Anita Gomezel
"Zaživi Sebe!®"

54584 zahval     5386 ogledov

Nabor delavnic in seminarjev za pomoč pri preseganju notranjih omejitev na poti do tega, da bi res Zaživeli Sebe in svoj potencial.

Delavnica Premagovanja strahov, Delavnice jasne/nenasilne komunikacije  in izražanja, 5- mesečni program za osebno transformacijo "Zaživi Sebe®!", napredne transperonalno-kognitive terapije (TCT®) in  tečaji Reikija vseh stopenj (Usui, Kundalini, Imara, Angelski, Shamballa, Green Tara Seichim in Kali Seichim). 

Pri svojem delu izhajam iz povezovanja duhovnosti in psihologije ter predvsem iz svojih osebnih izkušenj rasti in transformacije.


www.osebni-razvoj.si


O meni:

Sem Anita Gomezel, univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno- kognitive terapije (TCT®), Reiki Mojstrica in učiteljica različnih Reiki sistemov, z 10 letnimi izkušnjami in učenju Nenasilne komunikacije po sistemu dr. Roseberga, predvsem pa ženska, kateri je osebni razvoj način življenja.

Sem odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada imam jasnost, preprostost in uporabnost. Zadnjih 17 let aktivno poučujem in prenašam naprej znanje in izkušnje Reikija, kjer poskušam združevati področja psihologije ter t.i alternative. Pod mojim vodstvom se je odvilo že preko 1000 različnih tečajev, seminarjev in predavanj.

Zanimajo me področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, psihologije in transpersonalne psihologije, katera poskušam združevati v svojih seminarjih "Zaživi Sebe®". Sem mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo.

Vsa psihološka znanja povezujem z duhovnostjo v želji ustvariti celosten pogled na človeka, saj sem mnenja, da so le v tem vsi pravi ključi za resničen napredek in razvoj. Usmerjena sem v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju.

Več o meni: https://reiki-tecaji.si/o-meni/ in https://osebni-razvoj.si/o-meni/ 


Veselim se srečanja z vsemi, ki verjamete, da je v vašem življenju še prostora za napredek.

Srčen pozdrav ;)

Anita

 

www.reiki-tecaji.si

www.osebni-razvoj.si 

Zaživi Sebe

Zaživi Sebe

15 inspiracij   54557 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 1
  Podaj svoj komentar in prejmi na svoj račun 3 žarke (za tvoj 1. komentar)!
Ivica
  komentiral 1 leto nazaj
Kako,lepo hvala....

Pošlji sporočilo  |  Anita Gomezel

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...