13
junij

Meditacija s šamanskim bobnom v naravi

Organizira: Nasmeh Srca
Kdaj: 13. junija ob 20:30 do
13. junija 2021 ob 22:00
Kje:
Prispevek:priporočen prostovoljni prispevek 15€
Organizira:Nasmeh Srca
Kontakt:tatjana@nasmehsrca.si

545 ogledov

Slej ko prej pride čas, ko moraš na prvo mesto postaviti sebe ❤️

ENAK DOGODEK ORGANIZIRAM V PETEK, 11.6. ZVEČER V KRANJU,

Vabim te, da si vzameš uro in pol časa zase, odložiš bremena vsakdanjika in lahkotneje zadihaš. Ob zdravilni pomoči narave bo proces osvobajanja tekel lažje ❤️

Vsakokratno srečanje začnemo s krogom hvaležnosti.

Za tem bomo izdihali svoje napetosti in se umirili s kratko meditacijo.

Po predpripravah sledi meditacija s šamanskim bobnom. To glasbilo nas ponese v globoko sprostitev in nam pomaga pri zdravljenju duše, nas dobro prizemlji. Poveže nas z globino samega sebe, pomaga nam odkriti, kaj nosimo v sebi. Počasi se nam začnejo odpirati vrata v podzavest, kjer je spravljeno vse, kar smo, nas oblikuje... Naši potenciali, kot tudi travme. Zato je pogosto taka meditacija posebna, saj nam pomaga, da po drobcih prihajamo do svojega čudovitega bistva ❤️

Prvobitna ljudstva so največji mojstri v preživetju z najmanj dobrinami. Zelo dobro vedo, kaj človek potrebuje za zdravo, zadovoljno življenje... ravnovesje s samim seboj, z vsem na Zemlji in z božjim. Da to vzdržujejo, imajo obrede čiščenja. Plese ob ritmih bobna in ognju. Da si prečistijo dušo, poiščejo spet globji stik s seboj in tako z vsem, kar jih obdaja. Mi ognja ne bomo zakurili, imeli bomo pa čistilni ritem bobna, ki v sebi skriva tudi moč tranformacije ognja.

Kot se z vodo izpiramo od zunaj, se z zvočno meditacijo izpiramo od znotraj. V obeh primerih je cilj boljše počutje.

Število mest omejeno, prijava je obvezna. Prijave po obrazcu s te strani s pripisom telefonske številke, če bi dogodek odpadel zaradi dežja. PRIJAVLJENIM SPOROČIM TOČEN KRAJ SREČANJA. 

Potrebuješ:

  • podlogo za ležanje ali sedenje. Lahko tudi zložljiv stol
  • SPALNO VREČO ALI DOVOLJ TOPLA OBLAČILA glede na večerni čas
  • pijačo

Mnenja udeležencev:

Tatjana R:

 

Meditacija s šamanskim bobnom me popelje na potovanje z mojim notranjim mirom, kjer sva sama, srečna, brez skrbi in vsakdanjih težav. Potujeva na oblakih miru, zadovoljna takšna kot sva.

Darinka: 

Začetek meditacije je zelo močan, včasih ga občutim kot premočnega. Potem se potrudim poglobiti v sebe in sprostiti. Ko mi to uspe, se počutim tako sproščeno, pomirjeno in si želim, da bi trajalo in trajalo. Na koncu bi kar obsedela s svojim mirom v srcu. Hvaležna sem za te izkušnje.

Tatjana C:

 

 

Na srečanje sem prišla kar malo "razmontirana", z glavo begajočih misli - kar ni ravno moja značilnost. Med bobnanjem nisem zaspala, sem pa bila v stanju, ki ga lahko imenujem samo "NIČ".

Tako popoln občutek "ničesar" sem doživela samo v Boliviji, po posebnem obredu s šamani.

Lepo lepo. Sem zelo hvaležna za izkušnjo.

Jerneja:

 

O meditaciji s šamanskim bobnom ni veliko povedati. Zakaj? Ker je stanje, ki ga doživljam med meditacijo polno niča. Kako to izgleda? Kako se občuti? Ali sploh? Med meditacijo doma v miru ponavadi opazujem tok misli, ki v tišini napolnijo vsako celico telesa. Tok se ne ustavi. Ustavim se jaz, ki opazujem. Ta tok je zelo sproščujoč, nič ni potrebno, le si in opazuješ.  Po končani meditaciji se počutim sproščeno in umirjeno. Ponavadi niti ne vem, o čem vse sem premišljevala , vem le da so dnevni problemi razrešeni, da se lahko v miru odpravim naprej. Pri šamanskem bobnu pa je meditacija drugačna. Večkrat se udeležim te meditacije in pogosto sem se na koncu meditacije zavedla, da ni bilo misli, da sploh ne vem, kdaj je minila meditacija. Le usedem se in se prepustim zvoku, ki napolni vsako celico telesa in tako misli nimajo prostora, da bi polnile in se enostavno umaknejo. Ostaja le zvok bobna. Otroci bi rekli: »Carsko!« Med meditacijo ni občutij, ni razmišljanj, je le zvok, ki pa se ga tudi ne zavedam.  Ne vem kaj je to, a mogoče ima ta zvok tako frekvenco, da preglasi frekvenco misli. Hvaležna sem za izkušnjo, vedno. Globok poklon bobnu, iz katerega naša Tatjana izvabi zvok, ki me napolnjuje. In to polnost, lahko bi rekla polno pomirjenosti same s sabo, odnesem s seboj še v vsakdan, ki je tudi zato lepši.

ORGANIZATOR

Med terapijo se povežem z izvorno energijo in dobim vpogled v vašo dušo (podzavest). Odkrijejo se vzroki za: bodisi vaše bolezni, blokade v odnosih,... Dobite potrebno energijo in...


  Registrirani uporabniki s prijavo na dogodek prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
Nalagam...