Anita Gomezel
"Zaživi Sebe!®"

45293 zahval     4589 ogledov

Nabor delavnic in seminarjev za pomoč pri preseganju notranjih omejitev na poti do tega, da bi res Zaživeli Sebe in svoj potencial.

Delavnica Premagovanja strahov, seminar nenasilne komunikacije  in izražanja "Zaživi Sebe®!", napredne transperonalno-kognitive terapije (TCT®) in  tečaji Reikija vseh stopenj, na katerih izhajam iz osebnih izkušenj, širišega spektra znanj različnih področij in predvsem iz srca.


www.osebni-razvoj.si


O meni:

Sem Anita Gomezel, univ.diplomirana socialna pedagoginja, terapevtka transpersonalno- kognitive terapije (TCT®), Usui, Imara in Kundalini Reiki Mojstrica in učiteljica, v 4 letnem procesu učenja Nenasilne komunikacije po sistemu dr. Roseberga, predvsem pa ženska, kateri je osebni razvoj način življenja.

Sem odprtega duha in misli, a hkrati z nogami trdno na tleh. Rada imam jasnost, preprostost in uporabnost. 10-leto mineva odkar sem stopila na pot predajanja znanja drugim in hvaležna sem, da sem imela v vseh teh letih možnost spoznati toliko krasnih ljudi. To, da se radi vračajo, mi daje notranjo potrditev in zadovoljstvo. Pri svojem delu sem usmerjena v osebni pristop, iskren pristen kontakt in enakovrednost. Vsaj 13 let namreč hodim izkustveno svojo pot napredka in učenj Življenja tudi sama, zato pri poučevanju rada izhajam iz prakse.

Zanimajo me področja odnosov, komunikacije, pristnega stika s sabo in svojim bistvom, psihologije in transpersonalne psihologije, katera poskušam združevati v svojih seminarjih "Zaživi Sebe®". Sem mnenja, da lahko čisto vsak doseže spremembe, ki si jih res srčno želi in da imamo ljudje ogromno neizkoriščenih moči in potencialov, ki samo čakajo, da jih odkrijemo in zaživimo.

Vsa psihološka znanja povezujem z duhovnostjo v želji ustvariti celosten pogled na človeka, saj sem mnenja, da so le v tem vsi pravi ključi za resničen napredek in razvoj. Usmerjena sem v praktičnost in uporabnost tehnik za napredek v vsakdanjem življenju.


Veselim se srečanja z vsemi, ki verjamete, da je v vašem življenju še prostora za napredek.

Srčen pozdrav ;)

Anita

Reiki tečaj 1. stopnje v Ljubljani

Reiki tečaj 1. stopnje v Ljubljani

26. septembra, Ljubljana
Green Tara Seichim (Reiki)

Green Tara Seichim (Reiki)

13. oktobra, Ljubljana
Zaživi Sebe

Zaživi Sebe

15 inspiracij   45268 zahval
Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Anita Gomezel

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...