6
april

Sal Rachele: Kristusova Zavest, Opolnomočenje, TLHT tečaj

Organizira: Inštitut Kristalin
Kdaj: 6. aprila ob 10:00 do
18. aprila 2019 ob 10:00
Kje:
Prispevek:120€ - 120€ - 240€
Organizira:Inštitut Kristalin
Kontakt:info@institutkristalin.eu

716 ogledov

 SAL RACHELE bo v imel v Aprilu 2019 imel več delavnic duhovnega opolnomočenja in usposabljanje za zdravilsko tehniko Zdravljenja po Časovni Liniji (Timeline Healing Technique - TLHT).

Celodnevna delavnica "Kristusova Zavest, z Lord Sanando"

 6. aprila

Delavnica Delavnica je primerna za vse duhovne iskalce z resničnim namenom dela na sebi. Primerna je za tiste, ki se prvič srečujete s Salovim učenje in tudi za redne obiskovalce Salovih delavnic.

Lord Sananda bo prisoten čez vso delavnico in bo nežno predajal sporočila skozi Sala. Stik s temi ljubečimi energijami sproža mogočne procese v nas samih. Skozi celotno delavnico je vse skupaj podprto tudi z vajami, katerih namen je pospešiti proces presvetljevanja našega bitja in razsvetljenja.

Delavnica vsebuje tudi:

- strnjen opis Kristusove Zavesti, kaj je in kako jo pridobiti
- vodene metode in postopki za razvijanje ljubezni in sočutja
- metode za popolno ozdravljenje in presvetljevanje - ascendiranje
- globoke vodene meditacije, ki bodo vsebovale prenose energij od Sanande
- procesi za sprostitev preteklih čustvenih blokad
- predajanje znanja za širše razumevanje višjih dimenzij in duhovnih vodnikov
- ustvarjanje svetega prostora, z namenom opolnomočenja vsakega posameznika
- metode in pristopi trajnega življenja v navdihu in radosti

Cena delavnice je 120€.

Celodnevna delavnica "Opolnomočenje in Energijska Dinamika"

7. aprila

To je najnovejša Salova delavnica, z znanji iz istoimenske knjige, ki jo pravkar piše.
Večina od nas je bila že na številnih delavnicah, naučili smo se različnih meditativnih tehnik, srečali smo se že z različnimi zdravilskimi tehnikami in zdravilci. In vseeno se nato ujamemo v obveznostih vsakdana in kot da ne najdemo dovolj časa in prednosti, da bi lahko resnično in učinkovito uporabljali že pridobljena duhovna orodja in tehnike.

Namen te delavnice je razvoj zelo efektivnih metod zdravljenja in razsvetljenja ter tudi ustvarjanje sistema podpore, ki nam pomaga ta orodja uporabljati v vsakodnevnem življenju.
Poglobili se bomo v določene najpomembnejše tematike, ki so za to potrebne; kako se soočati nerazumevajočimi člani družine, kako prerazporediti vsakdan, lastnim duhovnim prioritetam, uporaba duhovnih praks v vsakodnevih izzivih, dnevno povezovanje z lastnim duhovnim namenom in kako živeti vsakdan v skladu z njim.

Na delavnici boste še dodatno utrdili svojo predanost do dela na sebi in duhovnega razvoja. 

Cena delavnice je 120€.

Certificiran tečaj TLHT 

 13. in 14. aprila

Na tej delavnici pridobite znanja in tehnike za delo z drugimi ljudmi in klienti, hkrati pa tudi certifikat za usposobljenega izvajalca TLHT-ja.

Tehnika "zdravljenje po časovni liniji - (TLHT)" je podobna procesu regresije ali vračanja v prejšnja življenja, psihološkemu preokvirjanju in iskanju dušnega namena. Priložnost imate oditi v preteklost in spoznati svoja pretekla sebstva ter jim nameniti ozdravljenje, podporo, ljubezen in modrost. Zgodi se razrešitev vseh preteklih travm, odnosov in vsega, s čimer v preteklosti še niste do konca razrešili. Lahko se povežete s prihodnjimi deli samega sebe in pritegnete te kvalitete v svoje sedanje življenje.

Osebe, ki so izkusile terapijo z TLH tehniko, poročajo o spremembah na celični ravni; razrešitvi fobij; genetskih spremembah, ki so lahko prej dolga leta povzročale bolezni; razrešitev in izboljšanje prirojenih šibkosti, ter odpravljanje raznih drugih tako imenovanih neozdravljivih bolezni.

Tehnika je zelo primerna tudi za že usposobljene terapevte, lahko vključite v svojo ustaljeno prakso in tehnike, ki jih tako celo nadgradite, lahko pa TLHT uporabljate tudi kot podporo, k tehnikam, ki jih že izvajate. 

TLHT se uporablja kot samostojna tehnika za globoko zdravljenje duše, psihe, čustev, energetskih blokad in telesnih hib, bolezni in neravnovesij. Zato je tehnika primerna tudi za osebe, ki bi si želele naučiti tehniko zdravljenja za vse ravni in vse težave in ki bi jo nato uporabljale, kot samostojno tehniko zdravljenja, za svoje kliente - kot TLHT terapevt.

Pred delavnico boste prejeli tudi avdio in pisno gradivo, ki ga nato prinesete s sabo na delavnico. Delavnica bo kombinacija tako teoretičnega, kot tudi praktičnega dela - praksa in znanje, ki se ga naučite skozi vodeno izobraževanje. Velik del delavnice poteka v pari, pridobite veliko raznolikih izkušenj, širok spekter znanj ter prakse za prihodnje delo na sebi in delo z drugimi.       

Cena TLH usposabljanja s pridobitvijo licence znaša 240€.

Kratka predstavitev TLH v oddaji Preprosto Naravno:

Osebna seansa s Sal Rachelom

Termini za OSEBNO SEANSO bodo med 8. in 17. aprilom.

Cena za OS je 122€, (za proste termine kontaktirajte organizatorja). Osebna seansa je zelo intenzivna izkušnja, primerna predvsem za osebe, ki so bili že vsaj ne eni delavnici od Sal Rachela. 

Več o osebni senasi:  https://www.svetloba.si/dogodki/sal-rachele-osebno-srecanje-3

 Kdo je Sal Rachel?

Sal Rachele je postal svetovno znan jasnovidec, predvsem po letu 2008, ko so se uresničile njegove napovedi o finančnem zlomu leta 2008 in nato tudi vse ostale napovedi, ki so sledile.

Sal bil tudi eden redkih jasnovidcev, ki je v zmedi med napovedmi o prehodu 2012, podajal v tistem času najbolj uravnotežene in prizemljene informacije. Njegovi nasveti in napovedi pa segajo mnogo dalje od datuma 2012 - 2017 - 2030. Kar prihaja je zapisal tudi v svojih knjigah, kjer so zapisane informacije, ki so bile kanalizirane tudi s pomočjo njegovih duhovnih vodnikov "Ustanoviteljev".

Sal Rachele iz ZDA, je mednarodno priznan duhovni učitelj, zdravilec, mistik, terapevt, jasnovidec, ki že več kot 40 let deluje v pomoč ljudem, pri razvijanju njihovega pravega potenciala. Je avtor knjig: "Življenje na Robu", "Spreminjanje Zemlje in Onkraj: Sporočila Ustanoviteljev", "Zemlja se Prebuja: Spremembe 2012 - 2030", "Integracija Duše", "Prava zgodovina Zemlje" in njegova najnovejša knjiga: "Skrivnost časa"

Sal Rachele je že v 70-ih letih razvil lastne psihične in intuitivne sposobnosti. kasneje pa je razvil lastno in edinstveno metodo z imenom “Alfa-Theta programiranje”, ki je namenjena za reprogramiranje nezavednega dela uma in odprtje kreativnega potenciala v človeku. Sal je izvajal program rebirthinga po sistemu Leonarda Orra, Silva metodo - za nadzor uma, jogo dihanja, zavestno čiščenje, samohipnozo, ter mnoge druge tehnike.

Sal je tudi so-ustanovitelj Sananda Šole Misterijev in preko svojih duhovnih vodnikov iz 12. dimenzije "Ustanoviteljev" prevaja nepogrešljive informacije za vso človeštvo. V tem procesu tranzicije, pravtako kanalizira Lorda Sanando, Isis, Enoche, Venerijance, Arkturijance (iz večih ravni in dimenzij), prav tako pa je v stiku s svojo komplementarno partnerko (TwinFlame) iz višjih dimenzij Leah. Vsako od teh bitij z njegovo pomočjo prenaša na Zemljo elementarne informacije za različna področja in tematike osebno/duhovnega razvoja človeka in človeštva; razumevanja mehanizmov, ki kreirajo nas, vso zemeljsko realnost in vse kar imenujemo življenjska izkušnja.

V sedanjem času Sal Rachele vodi delavnice po vsem svetu, na katerih poučuje različne zdravilske tehnike in tehnike ascendiranja, ki jih je razvijal skozi desetletja praktičnih izkušenj na področju zdravljenja in širjenja zavesti, s pomočjo svojih vodnikov.

Najbolj znane tehnike:

- Naam - Sveti Tok Zvoka
- Zdravljenje 6-ih Ravni
- TLHT "Zdravljenje po Časovne Linije", unikatna tehnika za zdravljenja travm iz zgodnjega otroštva in prejšnjih življenj, ter tudi povezovanje s prihodnjimi jazi in pridobitev kvalitet od njih.
- "Integracija Duše", preko te tehnike se lahko osvobodimo tujih delcev duše in pridobimo nazaj vse svoje izgubljene delce lastnega sebe, ki smo jih nevede izgubili v preteklih odnosih, izkušnjah ali travmah.
- Proces Ascendiranja", celostni postopek, s katerim pospešimo in se naravnamo nazaj na lastni proces razsvetljenja v fizičnem telesu.

"Smo multidimenzionalna bitja, ki trenutno zavestno doživljamo življenje večinoma le na tretji in četrti gostoti bivanja. Naše sedanje stanje zavesti je rezultat mnogih dejavnikov, ki imajo mnogo manjšo pomembnost, kot dejstvo, da smo pravkar na poti fizičnega razsvetljenja, kar večini od nas prinaša najbolj razburljivo a hkrati tudi najtežje obdobje vseh časov na Zemlji. To je naša božanska odločitev iz točke Višjega Jaza in mnoga bitja iz višjih dimenzij nam pomagajo pri tem procesu razvoja in dviga v višjo frekvenco Svetlobe. Ta proces je primerljiv z našim prvim (fizičnim) rojstvom, ki je hkrati pomenil tudi vstop v svet dualnosti, sedaj pa je to raven transcendiranja in transformacije vsega, kar je potrebno na tej naši poti. Smo močna ustvarjalna duhovna bitja, ustvarjena po podobi našega Stvarnika in hkrati tudi smo Stvarniki. Čas je, da si to zapomnimo in v skladu s tem spoznanjem zaživimo naše vsakodnevno življenje." http://www.salrachele.com

Sal Rachele in linki na spletu:

Sal Rachele v Sloveniji 2016 in bitja 12. dimenzije Ustanovitelji - 1. del

Sal Rachele v Sloveniji 2016 in bitja 12.dimenzije Ustanovitelji – 2.del

YouTube:

Zemlja v transformaciji, kako transformirati svoje življenje? -Sal Rachele

Dvig vibracij in spremembe v svetu - Sal Rachele

A Cosmic Perspective On The Earth's History | Rare Interview with Sal Rachele

 Dodatne informacije: 

Za dodatne informacije o dogodku kontaktirajte organizatorja:  http://www.institutkristalin.eu/
email: info@institutkristalin.eu 

Aktualne informacije lahko spremljate na naši facebook strani, kjer lahko sproti vse informacije glede dogodka: https://www.facebook.com/MavricaVibracij/

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Delujemo na področju osebnostno-duhovne rasti in osveščanja ljudi o vseh spremembah, ki se trenutno dogajajo na planetu, katerih del smo; holističnimi pristopi in znanji, izobraževanja,.. Namen aktivnosti: širjenju...


Nalagam...