6
junij

Kako, kot iskalec zaposlitve, najdete svojo sanjsko službo?

Kdaj: 6. junija ob 9:00 do
11. julij 2020 ob 9:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:570,00 EUR
Organizira:Marija Turnšek Mikačić
Kontakt:mikacic2007@gmail.com

151 ogledov

Spletno izobraževanje poteka v okviru šestih sklopov predavanj in petih modulov.

Model procesa izdelave kariernega načrta sestavljajo orodja za spoznavanje osebnega profila (Myers Briggsov indikator osebnosti, Analiza življenjske črte, Kolo ravnotežja), orodja za oblikovanje in razvoj osebnih potencialov (Kompetence, Karierna sidra, SWOT analiza, Europass življenjepis), za spoznavanje, oblikovanje in uporabo kariernih ciljev, orodja za proučitev možnosti za lastno kariero, samopromocijo in oblikovanje lastne blagovne znamke. Ljudje spoznajo svoj osebni profil in načrtujejo svojo kariero.

Model procesa izdelave poslovnega načrta

Orodja za izdelavo poslovnega načrta:

  • Panoga dejavnosti, podjetje, proizvodi in storitve
  • Tržna raziskava in analiza
  • Ekonomika podjetja
  • Načrt trženja
  • Proizvodni načrt
  • Organizacija, zaposleni in vodstvena skupina
  • Finančni načrt
  • Terminski načrt
  • Načrt kritičnih tveganj in problemov

Ljudje bodo prepoznali tržne možnosti svojega programa, izdelali bodo kalkulacije in nato načrtovali osvojitev tržišča. 

Moduli izobraževanja: 

Modul 1

V prvem modulu bodo spoznali Orodja za spoznavanje osebnega profila (Mayers Brrigsov indikator osebnosti, Analizo življenjske črte, Kolo ravnotežja) in izdelali opise osebnega profila. Modul vsebuje delovni zvezek v katerem bodo orodja za spoznavanje vašega osebnega profila: obrazec  Evropass življenjepisa, Test za izdelavo Myers Brrigsovega indikatorja osebnosti z rezultati MBTIO variant, Model  z navodili za izdelavo Kolesa osebnega ravnotežja,  in Model za izdelavo analize življenjske črte. Modul vsebuje tudi delovni zvezek v Powerpointu s pomočjo katerega bodo izdelali svoj  osebni profil s predstavitvijo.

Modul 2

V drugem modulu bodo spoznali Orodja za za izdelavo kariernega načrta in razvoj osebnih potencialov (Kompetence, Karierna sidra, SWOT analiza, Europass življenjepis), za spoznavanje, oblikovanje in uporabo kariernih ciljev, orodja za proučitev možnosti za lastno kariero, samopromocijo in oblikovanje lastne blagovne znamke. Modul vsebuje tudi delovni zvezek v Powerpointu s pomočjo katerega bodo izdelali svoj celotni  Karierni načrt s predstavitvijo.

 Dobili bodo preverjeni sistem, ki vas bo korak za korakom vodil do vašega osebnega kariernega načrta.

Modul 3

V tretjem modulu bodo spoznali  elemente za izdelavo tržne raziskave z kvantitativno analizo. Dobili bodo Dnevnik z metodologijo za izdelavo ankete za  kvantitativno analizo in orodji za statistično obdelavo.

Modul 4

Četrti modul je namenjen spoznavanju tehnik in finančnih orodij za  izdelavo poslovnega načrta: kalkulacij, izdelava bilanc, investicijskih načrtov, amortizacijskih tabel. Dobili bodo: v Excelu izdelan  Delovni zvezek za izdelavo poslovnega načrta, v Wordu izdelan model za izdelavo poslovnega načrta, v Powerpointu izdelan model za predstavitev vašega poslovnega načrta. Dobili bodo preverjeni sistem, ki jih bo korak za korakom vodil do njihovega poslovnega načrta.

Modul 5

V petem modulu bodo raziskali možnosti za lastno kariero na podlagi usmeritev, ki ste jih dobili z izdelavo kariernega načrta in poslovnega načrta.  Izdelali bodo zasnovo svoje marketinške strategije z akcijskim planom. Začeli bodo z mreženjem. Spoznali bodo kako poskrbeti za realizacijo zaposlitve. 

Zaključki po končanem izobraževanju 

Odkrili ste svoj skriti zaklad. Ste enkratna osebnost. Vaša kariera je enkratna. Obvladate kalkulacije. Obvladate trženje. Obvladate posel.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Doc. dr. Marija Turnšek Mikačić, je registriran NLP trener (licence INLPTA, DVNLP, IANLP), NLP coach (mednarodni program – International Coach Federation – ICF), doktorand kariernega načrtovanja, predavateljica predmeta...

Nalagam...