18
marec

Dvodnevna delavnica radiestezije z g. JOŽETOM MUNIHOM

Organizira: Center Dehtenje
Kdaj: 18. marca ob 9:00 do
19. marca 2023 ob 13:00
Kje:
Prispevek:165 eur
Organizira:Center Dehtenje
Kontakt:dehtenje@gmail.com ali 041 410 439

34 ogledov

Vabimo na vedno razprodano certificirano Dvodnevno delavnico  RADIESTEZIJE Z g. JOŽETOM MUNIHOM, priznanim strokovnjakom, avtorjem številnih knjig, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let!

 

Zakaj bi se udeležili delavnice?

 

Prebujajoči se vedno bolj zavedamo energij okolja in ljudi. Vedno dalj časa želimo preživeti v naravi. Instinktivno se nekje naše telo počuti bolje in čudovito je to ozavestiti. Z radiestezijo lahko dobre točke ali območja tudi izmerimo. 

 

Na tečaju se boste naučili odgovoriti na vprašanja, ali vam odgovarja določena hrana, odgovorili si boste na vprašanja o vrtu, hiši, ali ima vaša postelja za vas primerno lego, ali je voda zdravilna in primerna za pitje, o odnosih itd... Nihalo pa lahko vprašate še kup drugih reči.

 

Tečaj poteka dva dni v treh delih po tri ure. 

 

Program: 

 

Sobota, 4. marca 2023: 9.00  - 12.00: 

 

Osnove radiestezije, kakšno in kdaj lahko uporabljamo nihalo in prve meritve.

 

Naučili se bomo, kako izbrati in kako držati nihalo in izvajali ter primerjali meritve. 

Izmerili bomo auro, lahko prinesete s seboj kakšen kos nakita, kamen, itd...

 

Po odmoru za kosilo 

 

od cca 13- ih se učimo zaznavati in meriti energijo v prostoru.

Cilj je, da vsi izmerimo enako. 

 

Nedelja, 5. marca 2023: od 9.00 ih  - 12.00 ih: delo v naravi

 

Odpravili se bomo v naravo, iskali bomo dobre točke narave, merili energijo vodnega izvira, naučili se bomo postaviti energijski tročan, ki je nekoč že bil osnova za postavitev energijskih temeljev hiše. 

 

Na tečaju boste prejeli podloge za izvajanje meritev in na koncu boste prejeli potrdilo g. Jožeta Muniha o opravljenem tečaju.

 

Na razpolago bodo tudi radiestezijska nihala karnak po ceni 30 eur ter brošura Korak v radiestezijo po ceni 15 eur. Prispevek za udeležbo na tečaju je 165 eur.  

 

Število udeležencev morda zadnje delavnice je omejeno. Udeležbo si zagotovite s pravočasno prijavo na mail dehtenje@gmail.com in plačilom udeležbe. Ob prijavi dobite točne informacije. Tečaj bo potekal v Ljubljani in na Kureščku.

 

O delu gospoda Jožeta Muniha: z nihalom je obiskal skoraj pet tisoč vodnih izvirov doma in v tujini. Zadnja leta poleg voda intenzivno raziskuje stara, že pozabljena svetišča naših prednikov in dobre energije narave. Je strasten raziskovalec zdravilnih energij narave, ki se z radiestezijo ukvarja že 40 let. Napisal je številne knjige in članke: Zdravilni izviri, Čaščenje narave in kozmičnih sil, Zdravilna moč vodnih izvirov na Tolminskem, Geomantija v trikotniku, Skrivnosti žive vode, Kamnite sestre zvezd – megaliti naših prednikov, je soavtor knjige Energija, ujeta v kristalu soli, Megalitska svetišča, Megaliti naših prednikov, Krog pod Krnom z radiestezijskega in geomantičnega vidika itd. Uspešno izvaja tečaje radiestezije po Sloveniji in vodi po energijsko lepih kotičkih Slovenije. Hvaležni smo g. Munihu za iskrivo predajanje bogatega znanja. Več na www.dehtenje.si ali dehtenje@gmail.com

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Center Dehtenje je svet subtilnih energij. Vse dehteče privlači; dehtenje etra, semen, rastlin, vsega živega, žarkov, energije, srca, dišav,... Izvajamo in učimo čudovite tehnike za doseganje boljšega zdravja....


Nalagam...