen dela je uravnovešanje in povezovanje fizičnega, čustvenega, mentalnega in...

Nalagam...