28
avgust

Kundalini joga – vrelec mladosti

Kdaj: 28. avgusta ob 12:00 do
4. septembra 2020 ob 12:00
Kje:
Prispevek:Odvisno od nastanitve - več v opisu!
Organizira:Harmony program na Pašmanu

315 ogledov

Wioletta Glyzewska i Ewa Zudro (Poljska) – Kundalini joga – vrelec mladosti

Probudite se i uživajte u svom novom mladom tijelu i umu. Uloga kralježnice u Kundalini jogi, pomlađivanje i iscjeljivanje.

Prebudi se in uživaj v svojem pomlajenem telesu in umu. Vloga hrbtenice pri Kundalin Jogi.

˝Mladi ste toliko, kot je gibka vaša hrbtenica.˝ – Jogi Bhajan

Izročilo Kundalini joge daje velik pomen hrbtenici. Ta duhovna praksa uči o posebnem nivoju zavedanja in nadzorovanja kundalini energije (včasih tudi imenovane prana, či ali življenjska energija), ki je kot kača, speča energija, na dnu križnice.  Cilj prakse Kundalini joge (oziroma vseh vrst joge) je aktivirati in zbuditi to življenjsko silo, dvigniti kundalini skozi hrbtenični kanal (centralni živec znan kot Šušuma) navzgor po hrbtenici, preko celega telesa oziroma vseh energijskih centrov ali čaker. Slednje prinaša popolno fizično, mentalni in duhovno ravnovesje.

Cena:

Tedenski cenik in vse podrobnosti različnih nastanitev najdete tukaj: https://harmony.hr/sl/cene-in-rezervacije-2/

Zakaj ne bi letos dopustovali nekoliko drugače?

V Centru Harmony v čudovitem okolju kampa Torkul, ki leži v oljčnem gozdičku 80 metrov od peščene plaže, v kraju Kraj na otoku Pašman se vam razkriva popolnoma nova realnost, iz katere lahko črpate moč in odkrivate lepote življenja. Čas letnega dopusta, ko smo najbolj odprti za delo na sebi, je idealna priložnost, da se obrnemo k svojemu notranjemu bitju, na katero smo zaradi vsakodnevnih obveznosti pozabili.

Program Harmony to delo na sebi izvaja s pomočjo vegetarijanske prehrane, čajev za razstrupitev organizma, jutranjih vaj in meditacij, seminarjev, plesa ter glasbe.

 “Odkrijmo harmonijo v lastnem bitju, zajemimo iz nje. Če to lahko storimo, bomo dobili vse, svet pa bo ponovno postal zdrav in radosten kraj za življenje.”
Na jutranjih vajah odpravljamo mišične napetosti, ki so posledica stresa in nepravilne telesne drže.       

Na seminarjih z različnimi tehnikami meditacije odpravljamo notranje blokade, ki so nastale zaradi čustvenih in mentalnih poškodb. Tako se odpremo pretoku energije in začne se proces samozdravljenja.

Večerni plesi nas povezujejo v celoto, s čimer dobimo občutek, da smo vsi eno.  

Vegetarijanska hrana dodatno podpira proces preobrazbe, ker ne obremenjuje organizma  in s svojim zdravilnim delovanjem prečiščuje telo na fizični ravni. Uravnotežena vegetarijanska prehrana je primerna za dolgoletne vegetarijance, za tiste, ki poskušajo spremeniti način prehrane, in za tiste, ki želijo le za določen čas spočiti organizem od težke hrane. Po načinu kuhanja in videzu so obroki podobni klasičnim, zato je privajanje na tovrstno prehrano precej lažje. Hrana je raznovrstna, uravnotežena, obilna, lahko prebavljiva, sveža, okusna in po sestavi zadovoljuje vse nutricionistične potrebe. Sestavljajo jo sadje, zelenjava, domače pecivo, domač kruh, goste juhe in uravnoteženi obroki. Z uživanjem takšne hrane imamo občutek lahkote v želodcu in vitalnosti v telesu. Imamo možnost, da jemo zdravo hrano, v katero je vtkan občutek hvaležnosti, ljubezni in skupnosti.

Preberite več o HARMONY PROGRAMU TUKAJ. >>

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Harmony program je celovit pristop k delu na sebi ob podpori vegetarijanske prehrane, čajev iz zelišč, seminarjev samorazvoja, jutranjih vaj, plesnih delavnic, bivanja v neokrnjeni naravi, s poudarkom...


Nalagam...