Barbara Klaus
Access Consciousness delavnice in tretmaji, Scenar terapije

OSEBNE STORITVE Barbara Klaus s.p. , Access Consciousness tretmaji, vadbe, TUINA masaže, Scenar terapije

Hočka cesta 27 a
2311 Hoče

1 zahval     5848 ogledov

Življenje me je vodilo po mnogih poteh a vedno znova sem se vračala nazaj k različnim praksam, kjer sem se učila o tem kako lahko pomagam sebi in drugim na čimbolj naraven in ne invaziven način.

Že zelo zgodaj sem se naučila različnih vrst masaž, bila v prvi generaciji v Sloveniji, ki smo se lotili učenja TuiNa masaže, ki je del tradicionalne Kitajske medicine. Pa klasične masaže, pa športne in druge. Potem sem se seveda srečala z različnimi tradicionalnimi metodami za pomoč drugim in sebi. Postala sem Reiki terapevt, pa Thetahealing praktik in se znašla v wellness industriji, se učila o zdravem prehranjevanju, kako uporabljati na pameten način prehranska dopolnila,  zašla v svet različnih vadbenih tehnik in z vsakim novim znanjem, seminarjem, izobraževanjem sem vse bolj spoznavala,  da z vsem tem lahko pomagam sebi in drugim.

Vedno več ljudi meje spraševalo kako naj se česa lotijo, kaj bi jim jaz priporočila, kako naj se lotijo in vedno bolj sem iskala nove poti in možnosti in nekega dne ugotovila, da je vse to postalo moj vsakdanji način življenja. Zato sem se opogumila, pustila redno službo in šla samostojno pot, kjer sem še danes. Še naprej sem se izpopolnjevala in iskala nove izzive. 

Pred nekaj leti sem bila povabljena tudi na predstavitev sistema Access Consciousness in njihove osnovne tehnike Access Bars. Navdušila me je že prva predstavitev in že po kratkem 15 minutnem predstavitvenem tretmaju sem začutila da je to to. Tako preprosto a tako učinkovito. Navdušena sem bila. A življenje je šlo malo svojo pot in vsakodnevne obveznosti mi nekako niso omogočile, da bi že takoj opravila osnovna izobraževanja. V letošnjem letu pa se je končno vse sestavilo in postala sem najprej Access Bars praktik, pa kmalu zatem že Bars Facilitator in čisto na koncu leta sem naredila še licenci za FaceLift facalitatorja in facilitatorja telesnih procesov. Tako sedaj izvajam vse Accessove tretmaje (Barse, Energijski Facelift, Celični spomin, Korekcija vida, Demolekularna manifestacija, in mnoge druge.) Vodim Access delavnice in izmenjave in se še naprej udeležujem novih delavnic in izobraževanj in se veselim kako bom z novimi znanji in pristopi lahko še bolje in učinkoviteje pomagala vsem, ki bodo to želeli in začutili, da sem jaz lahko tista oseba, ki jim bom morda naredila prve Barse.

Moje življenje iz dneva v dan postaja lahkotnejše, bolj radostno in bolj veličastno. Enako mi sporočajo tudi moje stranke. Vse pogosteje mi povedo o njihovih občutkih, napredkih, o dobri volji in drugačnosti, ki jo zaznavajo odkar so prejeli prve Barse ali kak drug proces….Nekaterim se je tako kot meni življenje dobesedno postavilo na glavo, na najboljši možni način.

Na začetku ni bilo vedno preprosto, a uživam in hvaležna sem za vse kar sem doživela in se v teh letih naučila. Rada sem samostojna in neodvisna in v največje veselje mi je, ko vidim obraze zadovoljnih strank in se skupaj od srca nasmejimo in veselimo novih skupnih poti in dogodivščin.

Na skorajšnje srečanje, boljše izbire in bolj zavedno življenje. Dovolite si da vaše izbire kreirajo vaše življenje in ne nekdo drug v vašem imenu. 

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  OSEBNE STORITVE Barbara Klaus s.p. , Access Consciousness tretmaji, vadbe, TUINA masaže, Scenar terapije

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...