15
december

MTVSS delavnica Accessovih telesnih procesov

Organizira: Barbara Klaus
Kdaj: 15. decembra ob 12:00 do
15. decembra 2021 ob 17:00
Kje:
Prispevek:Cena delavnice je 150 €. 75 € za mladostnike od 16. - 18. leta, za otroke do 15. leta je delavnica v spremstvu odrasle osebe, ki pride na delavnico, brezplačna.
Organizira:Barbara Klaus
Kontakt:barbara.klaus@gmail.com, 040730558, www.mojaizbirakreira.si

68 ogledov

Delavnica MTVSS bo v sredo, 15. 12. 2021, od 12.00 do 17.00 ure.
Če ste med tistimi, ki globoko verjamejo, da je njihovo telo tempelj brezmejne moči, da je zmožno delovati neprimerno bolj lahkotno kot kadarkoli do zdaj, če ste prepričani, da lahko vaš imunski sistem bogato okrepite in če si želite ugotoviti, kaj vse je z vašim telesom mogoče početi in ustvarjati, ste definitivno na pravem mestu!

 

Telesni proces MTVSS (Molecular Terminal Valence Sloughing System ali Sistem molekularnega terminalnega valentnega prenavljanja)

MTVSS je eden najbolj uporabnih, dinamičnih in univerzalnih telesnih procesov Access Consciousness. Uporabi se lahko na tisoč različnih načinov in vsakič ustvari drugačno možnost. Uporabljamo ga za odpravljanj vseh mest v telesu, kjer le-to ne deluje pravilno in za popolno prenovitev telesa.

MTVSS lahko odpravi vse spremembe v telesu, ki so nastale skozi čas, prostor, dimenzije in resničnosti. Je Accessov telesni proces, po katerem telesa največkrat sprašujejo.

Uporaba:

za aktivacijo imunskega sistema
za izničenje posledic vseh tram na telesu
za izničenje vseh procesov, kjer telo ne deluje pravilno
za eliminacijo učinkov staranja na telo
za lažje premagovanje fizičnih naporov pri telovadbi, hoji v hribe, porodu…
za obnavljanje bolnih organov
kot celovit telesni proces za izničenje programiranja, ki je popačilo načrt našega telesa z namenom, da bi bolje ustrezali v matriko te realnosti
Uporabljati ga je mogoče na celem telesu, pa tudi na posameznih organih za izboljšanje delovanja: 

– metaboličnega sistema in metabolične stopnje celic

– dihalnega sistema

– električnega sistema

– centralnega živčnega sistema

– prebavnega sistema

– drobovja

– dermalnega sistema

– skeleta

– limfnega in hormonskega sistema

– reproduktivnega sistema

MTVSS je primeren za ljudi, ki želijo ugotoviti, kaj je z njihovim telesom še mogoče, okrepiti imunski sistem in omogočiti telesu lahkotnejši način delovanja.

Na delavnici prejmete pisno gradivo o MTVSS procesu in se naučite različnih načinov izvajanja MTVSS procesa. Dobite tudi potrdilo o udeležbi na delavnici in lahko proces začnete takoj izvajati na sebi in drugih.

Cena delavnice: 150 € 

(otroci, stari do 15. let imajo brezplačno udeležbo ob udeležbi starša, ki je prisoten na delavnici, vsi, ki delavnico ponavljajo ali so stari 16 do 17 let plačajo polovično ceno).

Lokacija: Hoče, Hočka cesta 27a, 2311 Hoče

Za vse morebitne dodatne informacije in vprašanja, prosim, pokličite na 040 730 558 ali pišite na barbara.klaus@gmail.com

 

 

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Življenje me vodi vedno bolj k sebi in jaz mu veselo sledim. Vse bolj srčno sledim svojim sanjam in ob tem neizmerno uživam. Sem prišla do tega, da...

  |  mojaizbirakreira.si

Nalagam...