28
maj

Izlet v SLOVENSKO ISTRO z Jožetom Munihom

Organizira: Društvo za dušo
Kdaj: 28. maja ob 10:00 do
28. maja 2021 ob 16:00
Kje:
Prispevek:36,00 EUR
Organizira:Društvo za dušo
Kontakt:064 108 107 ali info@zaduso.si

39 ogledov

Enodnevni izlet v SLOVENSKO ISTRO z Jožetom Munihom

Termin: petek – 28.5.2021

Vzemite si čas in začutite skrivnostne zgodbe slovenske Istre. Raziščite številne zanimive kotičke in energetsko močne točke, ki ugodno vplivajo na zdravje in dobro počutje. Na nepozaben enodnevni izlet v slovensko Istro vam pelje Jože Munih, priznan radiestezist in poznavalec staroverstva.

Dobimo se ob 10 uri pri cerkvi v Hrastovljah.  Dan bomo začeli z ogledom cerkve z zanimivo poslikavo (vstopnina je 3 EUR). Vzpetina s cerkvijo je zelo zanimiva in jo bomo v tem smislu energijsko raziskali. Sledil bo obisk kipa Šavrinke, ki je delo kiparja Jožeta Pohlena. Šavrinke so bile ženske, ki so na glavah nosile košaro s kmečkimi pridelki. Opravile so se na dolgo pot v Trst, kjer so svoje blago menjale za nekaj drugega ali pa so košaro prodale.

Obiskali bomo področja megalitskih svetišč Zanigrada ter si ogledali znameniti Krkavčanski kamen, 2,5 m visok kamniti megalit z zanimivim ljudskim izročilom. Ob kamnu so izmerjene tudi visoke, blagodejne energije, zato je priljubljena točka turistov kot tudi strokovnjakov s tega področja – radiestezistov.

Oprema naj bo pohodniška – pohodniški čevlji in športna oblačila. Med posameznimi točkami se bomo prevažali s svojimi prevoznimi sredstvi. Pijačo in hrano imejte s seboj. Veselimo se vaše družbe, novih dogodivščin in poznanstev. Na izletu bomo upoštevali preventivne ukrepe glede Covida 19.

* CENA enodnevnega izleta: 36 €
(vključeno: enodnevni izlet, vodenje in organizacija izleta, brez prevoza)

Prijave zbiramo po telefonu 064 108 107 ali e-mailu: potovanja@zaduso.si

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Društvo za Dušo je skupina ustvarjalnih in srčnih prostovoljcev s strokovnimi znanji iz izobraževanja ter turizma, ki želimo krepiti ter širiti večne medčloveške vrednote. Naše delovanje delimo na...


Nalagam...