19
oktober

Kristalna šola – kristali in kristaloterapija

Organizira: Notranja Svetloba
350 ogledov

Za vas sem pripravila Kristalno šolo – celoletno šolo kristaloterapije (zdravljenje s kristali). S Kristalno šolo sem vam želela ponuditi kar največ znanja s področja delovanja kristalov in kristaloterapije. Po opravljeni šoli prejmete certifikat (potrdilo o opravljenem 90-urnem tečaju) in usposobljeni boste za samostojno delo kristaloterapevta.

V Kristalni šoli bo veliko praktičnega dela s kristali, kristalnim nihalom, naučili se boste zdravilne postavitve kristalnih mrež za posamezne čakre (včasih ne moremo uravnovesiti vseh čaker iz enostavnega razloga, ker posamezna čakra potrebuje zdravljenje); naučili se boste 7 zdravilnih kristalnih postavitev (za 7 energijskih teles – eterično, čustveno, mentalno, astralno telo, eterični kalup, nebeško telo in keterični kalup).

KRISTALOTERAPIJA (zdravljenje s kristali) uporablja vibracijske lastnosti različnih kristalov, ki s svojo barvo in vibracijo vplivajo na človeka. Prednost kristaloterapije je, da poleg posledic zdravijo tudi vzrok težav.

Kristaloterapija nam omogoča celovit pristop k negi in zdravljenju naših energijskih teles. S kristaloterapijo uravnavamo telesno (bolečina, bolezni,...), mentalno (naši podedovani in pridobljeni vzorci,...), čustveno (občutki, travme, šoki, ki smo jih preživeli,...) in duhovno ravnovesje.

S pomočjo kristalov in različnih kristalnih mrež:

  • odpravljamo blokade in zavore v človeku;
  • ponovno vzpostavimo stabilnost in ravnotežje za vse organe;
  • aktiviramo samozdravljenje celotnega organizma;
  • energijsko očistimo, zaščitimo in podpremo življenjski prostor.

Poleg zdravilnih kristalnih mrež boste spoznali tudi kristalne mreže, ki jih naredimo za energijsko podporo prostoru, kristalne mreže kot energijska podpora pri uresničevanju naših želja,...

Naučili se boste pripraviti kristalno vodo, kristalne eliksirje, kristalna olja, kristalne palice ... vse to je podpora klasičnemu ali kateremu koli energijskem zdravljenju.

V Kristalni šoli boste udeleženci naredili razne kristalne eliksirje (domača lekarna, kristalna esenca za energijsko čiščenje prostora,...), različna kristalna olja, osebno kristalno palico,... vse to boste odnesli domov.

Naučili se boste tudi različnih tehnik čiščenja in programiranja kristalov, čiščenja aure, intuitivnega povezovanja s kristali, ...

Prav tako vas čaka obsežno gradivo.

V Kristalni šoli je velik poudarek na praktičnem delu. Kristaloterapijo boste izvajali na sebi in na drugih, tako boste ogromno praktičnega znanja osvojili že v sami šoli.

Predznanje za Kristalno šolo ni potrebno, saj je program zasnovan tako, da je primeren tudi za začetnike.

Šola se izvaja v manjši skupini, zato so prijave obvezne (ko se skupina napolni, prijave ne bodo več možne).

Opis celotnega programa kristalne šole in prijavo najdete na spodnji povezavi:

http://www.notranjasvetloba.com/tecaji-in-delavnice/kristalna-sola-kristali-in-kristaloterapija/

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Organiziramo in izvajamo delavnice in tečaje za osebnostno in duhovno rast, meditacije, razvijanje notranjega stebra, starodavna in novodobna znanja, INDIVIDUALNE delavnice in tečaje.

  |  www.notranjasvetloba.com

Nalagam...