8
november

INNER ENGINEERING ONLINE brezplačen za zdravstvene delavce

Organizira: Isha Fundacija
Kdaj: 8. novembra ob 0:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:Za zdravstvene delavce BREZPLAČEN, za ostale 57€.
Organizira:Isha Fundacija
Kontakt:www.innerengineering.com/thankyou

230 ogledov

Program Inner Engineering Online podaja praktična orodja, zasnovana na starodavni znanosti joge, ki lahko spremenijo vaš način življenja, vedenja in doživljanja. 

Širjenje pandemije COVID-19 preti človeštvu z izgubo dragocenih življenj, otežuje delovanje zdravstvenega sistema in postavlja naša življenja na glavo. Prizadeto je gospodarstvo in veliko število prebivalcev se spoprijema s pomanjkanjem osnovnih življenjskih potrebščin. Pred nami so največji izzivi naše generacije.

Medtem ko znanstveniki z vsega sveta iščejo cepivo in zdravilo, se soočamo z vsakdanjimi omejitvami gibanja, druženja itd. Stvari, ki so se nam še do nedavnega zdele samoumevne, dojemamo povsem v novi luči "karantene" in njenega odpravljanja. Mnogi med nami so se znašli v veliki negotovosti. Prenekateri so podlegli strahu, depresiji in frustracijam. Ko situacija okoli nas uide izpod nadzora, je še toliko bolj pomembno, da ohranimo ravnovesje uma in emocij. Le na tak način se na izzive lahko odzovemo na najboljši možen način in se soočimo s čimerkoli. Poleg tega naš imunski sistem deluje najbolje, ko se počutimo prijetno in radostno.

Program Inner Engineering Online je tehnologija za telesno, umsko in čustveno dobrobit posameznika, sestavljen iz 7ih spletnih seminarjev po 90 minut.  Sadhguru vas korak za korakom vodi po poti samoraziskovanja in vam omogoča, da z orodji jogijskih znanosti dosežete čustveno ravnovesje, jasnost, izpolnitev, radost in polnost življenja.

INNER ENGINEERING ONLINE je brezplačen za zdravstvene delavce! Za zdravnike, medicinske sestre in brate, zdravstvene tehnike, zobozdravnike, laboratorijske delavce, administrativne delavce v zdravstvu in vso drugo osebje, ki v kriznih časih deluje na področju zagotavljanja zdravja v zdravstvenih in socialnih ustanovah. . Za vse ostale je Inner Engineering Online dostopen za 57 EUR.

Inner Engineering Online poteka v angleškem jeziku.

Prijave na: www.innerengineering.com/thankyou 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Gre za prostovoljno organizacijo, kjer je glavni namen udeležencem delavnic predstaviti klasično jogo in jo vključiti v vsakdanje življenje.

Nalagam...