Rozalija Hartman
mentorica za spolno inteligenco

1 zahval     1389 ogledov

Pozdravljeni, sem Rozalija Hartman, mentorica za spolno inteligenco. Po tridesetih letih delovanja v ekonomiji in trženju sem se posvetila osebnemu razvoju in raziskovanju sveta izobraževanj, seminarjev, delavnic, meditacij in drugih duhovnih dogodkov, ki so me popeljali v svet povezave, spolnosti, energijskega pretoka, psihologije, dela s seksualno energijo, orgazmov, odnosov, samopodobe, intuicije, nevro-znanosti, energij, masaže in samozdravljenja.

 


Moj cilj je deliti svoje znanje in izkušnje s širšo javnostjo, saj verjamem, da lahko ljudje z veščinami, izkušnjami in znanjem, ki jim jih lahko posredujem, dosežejo večjo spolno samozavest, več energije, več strasti in večjo uspešnost v življenju. Kot mentorica uporabljam različne metode, vključno z masažami, meditacijo, pogovorom, hipnozo, coachingom, mentorstvom in drugimi tehnikami, s katerimi pomagam ljudem doseči cilje, večjo spolno samozavest, več energije, več motivacije in uspeha in strasti ter izboljšati odnose.

V svojih 20 letih raziskovanja sem obiskala številne delavnice in izobraževanja, kot so reiki, teta healing, inštruktorski tečaj joge smeha, mavrična terapija, access bars inštruktorica, access consciousness in telesni procesi, hipnoza, NLP praktik, NLP mojster, coach, kriya tantra joga 4 stopnje, taoistične tehnike zdravilne spolnosti, taoistične tehnike vitalnosti, tao ljubezni, klasična masaža, bownova terapija, športna masaža, tantra masaža, kundalini masaža, intuitivna masaža, senzualna masaža, moč dotika, osebni razvoj - integralna psihoterapija, necto program eno leto, marketinška izobraževanja, izobraževanja iz prodaje, telesna govorica, ples, trebušni ples, argentinski tango in še mnoge druge.

Glede na vso prehojeno pot sem pripravljena deliti z vami vse svoje znanje in izkušnje ter vam pomagati doseči več uspeha, sreče in večje zadovoljstvo v vašem življenju.

Nam želiš kaj sporočiti? 0
  Bodi prvi in podaj svoj komentar ter prejmi 3 žarke!

Pošlji sporočilo  |  La Vita Hartman Rozalija s.p.

  Registrirani uporabniki s poslanim sporočilom prejmejo 10 žarkov. Registriraj ali prijavi se!
V kolikor znaki niso berljivi, klikni nanje za zamenjavo.
Nalagam...