15
april

Knjiga - priročnik "V utripu življenja" Minerali dr. Schüsslerja

51 ogledov

Priročnik o celičnih mineralnih soleh dr. Schüsslerja je prva strokovna literatura s tega področja v slovenskem jeziku. Premagovanje vsakodnevnih zdravstvenih težav in kroničnih bolezni - izziv, s katerim se danes sooča vse več ljudi! Minerali dr. Schüsslerja krepijo vitalnost in moč samozdravljenja mladih in starih, tako fizično kot psihično. Ta sodoben in praktičen vodnik nudi vse informacije, ki so potrebne za uporabo 12 mineralnih soli in dopolnilnih sredstev dr. Schüsslerja.

To avtorsko delo je bestseller v Nemčiji.

O AVTORICI

Margit Müller-Frahling (M.A.) je svetovalka, učiteljica in pisateljica na področju "Biokemije po dr. Schüsslerju". Zaključila je dodatna usposabljanja s področja prehranskega svetovanja in psihologije / psihoterapije. Doma in v tujini vodi predavanja in seminarje. S pomočjo mineralov dr. Schüsslerja je popolnoma premagala svoje zdravstvene težave. Na tem področju je dejavna že 20 let. Je vodja nemškega in evropskega inštituta za biokemijo dr. Schüsslerja (www.institut-fuer-biochemie.de), kjer se med drugim zbirajo in vrednotijo poročila o izkušnjah z mineralnimi solmi. Poleg tega se ukvarja s celostnim zdravljenjem. 

ISBN 978-961-290-171-4
Cena: 24,90 EUR
Poštnina: 3,50 EUR

Povezava do NAKUPA KNJIGE

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Inštitut za podporo zdravju pod okriljem Evropske platforme inštitutov za biokemijo po dr. Schusslerju izvaja izobraževanja in individualna svetovanja ter aktivno sodeluje pri skupnemu strokovnem razvoju tega področja.


Nalagam...