11
oktober

OGENJ (NE izgorevanju)

Kdaj: 11. oktobra ob 18:00 do
11. oktobra 2019 ob 20:30
Kje:
Prispevek:72 EUR za 2 srečanji
Organizira:Avilou - Zvok sprememb
Kontakt:info@avilou.si, 041-777-176 (SMS)

33 ogledov

Namen skupine je pravočasno odkriti preobremenjenost in razloge za njo. Skozi meditacijo, reševanje vprašalnikov, domače naloge in pogovor vsak član skupine bolj razume svoje stanje in prepreči izgorelost še preden se pojavi.

Skupina se imenuje Ogenj z namenom, da se prepreči izgorelost, usmerjenost posameznika pa se transformira v žarenje notranjega ognja, ki podpira kreativnost in doseganje lastnih ciljev.

SREČANJI MEDITACIJSKE SKUPINE OGENJ (NE izgorevanju):


Srečanji skupine Ogenj: petka, 11.10. in 25.10.2019. Obe srečanji skupaj sestavljata celoto. Prehajanje iz ene skupine v drugo ni mogoče zaradi podpore in zaupnosti, ki se vzpostavi v skupini).

 

OPIS POSAMEZNIH SREČANJ:


1.srečanje: 11.10.2019

 

Namen srečanja: pregled odnosov, ki nas vodijo proti izgorelosti

V meditaciji boš dobil vpogled v svoje odnose iz drugačne perspektive. Izgorevanje je namreč bolj kot s fizičnim, pogojeno s čustvenim stanjem. Velikokrat tudi z rutino, iz katere se ne znamo premakniti, če ne vidimo povsem jasno kaj se nam dogaja. V meditaciji te bo podprl živalski vodnik zajček, ki te bo popeljal čez tvoje pretekle in sedanje odnose.

Inštrument pri meditaciji: hand pan

 

2.srečanje:  25.10.2019

Namen srečanja: izstop iz rutine, zagotavljanje stabilnosti in varovanje svoje energije, načini sprostitve

V meditaciji te bo podprla živalska vodnica želva in ti pomagala, da pod njenih oklepom narediš varne korake k spremembi. Včasih si moramo namreč za nekaj časa nadeti oklep, da si povrnemo moči in obvestimo druge ljudi o spremembah v svojem življenju in da se navadimo tudi odločno povedati: NE. Kajti ko je dovolj, je pač dovolj. Pomagala ti bo najti tudi prave načine sprostitve in regeneracije tvojega telesa.

Inštrumenti pri meditaciji: ropotuljice in vodni slap

 

Cena programa Ogenj je 80 EUR. Počitniški popust -10% do 2.9.2019: 72 EUR

Število mest je omejeno, zato so obvezne prijave na info@avilou.si ali 041-777-176 (SMS).

 

Za več podrobnosti o programu klikni => TUKAJ

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

ORGANIZATOR
Nalagam...