1
avgust

Intimni detox 2.0

Kdaj: 1. avgusta ob 17:25 do
22. avgusta 2020 ob 17:26
Kje: Preko spleta
Prispevek:80 eur
Organizira:Društvo človeška toplina
Kontakt:info@evaerpic.si, 041/410-843

362 ogledov

V telesu se nakopičijo slabe snovi zaradi prehrane in pijače in tudi odnosi puščajo svojo toksičnost. Žalost, jeza, obup, občutek ujetosti in nemoči in vse naše obrambe, nam jemljejo življenje, energijo in elastičnost.
 
Razstrupite se slabih vplivov iz odnosov
in zaživite pozitivno, lahkotno
in z mladostno energijo!
 
Lahkoten, poletni seminar, ki bo spremenil vaše življenje. Intimni detox nam pogama, da v sebi odkrijemo košček raja. Mesto za srečo in mir. Ko se v sebi umirimo, smo tudi na svet pripravljeni gledati drugače.

Teme predavanj:

Čustva
Kako preživeti v odnosih,
Partnerstvo in intima,
Po izbiri: odvisnosti ali spolnost

Komu je seminar namenjen:

Tistim, ki si želite v svoje življenje vnesti več pozitivnosti
Se osvoboditi skrbi in strupov iz vaših odnosov
Spoznati sebe in svojo vitalno energijo
Bi želeli eno poletje posvetiti energijo sebi in ne drugim
Če želite spoznati, kaj je intima in kakšen je vaš odnos do bližine
Če želite spoznati, kako lahko spolnost spremeni vaše življenje in zakaj je sploh pomembna (ter se soočiti z odpori na tem področju)

TRAJANJE
1 mesec

Več o programu na FB: https://www.facebook.com/events/315184209887382


PROGRAM VKLJUČUJE
 
4x predavanje v zaprti skupini na Facebook omrežju
Delovne liste, s katerimi boste: 

-spoznali svoje želje, občutke, upanja
- se naučili negativne misli preobraziti v pozitivne
- spoznali svoje vzorce, ki vas omejujejo
- se naučili 2 metod pisanja dnevnika, ki vam bosta zagotovo spremenili razmišljanje
- preobrazili vsaj eno svojo težko preizkušnjo in se od nje poslovili
- začutili sebe v odnosu do drugih in odnos do bližine (initme)
- razmislili o svojem odnosu do spolnosti in o spremembah 
- postali del FB skupine, s katero boste delili mnenja, misli, občutke

Odgovore na svoje konkretne izzive:
Vprašanja boste lahko zastavili zasebno in program bomo prilagodili vašim potrebam

Presenečenje: Možnost srečanja v živo

KAKO BO TO POTEKALO: 

Seminar bo potekal tako, da po plačilu dobite odobren vstop v zaprto FB Skupino, v kateri bom vsak teden imela life predavanje. Imeli boste en teden časa, da si ga pogledate. Vse skupaj bo trajalo 1 mesec, torej 4 filmčki. Te posnetki vsebujejo predavanja o naših odnosih, o intimnosti in spolnosti. Spoznali boste sebe, svoje telo, svojo ženskost/moškost in preko domačih nalog prepoznavali procese svojega razmišljanja in svoje naravnanosti. Domače naloge vsak rešuje kadarkoli želi in jih jaz ne pregledujem, razen če boste sami želeli karkoli deliti z mano. Vsak rešuje s takim tempom kot si sam želi. 

Tudi po končanem mesecu, bom pustila odprt dostop v skupini še nekaj časa, če se boste med seboj povezali, če bo slučajno kdo rabil še kaj več za domače naloge ali pa za filmčke. Program je namenjen spoznanju in razbremenitivi, tako da bomo vseee Izzive (od tehničnih, do nelagodnja in sramu) reševali skupaj. 

Kdaj začnemo?

V soboto 1.8. 2020 bomo spregovorili o prvi temi, potem pa vsako soboto nadaljevali z novo vsebino. Posnetki bojo dostopni ves čas v skupini in si jih boste lahko pogledali tudi kakšen drug dan. 

Na vsakem srečanju bom tudi odgovarjala na vprašanja, domače naloge pa naj ne bi zavzele več kot petnajst minut dnevno, prinesle pa bodo veliko spremembo v razmišljanju. 

Kaj če nimam Facebook profila?

Se lahko dogovorimo za drugačen dostop do posnetkov, lahko pa vam odobrim tudi dostop z lažnim profilom, če vas skrbi vaša identiteta. 

ZAKAJ JE POMEMBNO DELO NA ČUSTVIH IN ODNOSIH? 

Ste vedeli da: 

-          Poročeni ljudje dlje živijo kot samski

-          Na Univerzi v Chicagu so izračunali, da osamljenost zvišuje krvni tlak do te mere, da se tveganje za srčni napad in kap podvoji

-          James House navaja, da je čustvena osama bolj nevarna za zdravje kot kajenje ali visok krvni tlak

-          Ne gre le za to, ali smo v bližnjem odnosu s kom – temveč tudi kakšna je kvaliteta tega odnosa!!! Negativna razmerja načenjajo naše zdravje. 
Moški, ki so imeli v svoji zdravstveni kartoteki angino pectoris in visok krvni tlak, so povedali ali jim žena izkazuje svojo ljubezen. Tisti, ki so odgovoril z Ne, so v naslednjih petih letih doživeli dvakrat več napadov angine od tistih, ki so odgovorili pritrdilno.

Tiste ženske, ki svoj odnos opisujejo kot napet in imajo redne težave s partnerji, so v nasprotju z ženskami v srečnih zakonih bolj nagnjene k občutno povišanemu krvnemu tlaku in višjim ravnem stresnih hormonov. Neka druga raziskava je pokazala, da pri ženskah, ki so doživele srčni napad, tveganje da ga doživijo še enkrat, trikrat večje, če se ne razumejo dobro z zakoncem.

-          Nezadovoljstvo v odnosu slabo vpliva na naš imunski sistem in hormonski sistem ter celo našo sposobnost ozdravljenja. Psihologinja z Univerze v Ohiu je dosegla, da so se pari sprli, nato pa jim v naslednjih nekaj urah vzela več vzorcev krvi. Ugotovila je, da bolj agresivni in zaničljivi kot so bili, višje ravni stresnih hormonov in slabši imunski sistem so imeli. In raziskavo je nadaljevala Kiecot-Glaserjeva, ki je na rokah ženskih prostovoljk s sesalko povzročila majhne ranice na koži, nato pa so dobile navodilo, naj se sprejo s svojim možem. Hujši kot je bil prepir, dlje je trajalo, da se je njihova koža zacelila.

-          Z nezadovoljstvom v zakonu se kar za desetkrat poveča tveganje za depresijo

-          Občutek varnosti in bližina naše ljubljene osebe lahko omili našo bolečino, pomiri naše živčne nevrone

-           Osebe, ki niso v odnosu, ki bi jim ponujal varno zatočišče, so nagnjene k temu, da se v stiski zatečejo v alkohol, droge, hrano

 


CENA: 

Cena, ki jo boste odšteli za ta poletni program, je zares ugodna in zagotovo tako ugodne ponudbe ne boste kmalu našli. Vse skupaj bi drugače stalo 350€, Vi pa boste v tem programu lahko vse to dobili za samo 80€. 

Možnost imate tudi plačilo na dva obroka in sicer 40€ julij in 40€ avgust.

KDO JE EVA ERPIČ

https://evaerpic.si/

Zakonska in družinska terapevtka, univ. dipl. soc. del., predsednica društva Človeška toplina, avtorica radijskih oddaj Minuta za družino, avtorica knjige Kako te imeti rad?, predavateljica, organizatorica dogodka Tančice intime, raziskovalka spolnosti, predvsem pa ženska z lastnimi izkušnjami in dokaz, da se vse lahko premaga. Moje glavno sporočilo ljudem je, da v stiski nismo in ne rabimo biti sami! 

Učim se vsak dan znova in uči me vsak odnos.
Da se objamem, da sprejmem svoja čustva, zaupam svoji intuiciji, uporabim svojo moč in svojo ranljivost. Verjamem v ljubezen in v to, da je z ljubeznijo mogoče pozdraviti prav vsako rano.
Zanimam se predvsem za partnerske odnose, partnersko intimo, ranljivost in spolnost. 

  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...