13
november

Duhovno zdravljenje

Organizira: Zavod Gnozen
Kdaj: 13. novembra ob 19:00 do
13. novembra 2019 ob 21:00
Kje:
Prispevek:30 eur
Organizira:Zavod Gnozen
Kontakt:070 271 888

53 ogledov

Vabim vas na procesiranje "DUHOVNO ZDRAVLJENJE" v sredo 13. NOVEMBRA 2019 od 19. do 21.ure v prostorih Zavoda Gnozen, Kersnikova 5a, Ljubljana.

Nahajamo se v času poglabljanja, povezovanja in razkrivanja sebe ter resnice o sebi. Smo v času, ko nenehno iščemo odgovore, rešitve zase pa ponavadi ni in ni. Morda so odgovori in rešitve tako globoko zakopane, da jih enostavno ne zaznavamo.

Pa vendar je rešitev prišla: Zelo učinkovita tehnika procesiranja procesa DUHOVNEGA RAZVOJA-ZDRAVLJENJA,  za vse, ki se želijo rešiti določenih TRAVM, VZORCEV, PROGRAMOV, itd….

Rezultati so vidni že takoj po procesu.

Kako poteka tehnika?

Vsak obiskovalec na list papirja napiše travmo ali zadevo, ki jo hoče razreševati. Terapevt pogleda, če je prošnja primerna, da ni dvoumna, preveč široko zastavljena, ipd. Listek posameznik vzame s seboj. Preko vodenega procesiranja se osebe popelje v sproščeno stanje, terapevt pa sproži postopek zdravljenja in zdravljenje se prične. Zdravijo se vzroki, ne simptomi. Ravno zaradi tega so terapije zelo močne in učinkovite. Pri eni terapiji se lahko ugotovijo in razreši toliko vzorcev koliko bi jih posameznik, če bi jih sam razreševal, potreboval pol leta ali celo več let.

Proces zdravljenja vodi Rok Brezavšček (www.myantahkarana. com), ki ima za seboj večletne delovne izkušnje z ljudmi, tako v skupinah, kot tudi s posamezniki. Z razvojem svojih znanj in izkušenj je razvil tehnike, ki omogočajo učinkovito in takojšnjo spremembo na posamezniku. Asistentka Apolonia Galanti.

Cena procesiranja: 30 eur.

Prijave možne do zapolnitve mest. Znesek lahko nakažete do 13.11. 2019 na

račun št. SI56 6100 0002 0576 666, odprt pri Delavski hranilnici. 

Apolonia Galanti s.p., Kersnikova 5a, 1000 Ljubljana

Namen: Procesiranje

Ali pa plačate pred samim dogodkom. 

Prijave in dodatne informacije po elektronski pošti apolonia.galanti@gmail. com in po telefonu 070-271-888. Število mest je omejeno. 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Zavod GNOZEN preučuje sisteme zahodne in vzhodne filozofije, kulture, umetnosti ter religije na takšen način, da lahko posameznik preko različnih načinov, tehnik in orodij prebudi oz. ponovno razkrije...

  |  www.gnozen.com
Nalagam...