25
maj

Muzika Organika: Cacao Ethno Clubbing (Tebra, OZemljen, Nina Kraljić)

Organizira: Muzika Organika
Kdaj: 25. maja ob 20:00 do
26. maja 2024 ob 2:00
Kje:
Prispevek:36€ v predprodaji (kasneje 48€)
Organizira:Muzika Organika
Kontakt:events@muzikaorganika.com

144 ogledov

Pridružite se nam na večeru plesa in čarovnije. Razvajanje za naše čute, kjer povezujemo ritme organske etno elektronske glasbe z obrednim pitjem kakava, poslikavo obraza, umetniškim ustvarjanjem in okusnimi dobrotami (vegansko hrano in sladicami).

Nepozaben večer glasbe, čarovnije in skupnosti. Ples, povezovanje in praznovanje življenja na Cacao Ethno Clubbingu. Veselimo se na mistično potovanje!

V okolju brez alkohola ponujamo paleto zdravih in poživljajočih pijač, ki odpirajo srce. Skodelica visoko-kakovostnega, trajnostno pridelanega obrednega kakava je vključena v ceno vstopnice.

PREDPRODAJNA CENA VSTOPNIC (36€, namesto 48€)

Tebra

Nina Kraljić

Tebra

Maestro v svetu organske elektronske glasbe bo mešal ritme, ki odmevajo utrip Zemlje.

BIOGRAFIJA Tebra je zadnjih 20 let svoje glasbene produkcije in DJ karierne posvetil oblikovanju edinstvenega in nepozabnega zvoka s široko diskografijo, vključno z originalnimi izdajami in množico trdnih remiksov za znane založbe. Njegova glasba je prejela priznanje v žanrih organske, afro in progresivne hiše ter bi jo najbolje opisali kot najbolj iskreno izražanje čustvenega zvočnega raziskovanja. Njegov nenehni napredek kot live izvajalec je močno prepleten z avtentičnostjo njegovega ustvarjalnega procesa, ki je namenjen ustvarjanju nepričakovanih zvokov, ki nikoli ne zamudijo komuniciranja, angažiranja in premikanja.

Žanri: Organska, Afro House & Progresivni house

 OZemljen

nas bo popeljal na potovanje utrjevanja ritmov, ki resonirajo z dušo

BIOGRAFIJA: OZemljen je sveža DJ reinkarnacija Gregorja Zemliča, globalno aktivnega glasbenega producenta, ki je v zadnjih letih predvsem vpleten v projekte organske plesne glasbe in "zdravilne glasbe", ki se uporabljajo v različnih entogenih ceremonijah. Več kot 10 let je ekskluzivno sodeloval z najbolj uveljavljenimi umetniki tega zvoka, kot so Desert Dwellers, Deya Dova, Mose, Liquid Bloom, Porangui, Temple Step Project in mnogi drugi.

Po večletnem premoru se vrača na oder z eklektičnim DJ setom organske plesne glasbe, ki jo bo v živo remiksal s svojimi lastnimi ritmičnimi osnovami ter jo podprl z živimi izvajanjem tolkalnih zank.

Nina Kraljić:  ‘Glazba je ono kako zvukovi osjećaju’

nas bo očarala s svojim očarljivim vokalom.

BIOGRAFIJA:  Nina Kraljić je hrvaška pevka, tekstopiska in glasbena igralka s skandinavskimi, irskimi in orientalskimi vplivi. Znana je po zmagi v prvi sezoni oddaje The Voice of Croatia in kot finalistka na Pesmi Evrovizije leta 2016 s pesmijo “Lighthouse”. Prejemnica je hrvaške nagrade Porin za najboljši novi nastop leta 2016 in bila je nominirana v kategoriji za najboljšo žensko vokalno izvedbo ter najboljše glasbeno aranžiranje s svojim prvim singlom ‘Zaljuljali smo svijet’. Leta 2017 je bila nominirana tudi za MTV Europe glasbeno nagrado/Best Adria Act. Njen prvenec ‘Samo’ je bil izdan 30. septembra 2016. Z zavedanjem, da je osnova vse njene glasbe in multikulturnih stališč pravzaprav svetovna glasba in filmske glasbene podlage z etničnimi podtoni, svoje delo vse bolj usmerja v ti dve razpoznavni stili.

ORGANIZATOR

Naša vizija je povezovanje in združevanje ljudi, praznovanje življenja, odpiranje src in vračanje moči samim sebi, da ustvarjamo lahkotne trenutke in radostno prihodnost. Skozi zavedanje, glasbo, ples, srce...

  |  www.muzikaorganika.com
Nalagam...