7
maj

Green Tara Seichim (Reiki)

Organizira: Anita Gomezel
Kdaj: 7. maja ob 17:00 do
7. maja 2020 ob 21:00
Kje:
Prispevek:140 eur
Organizira:Anita Gomezel
Kontakt:anita@osebni-razvoj.si, 031 870 474

16 ogledov

Green Tara je »buddha v ženski obliki«. Je budističa boginja, ki se je zaobljubila, da bo pomagala vsem živim bitjem do popolne osvoboditve kar najhitreje kot je za to bitje mogoče.

Pravijo ji tudi »Mati vseh bud«, ker predstavlja Modrost iz katere se rodijo vse bude. Ta Modrost je tudi podstav za srečo in izpolnjenost po kateri hrepenijo živa bitja. Da bi jih pripeljala do nje in čimbolj pomagala vsem, se Zelena Tara manifestira v različne aspekte, nekatere zelo mirne, druge burne, ki predstavljajo 21 njenih emanacij različnih barv.

Stik z njo poglablja in razvija Sočutje in s tem daje ogenj Modrosti, saj gresta z roko v roki. »Odpira srce« in odstranjuje ovire, ki ga zapirajo, pomaga presegati stare okove in stopati po svoji poti hitreje, prinašati jasnost in poglabljati Zavedanje do najgloblje točke, ki jo je mogoče doseči- nedualno stanje (ne ločenost in hkrati ni enost). Green Tara je namreč svobodna tudi jaza, zato nam pomaga hitreje presegati navezanosti.


Ta sistem Reikija in stik z Zeleno Taro priporočam vsem, ki si želijo sprememb, a se vrtijo v krogih, ki si želijo podpore na svoji poti brez odvečne drame. Meni že odkar imam bolj »resen« stik z njo (od novembra lani) pomaga spreminjati življenje. Ni besed, ki bi lahko opisale kaj »čutim« do Nje.Na krajšem tečaju bomo:

spoznali Taro in njene emanacije
spoznali mantro za povezavo in delo z Njo
spoznali tri Njene simbole
bili inicirani v Green Tara Reiki (in s tem pridobili globlji stik z Njo)
spoznali iniciacijo in samoiniciajo v sistem
spoznali prakse, ki krepijo stik z Njo in njenimi kvalitetami.


Tečaj traja cca 3-4 ure in enako vsebuje bogat priročnik v slovenskem jeziku ter potrdilo o opravljeni iniciaciji.

Čeprav je sistem in Zelena Tara zelo močna, je edini pogoj za iniciacijo vanjo opravljen najmanj Usui Reiki mojstrske stopnje, to pa zato, ker bo Tara sama poskrbela, da bo sledila vam na vaši poti najlažje kot le lahko.

Obstaja samo ena stopnja Green Tara Reikija in to je mojstrska stopnja. V Sloveniji še nisem zasledila tega sistema, zato si upam reči, da je nov.

Green Tara Seichim je trenutno razpisan za čet. 7.5.2020 v Ljubljani (Lila center, Kogovškova 12) od 17h do 21h.

Cena je 140 eur (vsi, ki ste pri meni opravljali katerikoli drugi tečaj, imate 10% popust. Cena s popustom 126 eur).

 

Reiki tečaj poučujem Anita Gomezel, Usui, Imara, Angel, Kundalini, Shamballa, Green Tara Reiki Mojstrica, univ.dipl.socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno kognitivne terapije (TCT), s 16 letno prakso Reikija in ostalih metod samorazvoja. Reiki tečaje vodim redno zadnjih 13 let in imam za sabo več kot 1300 iniciacij udeležencev različnih stopenj in stilov Reikija. Izkušnje z Green Taro sem letos poglabljala tudi v Nepalu v njenem templju.


Vabljen/a, če tako začutiš oz. če te povleče.

 

Anita

ORGANIZATOR

Izobraževanje in svetovanje za osebno rast, ki temelji na znanjih humanistične, kognitivne in transpersonalne psihologije ter osebnih izkušnjah napredka na stvaren in prizemljen način.

  |  www.osebni-razvoj.si

Teme:

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...