Tempelj Harmonije
Usposabljanje za boljše življenje

0 zahval     828 ogledov

Od nekdaj me navdušuje narava in njena moč. Zato je v življenju izjemno pomembno, da ji prisluhnemo, ji sledimo in se povežemo skupaj z njo, da postanemo eno. V ta namen se je rodilo več projektov, ki so pripomogli, da sem danes tukaj na tej točki življenja, ki ji pravim “svoboda”. Sedaj bi želela ta čarobna spoznanja deliti tudi z vami, da lahko delček poti prehodimo skupaj in da ponovno poiščemo pot do našega srca.

Čutim, da je resnično čas, da se povežemo tistih, ki čutimo, da smo na planetu z višjim ciljem, da se zavedamo vseh svojih svetlih in tudi senčnih delov ter, da je namen našega povezovanja ključ do dviga vibracije in da smo tukaj in sedaj predvsem zato, da spoznavamo sebe in da delujemo v najvišje dobro vseh vpletenih.

Pripravila sem različne programe usposabljanj, delavnic, tečajev, negovanje in harmonizacijo vse naših teles (fizičnega, čustvenega, mentalnega in svetlobnega) v oblik tretmajev, meditacij, terapevtske joge, zvočnih kopeli, razna Motivacijska srečanja na temo spoznavanja, kdo v resnici smo in kakšen je naš višji namen bivanja – “Kako ljubiti sebe”. Na voljo so vam tudi individualna srečanja, svetovanja ter mentorstvo.

Usposabljanja, ki so namenjena spoznavanju svoje notranje moči, samomasaže, terapevtsko jogo, intuitivni “healing” tretmaji in še mnogo drugih načinov in tehnik, kjer se bomo priučili spoznavat sebe kot edinstveno bitje, se celostno soočati in sprejemati sebe, takšne kot v resnici smo (sprejemati svoje fizično telo kot tempelj naše duše). Kot “čebula” bomo luščili delčke sebe, katerih ne potrebujemo več vse dokler ne pridemo do jedra, do ljubezni in notranje harmonije. Predvsem pa se bomo posvetili našemu resničnemu namenu in delovanju. Sledile bodo tudi dnevne prakse, kajti vsa ta znanja in spoznanja bomo vpeljali v svoj vsakdanjik. Prav tako se bom na individualnih srečanjih, individualnem svetovanju, mentorstvu in tretmajih posebej posvetila vsakemu posamezniku.

Če imate resničen namen zaživeti sebe v popolni verziji, je čas, da zavihamo rokave in začnemo pri samemu sebi in verjemite, kjer je srčni namen in delovanje, je tudi podpora celotnega stvarstva izjemna. Čas je, da spoznamo svojo resnico in da se dvignemo nad svojimi iluzijami in zaživimo v najboljši verziji sebe, da odpremo svoje srce in da poletimo. Veselim se vsakega izmed vas, ki se je pripravljen “prebuditi” v svoj resničnostni jaz. Vsakdo, ki čutit, da lahko pripomore s svojim delovanjem tudi k dvigu kolektivne zavesti, je srčno vabljen.

Moja strast so tudi potovanja, zato se vseskozi udeležujem različnih seminarjev, tečajev in delavnic širom sveta. Do sedaj sem že bila v Ameriki (Kalifornija, San Francisco, Mt. Shasta, Arizona, Grand Canyon, Sedona), na Kitajskem, Tibetu, Afriki in širši Evropi (Anglija – Glastonbury, Ciper, Norveška, Sicilija, Sardinija, Korzika, Grčija, idr.). Na teh popotovanjih sem svoja znanja izpopolnjevana na naslednjih področjih:

- Therapeutic Yoga Traning Program v Ameriki,
- TUI-NA massage school,
- Tibetanski Reiki,
- Terapevtka z življenjsko-kozmično energijo,
- Lemurian Light Healing,
- Različne tehnike “hand-on healing”,
- Tečaj meditacije,
- Šamanistični treningi,
- Dao praktike, idr.

Z namenom, da srčna energija zaobjame čim več ljudi, vabljeni vsi tisti, ki čutite, da lahko delček poti prehodimo skupaj po tej čarobni poti, ki ji pravimo Življenje.

~ Skupaj najdimo pot nazaj k svojemu srcu. ~

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  Usposabljanje za boljše življenje

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...