30
marec

Kje je Sreča zame? Kako končno izstopiti iz kroga težkega?

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 30. marca ob 8:00
Kje: Preko spleta
Prispevek:80€
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

463 ogledov

Izredno močni časi so. Iz globin se pospešeno dvigajo naše travme. Ne zato, da bi nam bilo težko, temveč zato, da jih počistimo, se končno premaknemo v pravo smer. Zaživimo srečno, zadovoljno.

 

Kadar se težko dviga tako intenzivno, kot v tem času, imamo posebno podporo energij pri čiščenju tega. Zato: TEŽJI KOT SO ČASI, OBČUTKI, VEČ TEŽKEGA LAHKO POČISTIMO PO SEBI.

Koliko let vam že življenje ali ljudje zapirajo vrata pred nosom? 

Ali vas opozarja telo s svojimi bolečinami, da nekaj ne delate prav, a vi si ne znate pomagati? Vas mučijo določena vprašanja o sebi?

Kako dolgo si že želite počistiti rane, ki ste jih dobili v otroštvu?

Kolikokrat ste se že vprašali: ZAKAJ SE MI TO DOGAJA? ZAKAJ VEDNO ENAKE IZKUŠNJE? KAKO KONČNO IZSTOPITI IZ KROGA TEŽKEGA? KJE JE SREČA ZAME?

Ali prvič iščete pomoč zase? Dobrodošli skočiti na naslednji odstavek.

Ste med tistimi, ki so poskusili že raznorazne terapije, se srečevali z različnimi terapevti, zdravilci? V tem primeru bo to srečanje, četudi na daljavo, precej drugačno, kot ste ga vajeni. Sami boste končno vzeli vajeti svojega življenja v lastne roke. Kot bo vas volja, tako hitro boste peljali svoj voz. S to terapijo gre osvobajanje lahko mnogo hitreje, kot na druge načine. Če vi tako želite.

Izvajam intuitivno terapijo tudi na daljavo. Povežem se z izvorno energijo in zaprosim, da se odpravijo vzroki za vašo težavo. Imam vpogled v vašo dušo. Pridemo do odgovorov, zakaj se vam dogajajo te stvari, začnejo se čistiti vaše celice, ki se spominjajo, kaj so težkega doživljale od spočetja dalje. Mnogo od tega se vi seveda ne morete zavedati, celice pa vedo vse. Imajo spomin.

Sledeče je verjetno tisto, v čemer se moja terapija razlikuje od ostalega, kar ste že poskušali v življenju:

Dobim navodilo za vas, kaj sami delajte, da vam bo lažje in lažje v življenju. Temu rečem, da uporabljate določena orodja. Kot se vsak dan umijete z vodo, da se počutite bolje, tako se z orodji umijete znotraj, da se počutite bolje v sebi. Brez vašega sodelovanja napredka ne bo. In nasprotno, bolj kot boste sodelovali, hitreje se boste osvobajali.

Potek terapije: napišete elektronsko sporočilo ali se slišimo po telefonu, da mi SPOROČITE LE TO, ČESA BI SE RADI ZNEBILI ALI DOSEGLI V ŽIVLJENJU. Ne opisujte svojega življenja! To je namreč tema pogovora po terapiji.

Pošljete mi svojo sliko.

Cena 80€, v kolikor se odločite za terapevtki proces, je možna za naslednje terapije nižja cena… o tem na moji spletni strani: VEČ O TERAPIJI – POGOSTA VPRAŠANJA. Tu dobite še mnogo drugih informacij.

Nakazilo pred terapijo na TRR

Trajanje 1,5- 2 h

Na enak način poteka terapija tudi za vaše otroke. Za odraslega, ki sam ne privoli v terapijo, se ta ne more izvajati.

 

Vsak dan je lahko nov začetek <3

 

DANES SE JE ŽIVLJENJE ZNOVA ZAČELO

 anes se je življenje znova začelo.

Danes sem prebral preprosto in majhno pesem.

Danes sem videl dolgo zahajanje sonca.

Do globin duše sem se umil z ledeno svežo vodo.

Danes je prišel droben dežek, z radostnim krikom se mi je zavihtel na rame.

Danes sem od začetka do konca spremenil pesem v hvalnico.

Danes se je življenje znova začelo.    R. SAHAJ

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


Nalagam...