5
november

Neverjetne Zgodbe: Mojca

Kdaj: 5. novembra ob 20:30 do
5. novembra 2020 ob 21:30
Kje: Preko spleta
Prispevek:Brezpla─Źno
Organizira:Bisernica Consulting
Kontakt:tim@bisernica.si

41 ogledov

 NEVEREJTNE ZGODBE: MOJCA
 

Kdaj: 5.11.2020 ob 20:30
Kje: online
Prijava: https://ivitalis.net/ivitalis.../neverjetne-zgodbe-mojca/

Mojca ┬áje ┼że kot najstnica sanjala o veliki dru┼żini. ┼Żelja po otroku je bila velikaÔÇŽvendar kljub ve─Źletnemu trudu ji ni uspelo zanostiti po naravni poti..┬á

Ginekolog ji je glede na njene diagnoze povedal, da nikoli ne bo mogla zanositi po naravni poti, zato se je odlo─Źila za IVF in po 3letih v naro─Źju dr┼żala prvega otroka.

┼Żelja po ┼íe enem otroku je bila mo─Źna, vendar se za pot uradne medicine ni ve─Ź odlo─Źila, ker so bili IVF postopki povezani z zelo veliko fizi─Źne in ─Źustvene bole─Źine. Tokrat je bila odlo─Źena, da bo zanosila po naravni poti, kljub ponovnim napovedim uradne medicine, da to glede na njene diagnoze ni mo┼żno.┬á

Takrat je spoznala dr. Nejo Zupan, ki ji je ponudila pomo─Ź in podporo ter hkrati rekla, da ji ne more obljubiti, da bo zanosila po naravni poti. To zadnje je bilo tudi odlo─Źilno, da se je z njo podala na to pot, saj je pri drugih zdravilcih dobivala le prazne obljube. Dr. Zupan pa je bila glede na dejstva zelo na trdnih tleh in hkrati z izjemno veliko vero v njeno zmago.

Neverjetni zgodbi nam bo povedala, kak┼íno pot je prehodila, da je na naraven na─Źin brez hormosnkih sredstev postala ponovno sre─Źna in predvsem ZDRAVA mamica.

NEVEREJTNE ZGODBE: MOJCA
Kdaj: 5.11.2020 ob 20:30
Kje: online
Prijava: https://ivitalis.net/ivitalis.../neverjetne-zgodbe-mojca/

Samo zdravljenje se je za─Źelo, ko se je udele┼żila izobra┼żevanja iVitalis svetovalec , ki ga je vodila dr. Neja Zupan in se nau─Źila skrbeti za svoje energije. Nadaljevala je s procesom ─Źi┼í─Źenja telesa, saj je bilo potrebno iz telesa spraviti kar precej toksinov po ogromno zau┼żitih hormonskih in protibole─Źinskih sredstvih, prilagojeno prehrano in prehranskimi dopolnili za revitalizacijo telesa in nato ┼íe s programom za ─Źi┼í─Źenje in energijsko podporo ┼żenskim spolnim organom. Redno je meditirala in hodila na tretmaje in delavnice.

Prisluhnite┬áneverjetni zgodbi Mojce, kjer nam bo povedala, kako klju─Źno vlogo odpravljanjun te┼żav z neplodnostjo je imela dr. Neja Zupan, kot terapevtka z res ┼íirokim strokovnim znanjem o ─Źlove┼íkem telesu in njegovih energijah, in kako so ji terapevtski pristopi in iVitalis vaje pomagale pri okrevanju ter kako ┼íe danes vzdr┼żuje svoje zdravje in zdravje svoje dru┼żinice.

NEVEREJTNE ZGODBE: MOJCA
Kdaj: 5.11.2020 ob 20:30
Kje: online
Prijava:https://ivitalis.net/ivitalis.../neverjetne-zgodbe-mojca/

DOGODEK JE ┼ŻE PRETEKEL!

ORGANIZATOR

Poslanstvo Bisernica Consulting je uresni─Źevanje zadovoljstva v vsakem posamezniku skozi zavedanje.


Nalagam...