18
junij

"Divja ženska ; doživetje in kreativen ženski krog v naravi

Organizira: Rozalija Hartman
Kdaj: 18. junija ob 9:30 do
18. junija 2023 ob 15:30
Kje:
Prispevek:65€
Organizira:Rozalija Hartman
Kontakt:040628080

82 ogledov

Pridruži se nam v nedeljo na nepozabnem druženju v ženskem krogu, kjer bomo; se predajale užitku, krepile našo kreativnost, se povezale v krogu, skupaj plesale ples divje strastne ženske, meditirale, se smejale ter okrasile naša telesa z barvami, ter jih tudi fotografirale za spomin in transformacijo. Ples divje ženske, ples resnice, se nanaša na močno izražanje avtentičnosti, svobode in resnice skozi ples. Ta vrsta plesa lahko predstavlja osvoboditev iz družbenih norm, pričakovanj in omejitev ter izražanje svoje pristne narave. Ples je povezan z izražanjem notranje moči, strasti, čustev in instinktov.
V stiku bomo z mati zemljo, svojo maternico, ter se preko dihanja povezale s sabo. Letos bomo zopet ustvarjale edinstvene kreacije poslikav in tako se osvobodile sramu pred goloto ( seveda vsaka toliko kolikor ji dopušča) ter dvignile našo samopodobo in samozavest.
Cilji našega druženja so preprosti - želim si, da se počutite bolj sproščeno in udobno v svoji koži, se naučite sprejemati svoje telo in se povezati z drugimi ženskami na globlji ravni. Želim si , da začutite užitek znotraj sebe. S pomočjo umetnosti gibanja, poslikave telesa bomo ustvarile edinstveno in intimno okolje v naravi ob vodi, ki bo pripomoglo k našemu osebnemu razvoju in rasti.
Menim, da bi vsaka ženska bi morala priti na to druženje, saj je neprecenljivo za osebni razvoj in rast. Naše druženje v ženskem krogu bo priložnost, da se sprostite, se povežete z drugimi ženskami, se naučite sprejemati svoje telo ter praznujete svojo ženstvenost na edinstven način.
Pridruži se nam in doživi nepozabno popoldne, kjer se bomo skupaj smejale, plesale, meditirale, okrasile svoja telesa z barvami ter se osvobodile sramu pred goloto. S fotografiranjem naših edinstvenih kreacij bomo ohranile nepozabne spomine in kreirale neprecenljivo izkušnjo za naš osebni razvoj in rast.
Cena za kreativno delavnico je 65€ , prejmeš tudi vsaj 15 profi fotografij. Če se prijavita skupaj s sprijateljico je cena za obe 105€. Ker je zanimanje za to delavnico v naravi veliko in je število prjav omejeno, se prijavi čimprej in si tako rezerviraj mesto. To bo resnično doživetje, ki ti bo ostalo še za dolgo.
Prijave in nakup karte za dogodek na https://trgovina.la-vita.si/.../zenski-krog-in.../...
ali pa se    prijavi preko rozi.lavita@gmail.com , lahko pa tudi pokličeš 040-628080 Rozalija
Ženski krog s podobno temo je že tretjo sezono v juniju in vsakič je bilo resnično neverjetno, kake kreacije, kaka energija.....Komaj čakam, da se srečamo. Če bere to moja udeleženka podobne delavnice, naj napiše v komentar kako ji je bilo.
Zbor pred bivšo OŠ Barje , Ižanska c. 303 ob 9.30 do cca 15h in nato gremo skupaj v Iško Kontakt 040628080 Rozalija
S sabo imej: podlogo za jogo, udobna oblačila, lepo obleko, trenirko, lahko nakit, dobro voljo:) inštrument in predmet za v krog, tri rože, vodo za pit, kosilo -solata, prigrizke, sadje,
Oblečena pridi v oblačila, katerih ni škoda za valjanje po tleh.
Prijavite se čimprej, najkasneje pa do 15.6.2023ker je število omejeno na 12 udeleženk.

 

Zakaj je druženje v ženskem krogu pomembno?:

Podpora in empatija: Druženje v ženskih krogih omogoča ženskam, da se povežejo in delijo svoje izkušnje, izzive, strahove in radosti z drugimi ženskami, ki jih razumejo. To ustvarja prostor za medsebojno podporo, empatijo in razumevanje, kar lahko pripomore k izboljšanju čustvenega blagostanja.
Skupna rast in učenje: Ženski krogi lahko nudijo priložnost za učenje drug od drugega in skupno rast. Sodelovanje v pogovorih, deljenje znanja, izkušenj, idej in perspektiv pomaga ženskam razvijati nove veščine, pridobivati vpoglede in razširiti obzorja.
Krepitev samozavesti: V ženskih krogih se lahko ženske počutijo varne, da izrazijo svoje mnenje, ideje in čustva brez strahu pred obsojanjem ali kritiko. To spodbuja krepitev samozavesti in samospoštovanja ter omogoča ženskam, da se bolj zavedajo svoje vrednosti.
Povezovanje in mreženje: Druženje v ženskih krogih omogoča povezovanje med ženskami, kar lahko privede do oblikovanja močnih in trajnih prijateljstev. Ta omrežja lahko prinašajo številne priložnosti, kot so mentorstvo, strokovna podpora, sodelovanje pri projektih ali poslovnih priložnostih.
Ohranjanje tradicij in kulture: Ženski krogi pogosto predstavljajo prostor, kjer se prenašajo tradicije, vrednote in kultura. Preko druženja in skupnih aktivnosti lahko ženske ohranjajo pomembne zgodbe, običaje, recepte, pesmi in druge vidike svoje kulture, kar prispeva k občutku pripadnosti in kontinuiteti.
Empowerment in aktivizem: Druženje žensk v ženskih krogih lahko spodbuja tudi empowerment (opolnomočenje) žensk in aktivizem. Skupaj se lahko podpirajo, se borijo za enakopravnost, se izobražujejo o pomembnih temah ter sodelujejo pri aktivnostih, ki prispevajo k družbenim spremembam in napredku.

DOGODEK JE ŽE PRETEKEL!

Nalagam...