21
marec

Meditacija na prazno luno

13 ogledov

Dragi sr─Źni ljudje,

 


pred nami je pomemben dogodek na nebu ÔÇô PRAZNA LUNA, ki se bo zgodila v torek, 21.3.2023.
Na dogodku vsak udele┼żenec prejme kratki REIKI doprinos za telo in odgovor na osebno vpra┼íanje s pomo─Źjo Orakeljskih kart.
Na koncu dogodka bomo podarili eni udele┼żenki uhane po lastni izbiri.


Na tem dogodku ne smete manjkati, saj je prazna luna ┼íe vedno mo─Źan ─Źas za notranje delo, meditacijo in osebno rast.


21. marca 2023 bo prazna luna v znamenju Ribi.

Ribe so povezane z ob─Źutki, intuicijo, umetnostjo in duhovnostjo. Ta prazna luna lahko predstavlja prilo┼żnost za globlje razumevanje lastnih ─Źustev in ob─Źutkov, spodbuja kreativnost in razvoj intuicije. To je lahko tudi dober ─Źas za notranje delo, meditacijo in povezovanje s svojo duhovno platjo. Lahko se posvetite tudi iskanju vi┼íjega namena in ciljev v ┼żivljenju ter postavljate namerne korake za dosego teh ciljev.


Prazna luna lahko tudi predstavlja prilo┼żnost za opustitev negativnih misli, ─Źustev in navad, ki vam ne slu┼żijo ve─Ź, ter to je za─Źetek novega cikla v va┼íem ┼żivljenju.


V vsakem primeru je prazna luna mo─Źan ─Źas za notranje delo, refleksijo in povezovanje s svojo notranjo modrostjo in duhovnostjo.


Zato vas vljudno vabim na skupinsko meditacijo, ki bo potekala v ─Źudoviti dvorani Hotela Bau Maribor na Limbu┼íki 85 v Mariboru.


Ta skupinska meditacija bo prilo┼żnost za globoko sprostitev, notranji mir in umiritev misli.
Meditacija je ena izmed najbolj┼íih praks za ohranjanje du┼íevnega zdravja, zato je tukaj prilo┼żnost, da se nam pridru┼żite in izkusite blagodejne u─Źinke skupinske meditacije.


Med meditacijo boste sledili preprostim navodilom, ki bodo vklju─Źevala dihalne tehnike in vizualizacije. Za udobno izku┼ínjo meditacije priporo─Źam, da oble─Źete udobna obla─Źila in prinesete svojo blazino ali odejo za sedenje.


Kak┼íne so prednosti na┼íega sre─Źanje?
- Umiritev misli, zmanjševanje stresa,
- Pove─Źanje fokusa in koncentracije ,
- Meditacija lahko spodbudi va┼ío kreativnost in domi┼íljijo, saj omogo─Źa va┼íemu umu, da se sprosti in odpre novim idejam.
- izbolj┼íanje va┼íega splo┼ínega du┼íevnega po─Źutja.


Skupinska meditacija bo trajala pribli┼żno eno uro.


Obvezne prijave na meditacija.zame@gmail.com


Iz srca vabljeni,
Lahkotnost na vsakem koraku

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Da bi nas na┼íe ─Źudovito telo podpiralo pri na┼íih pustolov┼í─Źinah, ga moramo negovati na vseh ravneh. Lahkotnost na vsakem koraku je prostor, kjer izberemo sebe vedno znova in...


Dogodki organizatorja

Nalagam...