2
oktober

Delavnica: Ustvarjanje brez napora

Organizira: Sedona.si
Kdaj: 2. oktobra ob 19:00 do
2. oktobra 2023 ob 21:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Prostovoljni prispevek
Organizira:Sedona.si
Kontakt:https://www.sedona.si/dogodki/2023-10-02-ustvarjanje-brez-napora

18 ogledov

Pri ustvarjanju brez napora je ena od stvari na katero se osredotočamo, kaj so naše glavne ovire pri doseganju česar koli v življenju. In ena od ovir, ki nam otežuje ustvarjanje, so naši strahovi in ​​naše fantazije.

Ko se bojimo, se v resnici ne lotimo tega, kar želimo, in dovolimo, da nas ustavijo ne le lastni strahovi, ampak tudi strahovi drugih ljudi. Torej, ko izpustite strah, se odprete temu, da ste srečnejši, bolj živi in ​​z večjo lahkoto ustvarjate, kar želite.

In druga stvar, ki pride s tem, je, da pogosto raje fantaziramo o tem, kaj bi radi imeli, namesto da bi šli ven in to dobili, še posebej, če uporabljamo vizualizacijo. Ker je vizualizacija sama po sebi neverjetno močna in je v kombinaciji z izpuščanjem prav čudežna. Toda namesto tega, namesto da bi vizualizirali, kaj želimo, pogosto le fantaziramo o tem, kako bo krasno, ko to dobimo, potem pa tega nikoli ne storimo.

Lester Levenson je temu rekel bančništvo v glavi. Pravil je, da moraš poslovati v banki in ne v glavi. In bančništvo v glavi je le fantaziranje v nasprotju s tem, da si dovolite ustvariti, kar želite v svojem življenju, kar je seveda veliko bolj učinkovito.

Na tej dve-urni spletni delavnici si bomo ogledali postopke metode Sedona za ustvarjanje oziroma doseganje naših ciljev in želja. Najprej si bomo ogledali osnovi postopek za doseganje ciljev, katerega bomo nato poglobili z dodatnimi postopki, ki nam bodo pomagali izpustiti tudi najbolj trdovratna prepričanja in občutke, ki nas ovirajo pri doseganju naših želja. Na ta način sprostimo našo ustvarjalno energijo, ki nato lahko teče brez napora, kamorkoli želimo.

Delavnica je brezplačna, so pa dobrodošli prostovoljni prispevki. Vsem, ki boste dali donacijo, bom poslal tudi posnetek delavnice.

Dostop preko spleta:

Odprite spletno stran in sledite navodilom:

https://www.freeconferencecall.com/wall/sedona-si

Dostop preko telefona:

Pokličite telefonsko številko 0828 06510. Zaslišali boste sporočilo v angleščini “Welcome, this service is provided by freeconference.com, please enter your access code followed by a # sign.”
Na telefonu vtipkajte PIN: 434762 in nato znak #.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Metoda Sedona nas nauči, kako lahko kadarkoli izpustimo vsakršen neželen občutek, čustvo, misel, prepričanje ali karkoli nas omejuje ali bremeni.


Nalagam...