20
september

Meditativni oddih z delavnico Dobrodošla Jesen - RABAC

Organizira: Tempelj Harmonije
Kdaj: 20. septembra ob 18:00 do
22. septembra 2019 ob 18:00
Kje:
Prispevek:199 € za tri dni (za prijave do 1. 9.) in vključuje namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* s polpenzionom, terapevtska joga,delavnica, zvočne kopeli, meditacije. Dodatni 10% in 15% popust če še koga povabite. Možno plačilo na obroke.
Organizira:Tempelj Harmonije
Kontakt:info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena). Spletna stran: www.tempelj-harmonije.com

32 ogledov

Meditativni oddih ob morju z delavnico je namenjen prav vsem, tako posameznikom, parom, družinam, skupinam in tudi otrokom. Predznanja niso potrebna.

Jesen predstavlja element Kovine, ki nas nagovarja, da usmerimo pozornost v našo notranjost. Narava se pripravlja na počitek in prav podoben ciklus se dogaja tudi znotraj nas samih. Jeseni je čas preobrazbe, vse se prične umirjati, kakor odpada liste na drevesih.

Kaj bomo počeli? Razvajali in prebujali bomo svojo božanskost na prav posebnem mestu, ob osrčju jadranskega morja, terapevtsko jogo, izpeljali delavnico Dobrodošla Jesen in se predajali zvočni kopeli. Poskrbljeno bo tudi za gurmansko razvajanje naši burbončic. Tri dni v moji družbi, tri dni temeljitega dela na sebi, tri dni prebujanja svoje lastne Božanskosti na prav posebnem mestu, na čarobni lokaciji. Skupinica bo precej majhna, ker se vam želim posvetiti v celoti. Če si zastavljate vprašanja kot je, kako se lahko bolje povežem z naravo ali kako lahko rastem skupaj z njo, in sedaj je pravi ČAS za postavljanje meja, upadanje aktivnosti in pomik v svojo notranjost.

To bo resnično Kraljevsko in tudi cenovno dostopno vsem. Podarite si nekaj lepega. Vikend tretma bo namenjen prebujanju vseh naših teles in kreaciji novih temeljev ter začetkov na naši poti ter čarobni pripravi na Jesen.

Če čutite, da potrebujete ta “popolni odklop” in hkrati čarobno prebujanje in delo na sebi ob toplem morju sta trenutno na voljo dva termina in sicer od 20. - 22. 9. 2019 

Investicija vase: v ceno 199 € za tri dni (za prijave do 1. 9.) je vključena namestitev v dvoposteljnih sobah v hotelu 3* s polpenzionom (doplačilo za enoposteljno sobo; lahko vam tudi mi poiščemo sostanovalko/sostanovalca) - bogati samopostrežni zajtrk in večerja v restavraciji, terapevtska joga, delavnica, zvočne kopeli, meditacije (skratka vse, kar ta trenutek najbolj potrebujemo). Te cene veljajo samo za zgodnje prijave do 1. 9.. Za kasnejše prijave velja redna cena 290 €. Dodaten popust za vse tiste, ki že obiskujete terapevtsko jogo ali druge storitve 10%. V primeru, da s sabo povabite še koga obema priznamo 15% popust.

Glede prevozov se lahko povežemo skupaj, tako da to ni ovira :)

Prijave: info@tempelj-harmonije.com ali 031 609 408 (Irena).
Več informacij na spletni strani: www.tempelj-harmonije.com

Na tem oddihu bom predala tudi vsa svoja dosedanja znanja in izkustva, ki me spremljajo že od nekdaj. Dodali bomo tudi elemente in pridih aromaterapije, zdravilnega dotika, zvočne kopeli in dodatna razvajanja, ki nas bodo popeljala v globine našega srčka. Na delavnici boste deležni tudi terapije terapevtske joge, da bomo določena nova spoznanja spravili tudi v vsakdanjo prakso.

♥ Vsem vam pošiljam LJUBEZEN in se veselim srečanja z vami ♥ Irena

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...