19
januar

Kako postati denar? 10 tedenski spletni program

Organizira: Polona Plešec
Kdaj: 19. januarja ob 15:00 do
23. marca 2022 ob 20:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:280 €
Organizira:Polona Plešec
Kontakt:info@polonaplesec.si

25 ogledov

10 – tedenski program Kako postati denar je zasnovan tako, da prepoznate vaša omejujoča prepričanja v zvezi z denarjem in jih SPREMENITE.

Delamo tako na zavestni kot na podzavestni in energijski ravni, saj le na ta način pridemo do resničnih sprememb. Večina vaših omejitev je energijskih in nezavednih, sicer bi jih že spremenili. Naj vam pomagam osvetlili kotičke, ki jih sami ne vidite. Šele ko se zavedamo nečesa, to tudi lahko spremenimo.

V programu se bomo naslanjali na brilijantni delovni zvezek z naslovom Kako postati denar, ki ga je skanaliziral Gary M. Douglas – ustanovitelj tehnike Access Consciousness. Veliko ljudi ob samostojnem branju spregleda bisere, ki pišejo med vrsticami. Poleg tega je za nekatere to utrujajoče in ne najbolj razumljivo branje, saj je knjiga energijsko izjemno močna. S skupnim predelovanjem tega delovnega zvezka, z dodatno razlago, deljenjem mojih osebnih primerov in izkušenj, vam bo vse skupaj postalo jasno, lahkotno in celo zabavno! Kaj če bi bilo področje financ za vas zabavno, radostno in bi se z veseljem ukvarjali z njim? Tako kot je to sedaj zame. Pa ni bilo vedno tako.

Da danes lahko ta znanja predajam naprej, sem šla skozi svoje lastne finančne omejitve. Imela sem željo, fokus in cilj, da to spremenim. Nisem pa vedno imela pravih orodij. Prebrala sem različne knjige na to temo, poslušala različne avtorje, se celo udeleževala različnih seminarjev, ampak največja sprememba in kvantni skok na področju financ, pa se mi je zgodil prav zaradi dosledne uporabe orodij Access Consciousness-a in zaradi uporabe znanja, ki se skriva v delovnem zvezku Kako postati denar.

Kadar delamo v skupini, nas podpre moč skupine in energija ter izkušnje našega mentorja. Vaša finančna situacija se bo spremenila, ko si boste dovolili več prejemati in ne biti za vse sami. Prav tako se bo vaša finančna situacija spremenila, ko boste za spremembo pripravljeni investirati svoj čas, energijo in denar. V kolikor ne zaupate vase, da lahko spremenite svojo finančno situacijo in da se vam bo investicija v ta program večkratno povrnila na vseh nivojih (finance so le eden izmed njih), potem ta program ni za vas.

Ta program je samo za tiste, ki so resnično pripravljeni, da svojo finančno situacijo spremenijo SEDAJ in ustvarijo najboljše finančno leto do sedaj.

Za sodelovanje v programu je nujno, da imate svoj izvod delovnega zvezka Kako postati denar, ki ga lahko naročite s klikom SEM.

Družili se bomo 10 zaporednih sred, od 19ih do 20ih. Po vsakem srečanju dobite tudi posnetek. Tako da ni ovir, če ne morete biti prisotni v živo. Lahko delate z mano v živo ali kadar vam ustreza. Vprašanja mi boste lahko pošiljali tudi preko maila in jih bom naslovila na srečanju ali pa jih boste zastavili v živo.

Investicija v program oziroma v vašo obilno finančno prihodnost je 280 €. Na program se lahko prijavite tule.

Za vprašanja in pojasnila, sem vam na voljo na: info@polonaplesec.si

Spodaj si oglejte uvodni webinar Kako postati denar, kjer smo že začeli z razlago, vprašanji in spremembami.

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delavnice in osebne seanse za vzpostavitev harmonije v telesu, umu in življenju. Komunikacija s telesom in razvoj intuicije, z namenom postati vladar svojega življenja, z jasnim védenjem, kaj...


Nalagam...