18
september

Misterij kamnitih krogel in piramid Visoko

Kdaj: 18. septembra ob 0:00 do
20. septembra 2020 ob 20:00
Kje:
Prispevek:255,00/285,00 eur
Organizira:Loox darovi svetlobe
Kontakt:info@loox-darovi-svetlobe.si

202 ogledov

Na poti po bosanskih piramidah bom tokrat z vami Pika Mia Me┼żik, ustanoviteljica Centra Loox darovi svetlobe, voditeljica meditacij, ustanoviteljica podporne skupine Razcvet du┼íe, izvajalka Ponovne povezave, intuitivna svetovalka, NLP praktik, ter u─Źiteljica in voditeljica delavnic in izobra┼żevanj za osebno in duhovno rast.
Na poti po energetskih to─Źkah vas bom vodila skozi meditacije in kratke delavnice, na katerih boste prebudili svojo notranje zavedanje in za─Źutili sebe.Obisk Bosne in Hercegovine me vedno preseneti. Vsaki─Ź je nekaj druga─Źe, neponovljivo. Obisk energetskih krajev je vedno izku┼ínja sama zase, vsaki─Ź druga─Źna, globoka in zdravilna. Kot bi se prestavil v neko drugo dimenzijo in napolnil z neizmerno energijo kraja.

In tako je tudi z mojimi potovanji. Ker vem, da so te izku┼ínje nekaj lepega, mogo─Źnega in neopisivega, sem se za pomo─Ź in organizacijo obrnila na Turisti─Źno agencijo A┼Ż, kjer smo s sodelovanjem pripravili program, ki vsebuje obisk energetskih krajev in kulinari─Źnega razvajanja z ustre┼żljivimi in prijaznimi doma─Źini.

Piramide in tunele Ravne sem prvi─Ź obiskala 2016 in takrat sem vedela, da se ponovno vrnem. In res je bilo tako. Do sedaj sem jih obiskala trikrat in vsaki─Ź, je bilo druga─Źe. Verjamem, da bo tudi tokrat izku┼ínja druga─Źna, morda globlja, vsekakor pa neponovljiva.


Opis potovanja najdete na spodnji povezavi:

Misterij kamnitih krogel in piramid Visoko

 

www.looxdarovisvetlobe.si

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

Nalagam...