Dario Sever Preobrazba
osebna in duhovna rast, energijske samozdravilne tehnike in meditacije

0 zahval     170 ogledov

Sem samo nekdo, ki je spoznal kaj v življenju resnično šteje. Odločil sem se za pot srca. Nisem tisti, ki obvlada vse modrosti v praksi, čeprav sem hvaležen za vsako, ki jo in teh ni malo.  Z gotovostjo lahko potrdim, da sem v svojih Zemeljskih inkarnacijah izkusil mnogo različnih vlog od teh so bile nekatere tudi skrajno temne in brezupne. V najtemnejših trenutkih, mi je bila pokazana pot ven in v trenutku, ko sem se odločil, da stopim na pot mi je bila podana roka, ki sem jo sprejel in posijalo je sonce, kot še nikoli poprej! To je sonce zavesti, sonce razumevanja vzrokov in posledice. 

Danes je moje poslanstvo, da ponudim roko tebi, ker te lahko razumem, čutim v srcu in ker lahko vidim širšo sliko življenja v katerem smo vsi samo igralci, kjer vsak igra svojo vlogo in smo drug drugemu samo ogledalo! Želim ti predati svoje znanje in izkušnje svoje prakse rednega dela na sebi že skoraj 20 let. Večina mojega dolgoletnega učenja se je odvilo med člani skupine Magičnost gibanja. V svojem življenju sem bil soočen s številnimi izzivi in preizkušnjami, mnogokrat padel, dojel sporočilo lekcije, se pobral in stopil naprej. Hvaležen sem si za vztrajnost in predanost na poti svoje izpolnitve in za vse blagoslove, ki mi jih življenja prinaša danes. 

10 let predajam naprej to znanje in izkušnje, tehnike ter intuitivno usmerjam energijske procese transformacije in zdravljenja klientov na svojih individualnih terapijah in delavnicah.   

Moje delo zajema področje osebne in duhovne rasti kot npr.:

  • kako sprostiti svoje napetosti, skrbi, strahove in priti do zaupanja
  • kako na naraven način priti do svoje moči in ravnovesja
  • kako ozavestiti in očistiti podzavestne vzorce, travme, čustvene in energijske blokade
  • kako si povrniti svojo energijo nazaj iz preteklih odnosov in narediti odvezavo
  • kako sprejeti samega sebe, svoje pomanjkljivosti in odpraviti šibke točke ter razviti pozitivno samopodobo 
  • kako odpustiti sebi in drugim
  • kako na vseh nivojih poskrbeti za svojo energijo in naredil premike naprej v življenju

Kot orodja za doseganje našega namena samozdravljenja uporabljamo energijske dihalno-gibalne in meditativne tehnike kot so:

rebirthing, magične kretnje indijanskih šamanov, rekapitulacija, tehnike za odpiranje in čiščenje čaker, oshove tehnike, tai chi, elementi kung fu veščin, zen, vizualizacijske tehnike, plejadske tehnike;

  

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Dario Sever Preobrazba

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...