20
junij

Energijsko čiščenje maternice ob solsticiju

Organizira: Višja Vibracija
Kdaj: 20. junija ob 16:00 do
20. junija 2024 ob 18:00
Kje:
Prispevek:
Organizira:Višja Vibracija
Kontakt:p.hajta@gmail.com

9 ogledov

Energijsko čiščenje maternice izhaja iz taoizma in poteka po ciklih letnih časov in elementov (jesen, zima, pomlad, poletje, indijansko poletje) in z vsakim od njih povezanimi čustvi.

Dan pred solsticijem nas energije močno podpirajo pri tem, da spustimo čustva in občutke, ki jih ne potrebujemo, ki nam ne služijo več in jih zamenjamo s tistimi, ki jih želimo in nam bodo služili.

 

Zakaj energijsko čiščenje maternice?

Ženske v rodilih hranimo čustva, občutke, ki so nastali ob stresu, travmah. Ne nujno pri spolnosti, lahko tudi pri prometni nesreči ali dogodku iz otroštva. Ker so naša rodila ustvarjena za sprejemanje tudi hitreje sprejmemo čustva, občutke, celo fizično bolečino in karmo od ljubimcev. Sprejmemo lahko energije, ki nam ne služijo, niso naše, celo entitete, ki se zelo rade hranijo s spolno energijo, ker je to najmočnejša energija. Pri tej vaji se bomo osredotočile na dogodke, občutke, povezane s spolnostjo.

 

Bi se rada poslovila od žalosti, izgube (razmerja, ljubimca, seksa, otroka...)?  Strahu, otopelosti povezane s spolnostjo? Od frustracije, jeze, osamljenosti, občutka ne-povezanosti (ljubezni in spolnosti ali s partnerjem)? Se težko prepustiš in predaš svoji spolni energiji, orgazmu, partnerju? Imaš preveč skrbi glede videza, svoje izvedbe (predstave), glede vonja svojega telesa...ali ne moreš izklopiti svojih misli? Čutiš, da v sebi nosiš energijo, ki ni tvoja ali je tvoja pa ti ne službi več, te ne podpira?

 

Si lahko predstavljaš, da bi te občutke zamenjala s pogumom in integriteto v spolnosti? Z mirnostjo, prizemljenostjo, opolnomočenjem za postavitev meja na prijazen način ali pogum, da odideš iz razmerja, ki ti ne služi več? Si lahko predstavljaš kako bi bilo, če bi zaupala partnerju, svojemu telesu, svoji spolni energiji in se ji predala?

 

Vsega tega (in še več) se bomo lotile s čiščenjem maternice in si na koncu vzele nekaj časa, da se novi občutki in čustva odtisnejo, zasidrajo v telo.

 

Ali je dogodek v času menstruacije primeren?

Zelo, saj je telo že v fazi "spuščanja" - krvi proti zemlji. Dodatno podporo pa nam bo nudila tudi energija solsticija.

 

Kaj pa, če je bil del rodil (ali vsa) operativno odstranjena? To ni ovira za izvedbo vaje, ki je enako učinkovita, saj je energijsko organ še vedno prisoten.

 

Nekaj o sebi:

Sem kvalificirana in certificirana za 1:1 seanse, izvajanje ženskih krogov, svetih ritualov, skupinskih delavnic in tečajev iz osnov taoizma, šamanske kitajske medicine, maditatcije, qi gonga, energijskega zdravljenja, samomasaže, vaj z žadastim jajčkom (jade egg practice), plesa, svete spolnosti in ženskega zdravja. Izvajam tudi reiki.

 

Že več let sem na poti spoznavanja življenja, sebe (svojih vzorcev), svoje energije in dela z njo in se z veseljem že več let udeležujem raznih delavnic, dogodkov in dogodkov za ženske, kjer se povezujem z žensko energijo in lepimi dušami, kar me vedno znova napolni in razširi moje srce.

 

Veselim se srečanja z vami!

 

Število mest je omejeno, zato so prijave obvezne.

Prijave zbiram do 18. 6. 2024 na p.hajta@gmail 

 

Prispevek: 30 €

ORGANIZATOR

Višja Vibracija ponuja podporo pri duhovni rasti posameznikom in izvajalcem dogodkov. Ponujamo prostor za izvedbo vaših dogodkov v Ljubljani (Pržan), imamo pestro trgovino z izdelki za osebno in...

  |  visja-vibracija.si/

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...