17
maj

Divje kulinarično doživetje z Lukom Pangosom

Organizira: Društvo DIVJA
Kdaj: 17. maja ob 10:00 do
17. maja 2025 ob 17:00
Kje:
Prispevek:99€
Organizira:Društvo DIVJA
Kontakt:Iva 070 841 231

3 ogledov

Kaj te čaka?
  2-urna nabiralniška delavnica – nauči se prepoznati in uporabiti užitne ter zdravilne divje rastline.
  3-urna kulinarična delavnica – kuhaj pod vodstvom Luke Pangosa, zmagovalca 10. sezone Masterchefa!
  Kuhanje nad ognjem – priprava jedi s tradicionalnimi tehnikami v naravi.
  Divja pojedina – veganske jedi in nekaj izbranih vegetarijanskih okusov.
  Bogata spremljava napitkov – fermentirani in divji aperitivi za popolno doživetje.
  Nepozabno druženje – po delavnici bomo skupaj uživali v pripravljenih jedeh sredi neokrnjene narave.


Kdo bo z vami?
Luka Pangos – zmagovalec 10. sezone MasterChef Slovenija 2024, ki je opustil kariero v marketingu, da bi sledil svoji strasti do kuhanja. Njegov cilj je ustvariti svojo turistično kmetijo, kjer bo združeval lokalne sestavine in tradicionalne kuharske tehnike.
Monika Stojc – izkušena nabiralka divjih rastlin, ki skozi delavnice in izobraževanja pod imenom @Polna_cajna ljudem približuje svet užitnih in zdravilnih divjih rastlin. Njeno delo temelji na povezovanju s tradicijo, sonaravnem načinu življenja in spoštovanju narave.
Uroš Švigelj – kemik po izobrazbi, ki se je posvetil naravi in trajnostnemu načinu življenja. Kot ustanovitelj "Domaca.si" raziskuje zeliščarstvo, tradicionalne metode predelave hrane in trajnostno kmetovanje ter vodi praktične delavnice o naravni samooskrbi.
Iva Hari – magistra farmacije, NPK aromaterapevtka in predsednica Društva Divja, kjer povezuje znanstveni pristop z naravnimi metodami. Ukvarja se z izobraževanjem o divjih rastlinah, aromaterapijo in organizacijo drugih dogodkov v povezavi z naravo.


Kaj potrebuješ s sabo?
  Košarico ali platneno vrečko za nabiranje rastlin.
  Nožek.
  Beležko in svinčnik za zapisovanje.
  Lokacija: Savinjska (točno lokacijo sporočimo prijavljenim)
  Kdaj? 17. maj 2025, od 10:00 do 17:00.
  V primeru dežja bo dogodek prestavljen na 24. maj.


  Omejeno število mest! Kdor prvi pride, prvi melje  


 Prispevek za doživetje: 99€.


Rezervacija obvezna!
Prijavi se preko spodnje povezave: https://forms.gle/aHs8QucX2dbLmX8p6

POVEZAVA do FB dogodka: https://www.facebook.com/events/2267600040304242


Pogoji prijave na dogodek:
Po prijavi boste prejeli račun na vaš email. Po plačilu računa na naš TRR bo vaša prijava potrjena. V primeru obilnega dežja ali odpovedi z naše strani se vam prijavnina v celoti vrne ali po dogovoru delavnica prestavi na nov termin. Prijave sprejemamo do zapolnitve prostih mest.
V primeru odpovedi prijave z vaše strani:
Če se odjavite - ne glede na odpovedni rok se zaračuna strošek administracije 5€.
Če odpoveš več kot 1 mesec pred dogodkom vrnemo celoten znesek plačila.
do 10 dni pred dogodkom vrnemo 80% zneska prijavnine.
manj kot 10 dni do 72 ur pred dogodkom vrnemo 50%.
manj kot 72 ur zadržimo celotno prijavnino.
V primeru neudeležbe zaradi nepričakovane bolezni in predložitve zdravniškega dokazila ti vrnemo celotno prijavnino.


Prijavo lahko preneseš tudi na drugo osebo.


Ne zamudi priložnosti za pravo divje-kulinarično pustolovščino!   


Se vas že veselimo!
Iva, Luka, Monika in Uroš

ORGANIZATOR

DIVJA je klic divjine, ljubezen do narave, ki je globoko prisotna v vsakemu izmed nas. Divja je vrnitev tja, od koder smo zašli. Naše poslanstvo je povezati in...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...